שיתוף | סקירת פלאפוןQ7
-
נושא: תקלה בq7
תוכן הפנייה: יש לי q7 וכל פעם שמגיע התראה מפיקוד העורף המכשיר נתקע, דורש הפעלה מחדש וקוד פי יו קאי מה עושים?
תמיכה עולם של טכנולוגיה
יום ד׳, 18 ביוני, 11:25 (לפני 13 שעות)
אנישלום וברכה.
שבוע טוב.
צהריים טובים.
זה קשור לחסימות וועדת הרבנים. זה לא קשור אלינו.
ברוב הטלפונים הכשרים אורגינל זה חסום. או שיש באחרים וזה חלקי.
בטלפונים הטפשים שלא מאושרים רשמי שם יש התראה נורמלית.
אבל אנו מוגבלים בזה הענין זולת אם יהיה התראות אחרות.
מבחינתם תגיד תודה שיש חצי הודעה.הפתרון:
רק לפנות לוועדת הרבנים .
לברורים ניתן לפנות למוקד הועדה בטלפון 02-5381858
או במייל mv5381858@gmail.com
בהצלחה.
המשך יום מדהים ומקסים
בתקווה להבנה.
עמך הסליחה.
בשורות טובות .
בהצלחהבתאריך יום ג׳, 17 ביוני 2025 ב-14:27 מאת <support@wot.co.il>:
@שלמה-מרלר
פורסם
בעקבות הפרסומים כביכול ועדת הרבנים חוסמת הודעות פיקוד העורף, יצחק פלדמן לגרוזמן ב'כאן מורשת': "הפרסומים אינם נכונים. ההנחייה של מרן הגרמ"ה הירש לוועדת הרבנים לענייני תקשורת היא לשתף פעולה עם פיקוד העורף כדי שההתראות יישמעו גם במכשירים הכשרים, וזה אכן כך. כל המכשירים מדור 4 מקבלים הודעות" -
@שלמה-מרלר
פורסם
בעקבות הפרסומים כביכול ועדת הרבנים חוסמת הודעות פיקוד העורף, יצחק פלדמן לגרוזמן ב'כאן מורשת': "הפרסומים אינם נכונים. ההנחייה של מרן הגרמ"ה הירש לוועדת הרבנים לענייני תקשורת היא לשתף פעולה עם פיקוד העורף כדי שההתראות יישמעו גם במכשירים הכשרים, וזה אכן כך. כל המכשירים מדור 4 מקבלים הודעות"@זאב-לבן
ממה שאני הבנתי זאת הייתה הדרישה המקורית
כנראה לפני שהם ידעו או הבינו(או רצו להבין) שזה משמש לחירום
אז לחלק מהמכשירים יהיה הודעה בתנאי שבמכשיר ובחברת הסלולר מוגדר דור 4
ובחלק מהמכשירים תהיה הודעה ריקה עד שתצא גרסה וזה יחייב לעדכן -
@שלמה-מרלר
פורסם
בעקבות הפרסומים כביכול ועדת הרבנים חוסמת הודעות פיקוד העורף, יצחק פלדמן לגרוזמן ב'כאן מורשת': "הפרסומים אינם נכונים. ההנחייה של מרן הגרמ"ה הירש לוועדת הרבנים לענייני תקשורת היא לשתף פעולה עם פיקוד העורף כדי שההתראות יישמעו גם במכשירים הכשרים, וזה אכן כך. כל המכשירים מדור 4 מקבלים הודעות"@זאב-לבן כתב בשיתוף | סקירת פלאפוןQ7:
@שלמה-מרלר
פורסם
כל המכשירים מדור 4 מקבלים הודעות"בהתחלה היה הודעה בערך 30 דקות לפני וזה ירד ונשאר 10 דקות לפני גם זה ירד ונשאר רק כשההזעקה מתחילה
-
@זאב-לבן כתב בשיתוף | סקירת פלאפוןQ7:
@שלמה-מרלר
פורסם
כל המכשירים מדור 4 מקבלים הודעות"בהתחלה היה הודעה בערך 30 דקות לפני וזה ירד ונשאר 10 דקות לפני גם זה ירד ונשאר רק כשההזעקה מתחילה
-
@אבי-0
עדכון עוזר, מניסיון שלי
עריכה: עוזר זמנית -
@השטייגעניסט @צור יש לי גרסה V10 ואעפ"כ נתקע, לאיזה גרסה אתם מתכוונים?
-
@דוד-משה-1 עדכון זה איפוס, לא?
-
@צור לא עוזר - כי הגרסה אצלי היא הכי מעודכנת גרסא 10 והבעיה בעינה עומדת
ואוסיף שהבעיה קיימת גם בציקלון X30 שזה גם טלפון שלהם - שנתקע אחרי ההודעה -
@י.-פל. זה המייל של קיוליקס שירות לקוחות
support@qlyx-tech.com
התגובה שלהם לפני 24 דק' ממש בזמן ההזעקה לפנייה שלי בנושא
כמובן בלבול מוח - פניתי כבר לפני שבוע והתגובה הייתה בערך אותו דבר - כך שזה ממש חוצפה
אני משלם על טלפון שעובד - לא על זבל! -
עדכנתי שני פלאפונים Q7 ששניהם היו מקבלים את ההתרעות ונתקעים עד להוצאת הבטריה,
אחד קיבל מקודם את ההתרעה והיה אפשר לצאת ממנה בלחיצה,
השני בכלל לא קיבל את ההתרעה...
