שיתוף | סקירת פלאפוןQ7
-
@משה-הישראלי כתב בשיתוף | סקירת פלאפוןQ7:
אז למה לי אף פעם לא היה במכשיר הזה
כולם אומרים שיש אתה מוזמן לבדוק את זה
בדקת? אם כן תענה עניינית שבדקת וזה לא קרה
לא בדקת? אז למה החלטת שזה לא נכון -
תשמע יש לי את המכשיר כבר חצי שנה ואני לא יודע מכזה דבר
זה קורה כשמשתמשים בבלוטוס, והצד השני מנתק / מסיים את השיחה.
באוזניות חוט, הביפים של ניתוק שיחה מהצד השני עוברים דרך האוזניות, ולא דרך המכשיר. -
@פדאל כתב בשיתוף | סקירת פלאפוןQ7:
ראיתי שכולם ממליצים על Q7 הלכתי קניתי, האמת מאוכזב ברמה.
הממשק מעצבן (א"א לראות בתפריט בקושי על איזה ריבוע נמצא).
לא TC באמת לא יכלו להשקיע אני לא מבין.
צלצולים לא עדכניים בכלל.
בלוטוס גרוע למוזיקה.
אין חיפוש לקובצי מוזיקה (כמדומה שיש כשרים שכן יש).
אין אפשרות להגדיר שלחיצה ארוכה על הסנד מכבה את הפלאפון.אם באמצע שיחה מתקשרים עליך ואתה עונה כדי לנתק את השיחה הראשונה זה סיוט ולא פשוט כמו נוקיה.
[יש לי גירסא V6-עדכנתי לV8 ]
זה הפלאפון הכי טוב בשוק\או הכי פחות גרוע???????? איכזבו!!!!!לאחר עוד כמה ימים בשימוש הריני לציין עוד חסרונות.
.קיבל לי העתקה של אנשי קשר יצר בהתחלה רשימה של 30 אנשי קשר לפי א' ב', ואח"כ התחיל
עוד פעם מחדש את שאר אנשי הקשר.(גם ב-4X4 יש אותו בעיה) .[הסיבה היא שהוא משום מה מוסיף רווח בתחילת המילה לחלק מהקבצים וצריך למחוק אחד אחד את הרווח].
.על כל איש קשר שהעותק איליו מוסיף בסוף את הסיפרה _1.
.אנשי קשר מעל מספר אותיות מסויים מחק את האותיות בסוף (למרות שבמכשיר עצמו ניתן לכתוב יותר בהעתקה ככה זה).
.אם עושים שינוי באיש קשר וחוזרים אחורה לא חוזר לאפה שהיית אלא קופץ למקומות אחרים.
.גיבוי-יש אופציית גיבוי רק לאנשי קשר ולוח שנה (ולא ל-קבוצות, ועוד.),וגם לא מופיע ביחד.
.קבוצות- בנוקיה איש קשר שנמצא בתוך הקבוצה לא יופיע ברשימה בהוספת חברים לקבוצה, מה שלא עובד פה ומכביד מאוד על בניית רשימות.
א"א לחלק את השם איש קשר לשם ומשפחה.[דבר שמכביד עלי מאד כיוון שבנוקיה היה מחולק לי לשתיים,ויכלתי לשחק במי להציג ראשון].
.אחוזי טעינה לא נכונים בעליל כשמכניס לטעינה כל רגע עולה באחוז ואפ' יותר עד 50% שאז נטען הרבה יותר לאט,וכשמוציאים מהשקע צונח באחוזים מהר מאוד (למרות שיש לציין שהבטריה חזקה מאד).
.בדרך כלל יש לי 3 צפצופים קצרים בתום השיחה, וזה מהמכשיר ודי בקול, אף אם אני באוזניה.
.בחיפוש ע"י מקשי ספרות בתפריט ראשי, בשביל לעשות רווח צריך להשתמש במקש 1 ולא ב-0
.ואחד המעצבנים ביותר בלוח שנה, שלפעמים שאני כותב תזכיר בלוח שנה שומר לי ליום שלפני"ז.
