שיתוף | סקירת פלאפוןQ7
-
עוד תיקון בגרסה 11.1 שאם מוחקים שיחה ספציפית ממספר ביומן השיחות - המיקום של המספר ביומן עובר למיקום של השיחה האחרונה במספר (פעם זה היה שגם אם מחקו שיחה ספציפית - המספר נשאר באותו מקום אפי' אם מבחינת שעה הוא אמור להיות לפני שיחות אחרות)
@CUBASE כתב בשיתוף | סקירת פלאפוןQ7:
שמתי לב לעוד משהו שאם מוחקים שיחה ב-"כל השיחות" אז זה מוחק רק את כל השיחות שמאותו הסוג, לדוג' אם יש לכם במספר אחד שיחה שלא נענתה ושיחה יוצאת שהיא השיחה האחרונה - אם תמחקו את השיחה זה יימחק רק את השיחה היוצאת ולא את השיחה שלא נענתה.
עוד משהו שאם מוחקים שיחה ספציפית ממספר - המיקום של המספר ביומן השיחות עובר למיקום של השיחה האחרונה במספר (פעם זה היה שגם אם מחקו שיחה ספציפית - המספר נשאר באותו מקום אפי' אם מבחינת שעה הוא אמור להיות לפני שיחות אחרות)
לא יודע באיזו גרסה טיפלו בזה אבל שמתי לב לזה עכשיו
בגירסה 8 כבר יש את החלק הראשון (שזה מוחק רק שיחות מאותו סוג),
אבל אין את החלק השני (הסוג השני שנשאר לאחר המחיקה נשאר עליון, גם אם הוא היה לפני מה שמתחתיו). -
שמתי לב לעוד משהו שאם מוחקים שיחה ב-"כל השיחות" אז זה מוחק רק את כל השיחות שמאותו הסוג, לדוג' אם יש לכם במספר אחד שיחה שלא נענתה ושיחה יוצאת שהיא השיחה האחרונה - אם תמחקו את השיחה זה יימחק רק את השיחה היוצאת ולא את השיחה שלא נענתה.
עוד משהו שאם מוחקים שיחה ספציפית ממספר - המיקום של המספר ביומן השיחות עובר למיקום של השיחה האחרונה במספר (פעם זה היה שגם אם מחקו שיחה ספציפית - המספר נשאר באותו מקום אפי' אם מבחינת שעה הוא אמור להיות לפני שיחות אחרות)
אבל אין את החלק השני (הסוג השני שנשאר לאחר המחיקה נשאר עליון, גם אם הוא היה לפני מה שמתחתיו). -
המלצה!!!!!!!!
לא לצרוב את הגרסה החדשה בשום אופן
בקודם היה אפשר לבחור שהפאלפון יהיה רק על דור 4 או 3
כעת האפשרות הם או 2 לבד או 2/3 ביחד או 2/3/4 ביחד
אין 3 לבד ואין 4 לבד
שזה אומר נדודים כל הזמן, ובטריה שמתבזבזת על חיפוש רשת
(אני עדכנתי מגירסה 9, יש הטוענים שב - 10 כבר לא היה את זה) -
המלצה!!!!!!!!
אין 3 לבד ואין 4 לבד
(אני עדכנתי מגירסה 9, יש הטוענים שב - 10 כבר לא היה את זה)@משה-ש. בגרסה הקודמת לא הייתה אופציה כזו!
לא ב11 ולא ב10
ואני שדרגתי
ואפילו חשבתי שבגלל הרפורמה הקרבה יעשו את זה סוף סוף,
תכלס לא עשו את זה
זכור לי שבאיזה שהיא גרסא פעם היה את זה... -
@משה-ש. בגרסה הקודמת לא הייתה אופציה כזו!
לא ב11 ולא ב10
ואני שדרגתי
תכלס לא עשו את זה
זכור לי שבאיזה שהיא גרסא פעם היה את זה...@אביגדור-ברמן כתב בשיתוף | סקירת פלאפוןQ7:
לא ב11 ולא ב10
ואני שדרגתי ואפילו חשבתי שבגלל הרפורמה הקרבה יעשו את זה סוף סוף,
תכלס לא עשו את זה
זכור לי שבאיזה שהיא גרסא פעם היה את זה...יכול להיות שהקודם שלי באמת היה 9
אז מ - 9 לא כדאי לשדרג -
לא ב11 ולא ב10
ואני שדרגתי
תכלס לא עשו את זה
זכור לי שבאיזה שהיא גרסא פעם היה את זה...@אביגדור-ברמן כתב בשיתוף | סקירת פלאפוןQ7:
בגרסה הקודמת לא הייתה אופציה כזו!
לא ב11 ולא ב10מוזר, לי יש גרסה 10, ושם יש אפשרות ל 4 לבד ול 3 לבד!
אבל לגופו של דבר אני לא מבין כל כך מה זה משנה. -
@CUBASE עריכה יפה.
(לא התכוונתי לחלוק עליך,
ראיתי שכתבת שאתה לא יודע מאיזה גירסה זה,
אז שיתפתי מה קורה בגירסה שלי).תתחדש על התמונה החדשה במייל שלך, אאל"ט לפני כמה חודשים היה אחר.
@חכמון כתב בשיתוף | סקירת פלאפוןQ7:
עריכה יפה.
לא רציתי לבלבל עם מה שלא באמת קשור לגרסה הזו אז מחקתי..
@משה-ש. כתב בשיתוף | סקירת פלאפוןQ7:
המלצה!!!!!!!!
אין 3 לבד ואין 4 לבד
(אני עדכנתי מגירסה 9, יש הטוענים שב - 10 כבר לא היה את זה)אני לא רואה בזה כל בעיה, כמעט תמיד הטלפון שלי על דור 4 וגם ככה תמיד שמתי את זה על מצב 4G/3G/2G כיון שעדיף לי שהפלאפון יעבור לדור 3 כשאין קליטה בדור 4 מאשר שלא תהיה לי קליטה
זה ככה מהגרסה הקודמת (11)
-
@חכמון כתב בשיתוף | סקירת פלאפוןQ7:
עריכה יפה.
לא רציתי לבלבל עם מה שלא באמת קשור לגרסה הזו אז מחקתי..
@משה-ש. כתב בשיתוף | סקירת פלאפוןQ7:
המלצה!!!!!!!!
אין 3 לבד ואין 4 לבד
(אני עדכנתי מגירסה 9, יש הטוענים שב - 10 כבר לא היה את זה)אני לא רואה בזה כל בעיה, כמעט תמיד הטלפון שלי על דור 4 וגם ככה תמיד שמתי את זה על מצב 4G/3G/2G כיון שעדיף לי שהפלאפון יעבור לדור 3 כשאין קליטה בדור 4 מאשר שלא תהיה לי קליטה
זה ככה מהגרסה הקודמת (11)
אני לא רואה בזה כל בעיה, כמעט תמיד הטלפון שלי על דור 4 וגם ככה תמיד שמתי את זה על מצב 4G/3G/2G כיון שעדיף לי שהפלאפון יעבור לדור 3 כשאין קליטה בדור 4 מאשר שלא תהיה לי קליטה
גם אני עושה אותו דבר,
וזה גם לא כ"כ אוכל בטריה.
כך שהייתי כן ממליץ לעדכן גרסה.