בעיה | עזרה בדחיפות אתחול מאולץ לנגן אנדרואיד נתקע באמצע
-
כאשר הגעתי לאפשרויות של האתחול אחרי לחיצת כפתור ווליום עליון וכפתור כיבוי/הפעלה לחצתי על אפשרות RESET NEW ואז היה כמה אפשרויות ובטעות לחצתי sim שזה העביר אותי לכיתוב בסינית למעלה בקטן וליד רשום באנגלית SIM איך ניתן לחזור לתפריט האיתחול הראשי (או להפעיל את הנגן מההתחלה)
הנגן הוא M9 -
-
@צדיק-תמים @מישהו12 @זונדל-גרנד @יושב-אהלים
תייגתי אתכם כיון שאני מאמין שאחד מכם מבין בתחום ויוכל לעזור לי כיון שלבינתיים אף אחד לא הגיב...
זה חשוב מאוד.
בתודה -
@דובי-ג כתב בבעיה | עזרה בדחיפות אתחול מאולץ לנגן אנדרואיד נתקע באמצע:
כאשר הגעתי לאפשרויות של האתחול אחרי לחיצת כפתור ווליום עליון וכפתור כיבוי/הפעלה לחצתי על אפשרות RESET NEW ואז היה כמה אפשרויות ובטעות לחצתי sim שזה העביר אותי לכיתוב בסינית למעלה בקטן וליד רשום באנגלית SIM איך ניתן לחזור לתפריט האיתחול הראשי (או להפעיל את הנגן מההתחלה)
הנגן הוא M9זה כאילו טסטר ובגלל שזה נגן בלי מקום לסים זה נתקע
אני מאמין שעד עכשיו כבר נגמר הבטרייה וזה אמור להסתדר -
@זונדל-גרנד כתב בבעיה | עזרה בדחיפות אתחול מאולץ לנגן אנדרואיד נתקע באמצע:
@דובי-ג כתב בבעיה | עזרה בדחיפות אתחול מאולץ לנגן אנדרואיד נתקע באמצע:
הנגן הוא M9זה כאילו טסטר ובגלל שזה נגן בלי מקום לסחם זה נתקע
אני מאמין שעד עכשיו כבר נגמר הבטרייה וזה אמור להסתדראני גם פעם שיחקתי עם נגן והגעתי לכיתובים האלו בסינית, השארתי את זה יום יומיים וכנראה הבטריה נגמרה וכשהפעלתי את זה פוב זה נפתח רגיל והכל בא על מקומו בשלום
ב"ה! -
@יוסף-אלחנן כן זה מה שעשיתי בסוף
בכל אופן האם ניתן להחזיר את הגרסה המקורית של הנגן איכשהו
כיון שדרך האיתחול ניסיתי והוא רק איפס אותו אבל לא שינה את הגרסה לקודמתה (אולי יש למשהוא גרסה לM9 רגילה שאני אנסה לצרוב אותה?