שיתוף | סקירת פלאפוןQ7
-
-
@בינתיים כתב בשיתוף | סקירת פלאפוןQ7:
@יונתן-2 כתב בשיתוף | סקירת פלאפוןQ7:
@המפותח
אני יכול להגיע לכל אזור בבית שמשבד' 3 בחנות 'קשר סלולר' יש נקודת שירות של קיוליקס
הם גם מעדכנים גירסאותבאיזה רחוב זה, ומה המספר הפלאפון שלהם? אתה בטוח שזה בד' 3 ולא ברמה ג'?
בתודה מראש -
קודם כל ברצוני ליידע שהערות אלו אינם באים לומר שפלאפון זה הוא לא טוב אלא להיפך פלאפון זה הוא הטוב ביותר שמצאתי מכל הפלאפונים, לאחר שעברתי הרבה פלאפונים!.
הערות לפלאפון Q7
בתזכורים שרשום הרבה מילים ושאני רוצה למחוק שורה שתים אז רוצה ללחוץ לחיצה ארוכה על הנקה ושימחוק בקצב מהיר אות אות ובמקום זה הוא מוחק את הכל (ואפשר כבר למחוק את הכל באופציה של מחק).
בתזכיר שאני זז (באמצע כתיבה) לצד שמאל זה זז לצד ימין וכן הפוך.
בתזכיר שיהיו המילים יותר קטנים (כל שניה צריך לרדת למטה כדי לקרוא).
שבלוח שנה או בזמני היום יהיה רשום כמה היום לעומר כולל אופציה לתזכורת (מלבד זה שאפשר לעשות תזכור בשעון מעורר).
יש אופציה שבלחיצה על כיבוי נכבה האור האחורי (המסך) וננעל המקשים ויש אופציה שאין את שתיהם, שיהיה משהו באמצע שלוחצים על כיבוי נכבה האור האחורי (שבמסך) ולא ננעל המקשים.
כשמגדירים מנגינה לשעון מעורר או לכשמתקשרים דרך הכרטיס ומוציאים את הכרטיס ומחזירים צריך להגדיר מהתחלה את המנגינה שתפעל, צריך שֵיחזור אוטומטי אותו מנגינה.
שליחת שירים דרך בלוטוס (אם אפשר!).
עדכוני בלוטוס וקליטה חזקה (אם יש).
שבקיצורים יהיה רשימת קובצי הקלטה מלבד נגן ורשמקול.
בלוח שנה זמני היום נמצא באופציה השישית הוא צריך להיות מהראשונים.
ששומעים שיר יש שש אופציות להגברת הווליום שיהיה 10 אופציות וכך יהיה גובה יותר נמוך וגובה ביניים.
האופציה של רקע שחור הוא רק בתפריט וצריך שיהיה גם בהערות שעון מעורר שיחות אחרונות...
בבהירות שיהיה אופציה ליותר נמוך.
שמגביהים ווליום ליותר גובה באחד צריך ללחוץ פעמים וצריך שיהיה אפשר להגביה בלחיצה אחת .
במקום בלוטות לרשום בלוטוס.
במקום תאורה אחורית לרשום תאורת מסך וכן בתאורה אחורית בלוח מקשים.
חסר לוח עברי. כפשוטו ממש על כל פרטיו, וכן שיהיה אפשר לעשות תזכורת גם על ימים שעברו.
אם מכבים את הבלוטוס א"א להדליק אותו חזרה, ללא לכבות את המכשיר. (ואם לא משתמשים בפלאפון הבלוטוס מתנתק אוטומט בהמשך הזמן).
חסר מקש פשוט להיכנס לנגן, ללא שיצטרכו להיכנס קודם להקלטות, ושיהיה אפשר לחזור לנגן ללא שיפסק שמיעת המוזיקה.
חסר שיהיה אפשר להקיש 5 באמצע שמיעת קו - לפני שעונים לשיחה ממתינה.
משיבון קולי נותן רק 20 שניות עד שעונה.
מקווה שכתבתי מספיק ברור, אם היזכר בעוד אכתוב בל"נ. -
@יונתן-2 כתב בשיתוף | סקירת פלאפוןQ7:
@שאול-208
תנסה דור 2 תראה שגם בשיחות ארוכות הוא לא מתחמם בכלל.
ובשיחות HD שבדור 3 ו4 הוא מתחמם, ובשיחה של כרבע-חצי שעה זה כבר ממש מכביד על נעימות השיחה.
האם זה כך רק במכשיר שלי?נראה לי שזו לא בעיה של הטלפון הזה, ולא של שיחות HD.
גם במכשיר שאני מחזיק כעת (עם שיחות HD), וגם במכשיר הקודם (ללא שיחות HD) המכשיר מתחמם בשיחה ארוכה. -
-
@משה-הישראלי כתב בשיתוף | סקירת פלאפוןQ7:
באיזה חברה אתה
אני בגולן
ובהזדמנות זו אבקש ממי שיש לו Q7 והוא בגולן שינסה את הנ"ל בדור 4 וישתף אם גם אצלו ישנו את הבעיהואגב מי ששם לב שבמכשיר Q3 יש אפשרות להעתיק קבצים בתקיה וכן לשנות שמות של קבצים מה שלא קיים במכשיר הדגל של קיוליקס "Q7" אם מישהו יכול לפעול בנידון תודה