מדריך | לא מפספסים שיחות
-
@מדריך-html
יש דרך לקבל את הצינטוק כשיש שיחה שלא נענתה ל2 מספרי טלפון? -
@מדריך-html יש אפשרות לקבל למייל הודעות תא קולי?
-
@יוסף-אלחנן
כרגע עוד לא -
@מדריך-html שלחתי לך בפרטי כמה הודעות לגבי המודל, אשמח אם תוכל להגיב עליהם
תודה -
@מדריך-html כתב במדריך | לא מפספסים שיחות:
אקדים המדריך לא מיועד כרגע ללקוחות רמי לוי ופרטנרעדכון יום ג' י''ב טבת עבור לקוחות רמי לוי ופרטנר כרגע נוסף מספר חדש למערכת (זה אותה מערכת עם מספר נוסף), שבו אין בעיה בהפניה וניתן להפנות אליו
המספר הוא 093137980
באם יש לכם תקלה אשמח לעדכוןבנוסף עודכן שהמספר המצנתק יהיה לפי המספר המפנה כלומר מי שהפנה למספר הישן יקבל ממנו צינתוק ומי שיפנה לחדש יקבל צינתוק מהחדש (זה אותו קו, נטו עניין של נוחות)
אשמח למשוב האם זה עובדהמדריך הבא שמוגש כאן נבנה על ידי היות ואני מאנשים שלא תמיד נמצאים עם קליטה אבל משום מה בטוחים שכאשר לה היה קליטה ראש הממשלה חיפש אותם
החלטתי ליצור את הפרויקט הבא "לא מפספסים שיחות" שבהמשך אבאר מה הוא כולל
היות וכמה מבני משפחתי היו באותו המצב ולא היה לי כח לבנות את אותו הרעיון לכל אחד בנפרד החלטתי לבנות את הכל בצורה גלובלית
כעת כאשר זה כבר נוסה על ידי ועל ידם כמה חודשים אני שמח להגיש את הפרויקט בצורה גמורה לציבור עבור מי שסובל מבעיות דומות (אני מתכוון לבעיות הקליטה, ולא לבעיות שאני חושב שראה''מ חיפש אותי).ובכן מה הפרויקט כולל
את כל התשובות ניתן למצוא בחיפוש גוגל פשוט
ובכל אופן אסביר הרעיון הוא כזה
כידוע לא לכולנו יש תא קולי לא כולנו זמינים כל היום, אבל רוב אנשים מעוניינים לדעת מי חיפש אותם ובאיזה שעה, יוצא הרבה פעמים שבן אדם לא זמין אך המתקשר לא טרח להשאיר הודעה דבר שגורם לפספס שיחות
במענה לבעיות הללו הוקם הפרויקט הבא שתפקידו למנוע את הדבר הזהאיך זה עובד?
אז ככה א' נרשמים או באתר או בטלפון (09-313-7980) רושמים את השם שלכם ושם המשפחה שלכםבהרשמה באתר יש לשים לב למידע בסימני השאלה האדומים
עושים הפניית שיחות באם אין קליטה (ניתן לעשות גם אם אין מענה ו/או תפוס, כלומר כאשר אתם דוחים) למספר המערכת. וזהו!!!
המתקשר ישמע את המלל הבא
שלום אינני יכול לענות כרגע ניתן להשאיר לי הודעהוכעת למערכת עצמה
כאשר אדם מתקשר אלכם ואתם לא זמינים הוא עובר אוטומטי למערכת שמזהה מי הוא (המתקשר מזוהה ע''י אפליקציית me כעת גם אם הוא ינתק את השיחה ללא הודעה תוכלו אתם לשמוע בקו או לראות באתר מי חיפש אתכם כולל שמו ובמקרה והוא השאיר הודעה ניתן לשמוע את ההודעה לקרוא את התמלול וכן לשמוע באתר בקיצור כמעט כל פונקציה שתעלה על דעתכם כולל התראה בזמן אמת למחשב שמחובר לאזור האישי שלכם באתר.אין מה להוסיף נסו את זה בעצמכם
זה הטלפון של המערכת: 09-313-7980 (גם המספר השני תקין)
וזה כתובת האתר: https://www.voicecall.online/המעלות על פני תא קולי רגיל
א' לא לכולם יש
ב' יש עדכון גם על שיחה שלא נענתה
ג' יש תמלול של ההודעה
ד' למי ששכח זה עובר דרך "מי" ככה שתוכלו לדעת מי זה שחיפש אתכם
ה' יש אתר מונגש לראות מי חיפש אותך ומתי
ו' למי שעל המחשב ולא יושב כל הזמן ליד הטלפון, ניתן לקבל בזמן אמת פושים (הודעות דחיפה) אם מישהו חיפש אתכם