.בלוח שנה מופיע השבוע משמאל לימין ולא מימין לשמאל כמו המקובל דבר שמאד מציק.
באם יש למישהוא פיתרון לחלק מהבעיות אשמח שיעדכן!!!!
עכ"פ מקווה שיתקן את כל הבאגים האלו בגירסא הקרובה (חוץ מה-TC שזה לא עניין של גירסא)עדכנתי את הפלאפון לגירסא החדשה V8 לא מצאתי משהוא משמעותי בשום דבר (אולי בקליטה השתפר) בבלוטוס משום מה יש לי הרגשה שניהיה טיפה יותר גרוע אבל לא בטוח ,אך כל הבעיות שציינתי לעיל גם דברים שניתנים לשינוי בקלות עדיין קיימים.
אבל יותר מזה נוצרה בעיה חדשה שמדי פעם (אין לי מושג מתי) מופיע על המסך איזה שהוא תו\קשקוש וצריך לנתק כדי שימחק.
כמו"כ הייתי מצפה שיעדכנו את הרינטגונים (למרות שזאת בעיה לא גדולה כי ניתן לשים כרטיס חיצוני)
סיכום: כרגע מדובר על מפתחים די חובבנים,שלא מתנהגים ככאלה שרוצים לכבוש את השוק לאורך שנים ,אלא עד שיגיע פלאפון קצת פחות דפוק וחבל!!!! -
איני יוסיף את השנקל שלי על הדיון
א היה לי פרו 10 למשך שנה וקצת!! אם קליטה חזקה ובלוטוס טוב עד שנפל למים פעמים והלך לנוח
קניתי לפני יומיים Q7 אם תאריך יצור של 2024 גרסה V6 ועודכן לV8
א ]הבטרייה אכזבה אותי מבחינת אחוזים שלא הראה לי את המספר הנכון
ב ] הבלוטות לא עבד טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הלכתי לנקודת אחריות ופתחנו את הפלאפון גילינו שהמשדר בלוטוס מולחם על הלוח + ציפוי ירוק ולא חוט שיוצא בצד של הפלאפון כמו בשאר הפלאפונים
זה נשלח ליבואן ואני כרגע אם D20 כביכול יותר פשוט אבל הבלוטות מצוינת שיחזור מתיקון/חדש וכו' העדכון מה עשו ואיך סידרו נ.ב
אני לא יודע אם זה כמו אפליקציות שמעדכנים וזה מתקן באגים במערכת או שזה כמו פלאפון ישן שמעדכנים גרסה וזה לא בנוי לגרסאות "המעודכנים"
תכלס אין על הרושם ראשון וזה מאוד אכזב אותי ואין על פרו 10 ז"ל
אשמח לעוד תגובות שלכם וכו' -
@חיים-שטרן כתב בשיתוף | סקירת פלאפוןQ7:
הבטרייה אכזבה אותי מבחינת אחוזים שלא הראה לי את המספר הנכון
איך אתה יודע כמה אחוזים יש לך בדיוק? כלומר זה שהוא כותב 68% זה לא אומר שיש לך ב-ד-י-ו-ק 68%...
אלא מאי, בערך...
כן נתקלתי לפעמים בזמן ההטענה האחוזים קופצים מאוד מהר ואחרי הניתוק מהמטען זה חוזר לאחוזים האמיתיים,@חיים-שטרן כתב בשיתוף | סקירת פלאפוןQ7:
הבלוטות לא עבד טוב!!!!
מעניין, אצלי זה עובד פצצה מהרגע הראשון - אני חי על בלוטוס כי הקליטה אצלי בבית על הפנים, וזה עובד מעולה ללא תקלות,@חיים-שטרן כתב בשיתוף | סקירת פלאפוןQ7:
תכלס אין על הרושם ראשון
תכלס...
