שיתוף | סקירת פלאפוןQ7
-
@hvusvmchsuby אני בצרה צרורה עם האנטי וירוס ולא מוצא פיתרון
-
-
@שלמה-מרלר כתב בשיתוף | סקירת פלאפוןQ7:
@hvusvmchsuby אני בצרה צרורה עם האנטי וירוס ולא מוצא פיתרון
מה הבעיה להשהות אותו?
-
@שלמה-מרלר ואלה לא מבין בזה, אבל תנסה למחוק עם סקריפטים שהביאו כאן שמוחקים לגמרי את כל השאריות
בכל אופן זה לא קשור לשרשור פה -
@דיס כתב בשיתוף | סקירת פלאפוןQ7:
@שלמה-מרלר גרסא 8 יצא כבר באב
יכול להיות שעכשיו זה 8 מתוקןשדרגתי מכשיר עם גרסה 8 שהייתה באב לגירסה 8 דרך התוכנה
ואכן זה לא אותה גירסה -
@beri-zip2 כתב בשיתוף | סקירת פלאפוןQ7:
@דיס כתב בשיתוף | סקירת פלאפוןQ7:
@שלמה-מרלר גרסא 8 יצא כבר באב
יכול להיות שעכשיו זה 8 מתוקןשדרגתי מכשיר עם גרסה 8 שהייתה באב לגירסה 8 דרך התוכנה
ואכן זה לא אותה גירסהנשמח שתבדוק קצת לגבי הבאגים שהוזכרו כאן האם עדיין תקוע וכו'
כמו"כ מה כתוב בגירסה בהגדרות? 8.1 ? -
-
@משה-ש כתב בשיתוף | סקירת פלאפוןQ7:
ג. הנושא בעייתי במיוחד - הוספת שיחה חדשה באמצע שיחה, למי שמאזין לקווים שונים זה נזק בל יתואר, ואני יפרט
אם אתה באמצע האזנה ומישהו מתקשר אליך, אתה לוחץ 5 לעצור את ההאזנה ומה שקורה שאז אתה חייב למחוק את כל המספרים שכתבת, לחזור אחורה לצאת מהמקשים ורק אז אתה יכול לענות לו, כלומר - כשלוחצים מקשים באמצע שיחה זה אוטומטית נלחץ על לוח המקשים הרגיל של להתקשר, בשביל לחזור אחורה אתה צריך למחוק מספר מספר וללחוץ אחורה ואז אתה חוזר למסך של שיחה, אם לחצת 5 באמצע האזנה אתה כבר לא רואה את המסך של מי שמתקשר אליך, ואתה צריך לחזור למסך הזה ע"י מחיקת כל המספרים.
הבעיה הנ"ל גורמת גם לכך שאם לחצת על מקשים ואתה רוצה להגביה את עוצמת השמע, אתה שוב חייב למחוק הכל ולחזור אחורה כדי להגיע למסך הראשי של השיחה.
כשאתה רוצה להתקשר למישהו, זה חייב להיות דרך האנשי קשר.
אם אתה רוצה לשמור מספר ששמעת בקו האזנה ואתה מתחיל ללחוץ אותו אז כל מקש זה כאילו שלחצת בקו שאותו אתה שומע, תלחץ 0 זה יחזור לתפריט קודם וכו', ואז מה שאתה צריך לעשות זה - להכנס לאנשי קשר, להוסיף שיחה חדשה, או לעשות החזק, בקיצור מסובך מאוד
לסיכום - מי שמאזין לקווים בצורה תדירה שלא ישדרגהפתרון הוא לעצור ולהשהות את השיחה...
עדיין מסובך אבל נסבל... -
@Sara-Rivka כתב בשיתוף | סקירת פלאפוןQ7:
הוא מחפש רק בתיקייה שעליה עושים את החיפוש.
אני עשיתי חיפוש בתיקייה ראשית, והוא הביא לי את גם תיקייה מתאימה וגם קבצים שנמצאים בתוך אותה תיקייה...לא קשור באיזה תיקיה אני נמצא הוא תמיד מביא לי תוצאות רק מתיקייה מסויימת
-
@המפותח כתב בשיתוף | סקירת פלאפוןQ7:
בגירסא החדשה יש אפשרות לחייג באמצע שיחה למספר שלא נמצא באנשי קשר?
כן,
רק שאם אתה באמצע שיחה במערכת תוכן אז השיעור יתבלבל
והפיתרון או לעצור את השיעור ולהשהות את השיחה
או להוסיף לאנשי קשר
או להיכנס ליומן שיחות ולהיכנס לשיחה האחרונה ולעשות ערוך לפני החיוג (אגב, האופציה הזאת עברה לאפשריות הראשי ולא רק כשפותחים את פירוט השיחות...)