שניהם היו על דור 4 -
support@qlyx-tech.com
כמובן בלבול מוח - פניתי כבר לפני שבוע והתגובה הייתה בערך אותו דבר - כך שזה ממש חוצפה
אני משלם על טלפון שעובד - לא על זבל!@אביגדור-ברמן כתב בשיתוף | סקירת פלאפוןQ7:
support@qlyx-tech.com
אני משלם על טלפון שעובד - לא על זבל!חתיכת שקר וכזב, חוסר שירות ושקרים מכוערים.
לחיצה ארוכה על מקש הכיבוי חייבת לכבות את הטלפון. זה באג נוראי שלהם!!! הרצון המכוער להפעיל על אחרים, כשהיהודים - כרגיל - השעיר לעזאזאל, הוא נורא!
הפלאפון האחרון שלהם שאני קונה/ממליץ, בלי נדר. -
@אבי-0
עדכון עוזר, מניסיון שלי
עריכה: עוזר זמנית@השטייגעניסט כתב בשיתוף | סקירת פלאפוןQ7:
@אבי-0 עדכון עוזר, מניסיון שלי
עריכה: עזר זמנית, עכשיו שוב נתקע
-
@אביגדור-ברמן כתב בשיתוף | סקירת פלאפוןQ7:
support@qlyx-tech.com
אני משלם על טלפון שעובד - לא על זבל!חתיכת שקר וכזב, חוסר שירות ושקרים מכוערים.
לחיצה ארוכה על מקש הכיבוי חייבת לכבות את הטלפון. זה באג נוראי שלהם!!! הרצון המכוער להפעיל על אחרים, כשהיהודים - כרגיל - השעיר לעזאזאל, הוא נורא!
הפלאפון האחרון שלהם שאני קונה/ממליץ, בלי נדר.@י.-פל.
תגובה חדשה שלהם מלפני חצי שעה"אנחנו עושים מירב המאמצים לסיים עם זה כמה הכי מהר שאפשר ושיתאפשר בלי נדר ובעזרת השם."
והוסיפו
"שלום וברכה.
בהזדמנות זו ובסמוך להודעות ששלחתי מקודם היום ועד שבועיים אחורה.
הנני להבהיר שאני רק עובד/טכנאי בחברה.
על כן ולנוכח זאת ואי לזאת יובהר שאם הדיון או חלקו או מקצתו יעבור לדיון מנהלי/דיוני/רבני/בית דין/משפטי.
הרי שדברי לא יהיה ראיה ואו אלא ואו ראיה חלקי או מקצתו או כולו . אלא עיקר הקביעה תהיה על ידי אמירות וקביעת הדרג הבכיר ואו מנהליו בחברה.
עמכם הסליחה.
א פריילכן שבת קודש פיל מיט געשמאק"מקווה שבקרוב הם יתנו עדכון גרסא שיפתור את הבעיה...
מה שכן, אני דן לכף זכות
ככל הנראה
הם לא חשבו שהאופציה של הודעות חירום תהיה שימושית/לא ממש יכלו לבדוק האם זה עובד כי הם לא הצליחו לדמות הודעת חירום
ועכשיו בגלל המצב הם מסדרים
רק לוקח הרבה זמן להוציא גרסא חדשה... -
@י.-פל.
תגובה חדשה שלהם מלפני חצי שעה"אנחנו עושים מירב המאמצים לסיים עם זה כמה הכי מהר שאפשר ושיתאפשר בלי נדר ובעזרת השם."
והוסיפו
"שלום וברכה.
על כן ולנוכח זאת ואי לזאת יובהר שאם הדיון או חלקו או מקצתו יעבור לדיון מנהלי/דיוני/רבני/בית דין/משפטי.
הרי שדברי לא יהיה ראיה ואו אלא ואו ראיה חלקי או מקצתו או כולו . אלא עיקר הקביעה תהיה על ידי אמירות וקביעת הדרג הבכיר ואו מנהליו בחברה.
עמכם הסליחה.
א פריילכן שבת קודש פיל מיט געשמאק"מקווה שבקרוב הם יתנו עדכון גרסא שיפתור את הבעיה...
מה שכן, אני דן לכף זכות
ככל הנראה
הם לא חשבו שהאופציה של הודעות חירום תהיה שימושית/לא ממש יכלו לבדוק האם זה עובד כי הם לא הצליחו לדמות הודעת חירום
רק לוקח הרבה זמן להוציא גרסא חדשה...@אביגדור-ברמן כתב בשיתוף | סקירת פלאפוןQ7:
@י.-פל.
והוסיפו
"שלום וברכה.
עמכם הסליחה.
מה שכן, אני דן לכף זכות
ככל הנראה
רק לוקח הרבה זמן להוציא גרסא חדשה...הוא מתנער מזה שהוא הפיל את האשמה על ועדת הרבנים
וזה כמו שטענו פה כמה אנשים שמסתבר שהוא רק עובד בחברה -
@אביגדור-ברמן כתב בשיתוף | סקירת פלאפוןQ7:
@י.-פל.
והוסיפו
"שלום וברכה.
עמכם הסליחה.
מה שכן, אני דן לכף זכות
ככל הנראה
רק לוקח הרבה זמן להוציא גרסא חדשה...הוא מתנער מזה שהוא הפיל את האשמה על ועדת הרבנים
וזה כמו שטענו פה כמה אנשים שמסתבר שהוא רק עובד בחברה@ישראל-כהן-6
הוא קורא את השרשור כאן..
אולי שכבר יגיב פה וזהו?...