-
@י-פל כתב בשיתוף | סקירת פלאפוןQ7:
אולי באמת מישהו יסביר לי למה יש הגבלה לאנשי קשר?
מעולם לא הבנתי זאת!גיליתי לאחרונה מה קורה כשאין הגבלה שמתאימה למעבד הספציפי של המכשיר:
במכשיר סיני מבוסס אנדרואיד (שואו) אין מגבלה מצד התוכנה, מה שקורה כשיש לי 90 מספרים ברשימה השחורה, שלפעמים הוא מתבלבל לרגע ומישהו חסום 'מתקשר' ואז נעלם מהמסך-ומיומן השיחות!
סיפור דומה, מכשיר סיני מאד עלוב שהיה בו 250 אנשי קשר, וכשהעמסתי יותר מ-180 בערך, הוא התחיל להתבלבל בין אנשים ולגרום לאי נעימויות...
אז המגבלה היא קודם כל החומרה, התוכנה באה לדאוג שלא יקרו פדיחות@שלמה11 כתב בשיתוף | סקירת פלאפוןQ7:
במקומות ללא קליטה הבעיה מחמירה שלפעמים האחוזים יורדים בלי קשר וזה מגיע לפעמים עד כיבוי של הפלאפון מחוסר סוללה.
באופן כללי חישוב האחוזים לא ממש יכול להתמודד עם קשיי קליטה שברגע אחד צורכים הרבה סוללה, וברגע הבא פחות.
לפי ידיעתי ה3 ציפצופים לא בעיה של המכשיר אלא של החברת סלולר . אני מכיר את זה ממכשירים אחרים ולא מQ7 . או שזה א' ההגדרות
ברור שזה המכשיר ולא החברת סלולר, (הרי השיחה כבר הסתיימה!..) אלא שהבעיה קיימת כמעט בכל הטלפונים היום (כולל התומכי כשר/אנדרואיד/שיאומי למיניהם, שהצפצוף המציין את סיום השיחה מושמע מהמכשיר עצמו גם כשמחובר בלוטוס)
@פדאל כתב בשיתוף | סקירת פלאפוןQ7:
ראיתי שכולם ממליצים על Q7 הלכתי קניתי, האמת מאוכזב ברמה.
הממשק מעצבן (א"א לראות בתפריט בקושי על איזה ריבוע נמצא).המסקנה שלי, זה שכשיש רק זבל בחנויות, כדאי לשלם על הזול מביניהם. היקר לא באמת הכי טוב, אלא הכי פחות גרוע/הכי יפה (עיין ערך פרו 1 שמצליח למרות הכל) או שסתם הצליח חברתית (Q7 הוא התאום של 4*4, והרבה יותר יקר, ומצליח פחות, והבעיות? כמעט שאין הבדל)..
בגדול צריך להגדיר כאן מה החסרונות שלו מול המכשירים האחרים בשוק, כי רוב הבעיות שצויינו קיימות בכל המערכת הפעלה הזו, ואין הבדל אם קנית את הכי טוב והכי יקר, או פור ג'י ב250 ש"ח,אמר לי פעם מוכר סלולר, בזמנו כשנוקיה 3310 היה להיט, שעליו יש הכי הרבה החזרות ולעומתו המכשיר הכי פשוט דאז-K21 הכי פחות תלונות והחזרות. לדעתי הסיבה היא "כגודל הציפייה-גודל האכזבה" מי שקנה זול קיבל זול ונהנה ממה שיש, מי שחשב שQ7 או נוקיה של ימינו זה הC2 הבא-טעה והתאכזב -
המסקנה שלי שיש בעיה אם זה במסגרת האחריות ללכת לנקודה ולטפל בזה ואם יש מסה של בעיות יכול לקרות לכל דבר גם בכל מוצר חשמלי שאנו קונים נלך לנקודת אחריות ונתלונן זה המון לקוחות ויש אינדיקציות על בעיות ספציפיות אם זה בעיה בחומרה להוציא עוד גרסה וזה לוקח זמן ואם זה בעיה ברכיב להחליף ורק בשביל זה החברה נותנת אחריות ובפלאפון הבא שיוציאו ידאגו שהבעיה לא תחזור על עצמה כי גם להם אם רוצים להיות אמינים ואיכותיים כמו שהם מצהירים הרי אנחנו הציבור שקונים פלאפון כשר ומאושר בלי טריקים ושטיקים רוצים
א אמינות
ב טוב
ג שירות
ד מחיר טוב 250 הכי זול 450 הכי יקר
אולי נציגים של החברות שקוראים את זה ידעו להתחשב בזה
וכמו בכול דבר שמיצרים המון יש את ההוא שלא יצא הכי טוב!!!!!! -
@חיים-שטרן כתב בשיתוף | סקירת פלאפוןQ7:
גם להם אם רוצים להיות אמינים ואיכותיים כמו שהם מצהירים
צר לי אבל ההמון שאתה נותן בהם מופרז, או שאני פקפקן חסר תקנה...
