בירור | 4X4 קליטה טובה או אולי לא כ"כ...
-
דובר כאן רבות על הקליטה המצוינת שלו....
וגם אצלי החיווי של הקליטה במסך מציג קליטה טובה ביחס לאזור,
(וגם באופן כללי - לדעתי הוא מכשיר מצויין).אבל בתכלס'...
כשאני מוציא שיחות לוקח המון זמן להתחבר, ולפעמים לא מצליח להתחבר בכלל בנסיון חיוג ראשון ואפ' שני!
אנשים שמחייגים אלי נענים ב"לא זמין" בלי סיבה.
וגם שמתי לב שפעמים רבות פספסתי צינתוקים מקווים שאני מחובר אליהם.כמובן שאני מדבר כשביחס לאותו סים ובאותו אזור במכשיר אחר לא היו לי כל התקלות הנ"ל.
מעניין אותי האם אני היחיד שחווה את זה או שיש מי שמזדהה איתי?
אני מבקש להשיב רק מידיעה! -
-
@אריסטוקרט
כנראה יש לך סים דור 3...
תעבור לפרטנר או לפלאפון... -
@אלוף-העולם-1 או להוט מובייל
כשהייתי משתמש עם דור 3 היה לי הרבה תקלות בקליטה אבל מאז שזה עבר לי לדור 4 אין לי תקלות -
@אלוף-העולם-1
אשתי עם דור 4 בהוט מובייל,
בליטה יותר גרועה (איכות...) מדור 3..... -
הפוך בדיוק!
רוב התקלות הנ"ל קורות דווקא שהפלאפון מופעל על דור 4 משום שדור 4 עדיין לא פועל בצורה תקינה בחלק מהחברות במסלולים הכשרים, צריך להגדיר את המכשיר שיעבוד רק על דור 3 ב"הגדרות רשת" ולראות אם הבעיה נפתרת...
אמר לי את זה מוכר בחנות פלאפונים וגם שמעתי בעצמי מכמה אנשים... -
@המוזיקאי כתב בבירור | 4X4 קליטה טובה או אולי לא כ"כ...:
רוב התקלות הנ"ל קורות דווקא שהפלאפון מופעל על דור 4
כלומר, בדור 3 אין תקלות?
מוזר, אני בסלקום ואין לי דור 4 ויש לי תקלות, כמו...@אריסטוקרט כתב בבירור | 4X4 קליטה טובה או אולי לא כ"כ...:
כשאני מוציא שיחות לוקח המון זמן להתחבר, ולפעמים לא מצליח להתחבר בכלל בנסיון חיוג ראשון ואפ' שני!
אנשים שמחייגים אלי נענים ב"לא זמין" בלי סיבה.היה לי את זה גם בנוקיה 3310 ז"ל ובנוקיה 225 בדור 3 -
@המוזיקאי כתב בבירור | 4X4 קליטה טובה או אולי לא כ"כ...:
הפוך בדיוק!
רוב התקלות הנ"ל קורות דווקא שהפלאפון מופעל על דור 4 משום שדור 4 עדיין לא פועל בצורה תקינה בחלק מהחברות במסלולים הכשרים, צריך להגדיר את המכשיר שיעבוד רק על דור 3 ב"הגדרות רשת" ולראות אם הבעיה נפתרת...
אמר לי את זה מוכר בחנות פלאפונים וגם שמעתי בעצמי מכמה אנשים...אני בפרטנר ונהיה לי הרבה תקלות (גם כשהייתי על דור 3) ומאז שפרטנר פתחו לי דור 4 השיחות שלי הרבה יותר ברורות הרבה פחות נפילות של הקליטה מצליח להוציא שיחות במהירות...
-
@אריסטוקרט
משהו מעניין ששמתי לב אליו:
קח שני מכשירים עם סים של אותה חברת תקשורת, תתקשר עם שניהם יחד לקו מסויים, ותראה שה-4X4 לוקח לו יותר זמן להתחבר.
מוזמן לבדוק!