ז' מזהה חסוי (הזיהוי של חסוי עובד רק בהפניה למספר 0796069620, דא עקא שלא בכל החברות ניתן להפנות לשם ולכן הובא כאן רק המספר השני)כמובן ואין צורך להוסיף שכל המערכת הזו מאובטחת ברמה גבוהה מאוד
אשמח למשוב, תודות, סיפורי ישועות או כל מה שתירצו הפרויקט הזה לקח חודשים רבים, וכל משוב נותן תמריץ להתקדם (אם שאלתם אז אפילו לייק )וקצת תמונות להמחשה
שאלות? בשמחה
הי סליחה שאני מקפיץ נושא יישן עד לפני שבוע בערך הכל עבד לי חלק לאחרונה משום מה אנשים אמרו לי שהם מופנים להקליד מספר ושם והם לא מצליחים להשאיר לי הודעות ואני גם באמת לא מקבל צינטוקים אשמח לעזרתך בנושא
בתודה מראש באמת פרויקט מושלם בשימוש אצלי כבר די הרבה חודשים רצוף
-
@קובי-ברקאי
גם לי היה את הבעיה הזו ו @מדריך-html אמר לי שזה בטיפול ובנתיים להפנות רק למספר הזה 093137980 ולא ל079.... -
@הדובדבן-שבקצפת כתב במדריך | לא מפספסים שיחות:
@קובי-ברקאי
גם לי היה את הבעיה הזו ו @מדריך-html אמר לי שזה בטיפול ובנתיים להפנות רק למספר הזה 093137980 ולא ל079....תודה אח יקר אשנה הפניה
עדיין יהיה לי את החיפוש במי או שבמספר הזה לא ? -
@קובי-ברקאי זה אותו מספר רק מרכזיות שונות משהו כזה
-
מה הסיפור של הXXXXים בנטפרי?
לעוד מישהו זה קורה?
-
@יוסף-אלחנן יכול להיות שהמערכת קלטה מילים לא נכונות ושינתה את זה למילים לא טובות ואז בגלל זה הם חסמו..
-
@שניאור-שמח
גם אני חשבתי כך, אבל לא אמור להיות שם למעלה כתוב הודעות...
כמו מה ש @נוקיה כתב במדריך | לא מפספסים שיחות:@יוסף-אלחנן הסיב שהרובוט של נטפרי חוסם זה בגלל שכנראה אתה מקבל הודעות באידיש או באנגלית והמערכת מתרגם את את זה למילים בעברית עם כל מיני מילים והקשרים מוזרים ולכן זה לפעמים מזוהה כתוכן בעייתי.
גם אצלי זה נחסם בנטפרי וזה מעצבן מאוד
אני הייתי מציע לבטל לגמרי את תרגום ההודעות או לפחות לתת אופציה לבטל למי שמעוניין. -
@מדריך-html
קודם כל, שוב פעם תודה רבה על הדבר האדיר הזה!
אני נעזר בו רבות!!!היות ושוב פעם הרובוט של נטפרי חסם לי את האתר בגלל התירגום...
כמו שאמר @נוקיה, כאן...אשמח שתינתן אפשרות להוריד את הצגת התרגום מהאתר.
תודה!ותודה ל @הדובדבן-שבקצפת על הפיתרון לזה, באמת השארתי שלושים הודעות ואכן והאתר נפתח לי...
-
@מדריך-html היי
קודם כל תודה על הרעיון הכ"כ נצרך
התחברתי למערכת לפי האמור ובתכל'ס אני לא רואה שום הודעה חדשה באתר (למרות שכמובן התקשרו אליי)
עשיתי בטלפון הפניית שיחות ומי שמתקשר אליי שומע את ההודעה המוקלטת, כך שהבעיה היא לא בהפניה
אשמח לפיתרון
תודה רבה על הכל -
@מדריך-html
יש מצב לפיתוח אפליקציה לזה?כי כשאני מנסה דרך הדפדפן והוא עושה לי בעיות, לא נותן לי להיכנס וכו'...
תודה!
-
@יוסף-אלחנן תעשה דרך מה ש @צדיק-תמים עשה..
אפליקציה דרך אתר.. -
@שניאור-שמח כתב במדריך | לא מפספסים שיחות:
@יוסף-אלחנן תעשה דרך מה ש @צדיק-תמים עשה..
אפליקציה דרך אתר..צודק!
שכחתי...אני שמתי את זה אפילו בכרטיסיות למעלה...
-
@מדריך-html לי עד לפני שבוע עבד היטב, אבל כעת מי שמתקשר שומע "מנוי זה הפנה את מספרו למערכת אך לא נרשם, ולכן אי אפשר להשאיר לו הודעות"
למרות שעד היום הייתי רשום והכל היה בסדר. -
@EBA וואלה,
אצלי גם בשבוע האחרון אני לא מקבל הפנייה, לא יודע מה התקליט אומר, אבל אני לא מקבל שיחות באתר...
השיחה האחרונה היא מה- 20/04