שיתוף | סקירת פלאפוןQ7
-
-
@משה-הישראלי כתב בשיתוף | סקירת פלאפוןQ7:
@israelv
לגבי הרשימה השחורה . עשית את זה בהגדרות-אבטחה . תכניס בהגדרות קבלת שיחה שמעתודה. אבדוק בהמשך.
מספר חסוי עדיף לעשות הפניה למספר שיגלה מה המספר החסוי . לא נראה לי שאפשר לחסום במכשיר
אתה יכול לעשות הפניה ל 0583257777 אם תפוס שזה בעצם התא קולי שלך ואז כשעולה שיחה חסויה אתה עושה דחיה והמערכת תופסת את המספר . // אם אתה רוצה אני יכול לעשות לך מערכת בימות המשיח עם הגדרות אישיות ועוד . שגם יראה את המספר חסוי ועוד הרבה דבריםלא הבנתי: מה הרווח? אני לא מחפש לדעת מי המתקשר, אלא שזה יידחה מאליו. אוטומטית. כמו שיש בכל סמארטפון בסיסי.
-
@israelv לא היה לי סאמסונג
וכשאני נתקלתי בבעיה של מספר חסוי הגעתי לפיתרון
כמובן שזה יותר טוב . אבל כשאני נכנס לאזור אישי הממשלתי מגיע צינתוק קולי ממספר חסוי . אז איך אכנס לאזור הממשלתי ?דרך אגב אצלי זה בכלל מצויין כמו שכתבתי למעלה ב יש לי קו שבניתי בימות המשיח אם כל מה שאני צריך
-
@israelv לא היה לי סאמסונג
וכשאני נתקלתי בבעיה של מספר חסוי הגעתי לפיתרון
כמובן שזה יותר טוב . אבל כשאני נכנס לאזור אישי הממשלתי מגיע צינתוק קולי ממספר חסוי . אז איך אכנס לאזור הממשלתי ?דרך אגב אצלי זה בכלל מצויין כמו שכתבתי למעלה ב יש לי קו שבניתי בימות המשיח אם כל מה שאני צריך
אני מבין.
אבל אם בסוף אני צריך לעשות דחיה בעצמי, אז מה אני מרוויח מההפניה? אני יכול לדחות כל פעם מחדש בלחיצה על 'דחה', בלי כל הסיפור הזה של קו מיוחד בימות המשיח. -
@MMI לפי ידיעתי ה3 ציפצופים לא בעיה של המכשיר אלא של החברת סלולר .
זה בעיה של המכשיר
אם הפלאפון על מצב שקט זה גם שקטואם לא אז לא
הבעיה היא שעם אוזניות זה תמיד עושה רעש גם על מצב שקט@MMI כתב בשיתוף | סקירת פלאפוןQ7:
זה בכוונה
לא מובן מה העניין שבכוונה יש רעש
אי אפשר להתאים את זה לפרופיל כמו אם אין אוזניות? -
@מנצפכ כתב בשיתוף | סקירת פלאפוןQ7:
זה בעיה של המכשיר
אם הפלאפון על מצב שקט זה גם שקטואם לא אז לא
הבעיה היא שעם אוזניות זה תמיד עושה רעש גם על מצב שקטאז למה לי אף פעם לא היה במכשיר הזה
-
אז למה לי אף פעם לא היה במכשיר הזה
כולם אומרים שיש אתה מוזמן לבדוק את זה
בדקת? אם כן תענה עניינית שבדקת וזה לא קרה
לא בדקת? אז למה החלטת שזה לא נכון -
תשמע יש לי את המכשיר כבר חצי שנה ואני לא יודע מכזה דבר
זה קורה כשמשתמשים בבלוטוס, והצד השני מנתק / מסיים את השיחה.
באוזניות חוט, הביפים של ניתוק שיחה מהצד השני עוברים דרך האוזניות, ולא דרך המכשיר. -
@פדאל כתב בשיתוף | סקירת פלאפוןQ7:
ראיתי שכולם ממליצים על Q7 הלכתי קניתי, האמת מאוכזב ברמה.
הממשק מעצבן (א"א לראות בתפריט בקושי על איזה ריבוע נמצא).
לא TC באמת לא יכלו להשקיע אני לא מבין.
צלצולים לא עדכניים בכלל.
בלוטוס גרוע למוזיקה.
אין חיפוש לקובצי מוזיקה (כמדומה שיש כשרים שכן יש).
אין אפשרות להגדיר שלחיצה ארוכה על הסנד מכבה את הפלאפון.אם באמצע שיחה מתקשרים עליך ואתה עונה כדי לנתק את השיחה הראשונה זה סיוט ולא פשוט כמו נוקיה.
[יש לי גירסא V6-עדכנתי לV8 ]
זה הפלאפון הכי טוב בשוק\או הכי פחות גרוע???????? איכזבו!!!!!לאחר עוד כמה ימים בשימוש הריני לציין עוד חסרונות.