לא חושב שיש כיום חברה שמביאה פלאפונים כשרים, שמעניין אותה ארבעת התנאים שהצבת (סליחה, בטח שהם רוצים... הם רוצים שתחשוב שזה מה שהם רוצים, אבל בפועל מה שמענין אותם זה כסף).ועל זאת גאוותנו, שאין לנו פלאפון נורמלי, ובכל זאת...
-
@פדאל
לצערנו הגדול, זה המציאות כבר שנים רבות.
מאז צאת הסמארטפון, החברות הטובות באמת לא מייצרות פלאפון מקשים כלל, כך שכל מה שנשאר זה רק החברות הפשוטות, שהם בכל מקרה משתמשים בזבל, וככל שיעבור יותר שנים, כך המצב יהיה יותר גרוע.
אמנם ישנם שתי חברות חוצנקיות שפיתחו פלאפונים כשרים נורמלים, אבל המחיר שלהם בהתאם (350$ +-), שאף ישראלי לא יהיה מוכן לשלם, כשהוא יכול לקנות בפחות מרבע מחיר תואם כשר ולהחליף אותו כל שנה.עריכה
זה לא קשור לשרשור הזה, כך שאין טעם להתקשקש על זה כאן, ישנם מספר פוסטים בענין, עדיף שנעבור אליהם...
-
@פדאל אני חושב שהמכשיר הזה הוא הגורם הכי משמעותי לשאלה הזאת, הוא נחשב הכי טוב והכי יקר, הוא נראה יחסית טוב, אבל הבאגים שלו הם ממש כמו במכשירים הכי זולים, וזה מזכיר לנו שכולם בני אותה מערכת הפעלה, ולפעמים אותו מפעל, בטח באותה ארץ יצור.
אני מצטרף לשאלה, התשובות האפשריות הן:- יש מי שניסה ולא הצליח,
- מדי יקר להשקיע, הציבור לא ישלם יותר מ-500 ש"ח על מכשיר, וגם במצב העכשווי העלויות לא נמוכות, כדי להשקיע פי 2 מזה צריך כיסוי, וציבור שצריך סך הכל לדבר לא יעריך השקעה מטורפת ברמה של אייפון או לפחות לא יוציא סכומי עתק על מכשיר לדיבור בלבד
- ייתכן שככל שהזמן יחלוף, נתקרב יותר לחלום, (מכשירי מקשים הם לא משהו ייחודי לחרדים, ויש קבוצות בעולם שיותר ויותר מעריכות את זה) וייתכן שבשלב מסויים מערכת ההפעלה הזו בתוספת יבואן רציני שילמד מטעויות, יציעו לנו מכשיר סביר יותר (לא מדבר על משהו ברמת C2)
-
@דוד-טרייטל תשמע אתה צודק, אבל עם הציבור יקנה רק את זה במקום שאין מתחרים ברמה כזאת לא צריך שיעלה מעבר ל400 ש"ח.