שיתוף | סקירת פלאפוןQ7
-
@חיים-שטרן כתב בשיתוף | סקירת פלאפוןQ7:
גם להם אם רוצים להיות אמינים ואיכותיים כמו שהם מצהירים
צר לי אבל ההמון שאתה נותן בהם מופרז, או שאני פקפקן חסר תקנה...
לא חושב שיש כיום חברה שמביאה פלאפונים כשרים, שמעניין אותה ארבעת התנאים שהצבת (סליחה, בטח שהם רוצים... הם רוצים שתחשוב שזה מה שהם רוצים, אבל בפועל מה שמענין אותם זה כסף).ועל זאת גאוותנו, שאין לנו פלאפון נורמלי, ובכל זאת...
-
@פדאל
לצערנו הגדול, זה המציאות כבר שנים רבות.
מאז צאת הסמארטפון, החברות הטובות באמת לא מייצרות פלאפון מקשים כלל, כך שכל מה שנשאר זה רק החברות הפשוטות, שהם בכל מקרה משתמשים בזבל, וככל שיעבור יותר שנים, כך המצב יהיה יותר גרוע.
אמנם ישנם שתי חברות חוצנקיות שפיתחו פלאפונים כשרים נורמלים, אבל המחיר שלהם בהתאם (350$ +-), שאף ישראלי לא יהיה מוכן לשלם, כשהוא יכול לקנות בפחות מרבע מחיר תואם כשר ולהחליף אותו כל שנה.עריכה
זה לא קשור לשרשור הזה, כך שאין טעם להתקשקש על זה כאן, ישנם מספר פוסטים בענין, עדיף שנעבור אליהם...
-
@פדאל אני חושב שהמכשיר הזה הוא הגורם הכי משמעותי לשאלה הזאת, הוא נחשב הכי טוב והכי יקר, הוא נראה יחסית טוב, אבל הבאגים שלו הם ממש כמו במכשירים הכי זולים, וזה מזכיר לנו שכולם בני אותה מערכת הפעלה, ולפעמים אותו מפעל, בטח באותה ארץ יצור.
אני מצטרף לשאלה, התשובות האפשריות הן:- יש מי שניסה ולא הצליח,
- מדי יקר להשקיע, הציבור לא ישלם יותר מ-500 ש"ח על מכשיר, וגם במצב העכשווי העלויות לא נמוכות, כדי להשקיע פי 2 מזה צריך כיסוי, וציבור שצריך סך הכל לדבר לא יעריך השקעה מטורפת ברמה של אייפון או לפחות לא יוציא סכומי עתק על מכשיר לדיבור בלבד
- ייתכן שככל שהזמן יחלוף, נתקרב יותר לחלום, (מכשירי מקשים הם לא משהו ייחודי לחרדים, ויש קבוצות בעולם שיותר ויותר מעריכות את זה) וייתכן שבשלב מסויים מערכת ההפעלה הזו בתוספת יבואן רציני שילמד מטעויות, יציעו לנו מכשיר סביר יותר (לא מדבר על משהו ברמת C2)
-
@דוד-טרייטל תשמע אתה צודק, אבל עם הציבור יקנה רק את זה במקום שאין מתחרים ברמה כזאת לא צריך שיעלה מעבר ל400 ש"ח.