.קיבל לי העתקה של אנשי קשר יצר בהתחלה רשימה של 30 אנשי קשר לפי א' ב', ואח"כ התחיל
עוד פעם מחדש את שאר אנשי הקשר.(גם ב-4X4 יש אותו בעיה) .[הסיבה היא שהוא משום מה מוסיף רווח בתחילת המילה לחלק מהקבצים וצריך למחוק אחד אחד את הרווח].
.על כל איש קשר שהעותק איליו מוסיף בסוף את הסיפרה _1.
.אנשי קשר מעל מספר אותיות מסויים מחק את האותיות בסוף (למרות שבמכשיר עצמו ניתן לכתוב יותר בהעתקה ככה זה).
.אם עושים שינוי באיש קשר וחוזרים אחורה לא חוזר לאפה שהיית אלא קופץ למקומות אחרים.
.גיבוי-יש אופציית גיבוי רק לאנשי קשר ולוח שנה (ולא ל-קבוצות, ועוד.),וגם לא מופיע ביחד.
.קבוצות- בנוקיה איש קשר שנמצא בתוך הקבוצה לא יופיע ברשימה בהוספת חברים לקבוצה, מה שלא עובד פה ומכביד מאוד על בניית רשימות.
א"א לחלק את השם איש קשר לשם ומשפחה.[דבר שמכביד עלי מאד כיוון שבנוקיה היה מחולק לי לשתיים,ויכלתי לשחק במי להציג ראשון].
.אחוזי טעינה לא נכונים בעליל כשמכניס לטעינה כל רגע עולה באחוז ואפ' יותר עד 50% שאז נטען הרבה יותר לאט,וכשמוציאים מהשקע צונח באחוזים מהר מאוד (למרות שיש לציין שהבטריה חזקה מאד).
.בדרך כלל יש לי 3 צפצופים קצרים בתום השיחה, וזה מהמכשיר ודי בקול, אף אם אני באוזניה.
.בחיפוש ע"י מקשי ספרות בתפריט ראשי, בשביל לעשות רווח צריך להשתמש במקש 1 ולא ב-0
.ואחד המעצבנים ביותר בלוח שנה, שלפעמים שאני כותב תזכיר בלוח שנה שומר לי ליום שלפני"ז.
.בלוח שנה מופיע השבוע משמאל לימין ולא מימין לשמאל כמו המקובל דבר שמאד מציק.
באם יש למישהוא פיתרון לחלק מהבעיות אשמח שיעדכן!!!!
עכ"פ מקווה שיתקן את כל הבאגים האלו בגירסא הקרובה (חוץ מה-TC שזה לא עניין של גירסא)עדכנתי את הפלאפון לגירסא החדשה V8 לא מצאתי משהוא משמעותי בשום דבר (אולי בקליטה השתפר) בבלוטוס משום מה יש לי הרגשה שניהיה טיפה יותר גרוע אבל לא בטוח ,אך כל הבעיות שציינתי לעיל גם דברים שניתנים לשינוי בקלות עדיין קיימים.
אבל יותר מזה נוצרה בעיה חדשה שמדי פעם (אין לי מושג מתי) מופיע על המסך איזה שהוא תו\קשקוש וצריך לנתק כדי שימחק.
כמו"כ הייתי מצפה שיעדכנו את הרינטגונים (למרות שזאת בעיה לא גדולה כי ניתן לשים כרטיס חיצוני)
סיכום: כרגע מדובר על מפתחים די חובבנים,שלא מתנהגים ככאלה שרוצים לכבוש את השוק לאורך שנים ,אלא עד שיגיע פלאפון קצת פחות דפוק וחבל!!!! -
איני יוסיף את השנקל שלי על הדיון
א היה לי פרו 10 למשך שנה וקצת!! אם קליטה חזקה ובלוטוס טוב עד שנפל למים פעמים והלך לנוח
קניתי לפני יומיים Q7 אם תאריך יצור של 2024 גרסה V6 ועודכן לV8
א ]הבטרייה אכזבה אותי מבחינת אחוזים שלא הראה לי את המספר הנכון
ב ] הבלוטות לא עבד טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הלכתי לנקודת אחריות ופתחנו את הפלאפון גילינו שהמשדר בלוטוס מולחם על הלוח + ציפוי ירוק ולא חוט שיוצא בצד של הפלאפון כמו בשאר הפלאפונים
זה נשלח ליבואן ואני כרגע אם D20 כביכול יותר פשוט אבל הבלוטות מצוינת שיחזור מתיקון/חדש וכו' העדכון מה עשו ואיך סידרו נ.ב
אני לא יודע אם זה כמו אפליקציות שמעדכנים וזה מתקן באגים במערכת או שזה כמו פלאפון ישן שמעדכנים גרסה וזה לא בנוי לגרסאות "המעודכנים"
תכלס אין על הרושם ראשון וזה מאוד אכזב אותי ואין על פרו 10 ז"ל
אשמח לעוד תגובות שלכם וכו'