שיתוף סקירת פלאפוןQ7
-
@יונתן-2 כתב בשיתוף | סקירת פלאפוןQ7:
@שאול-208
תנסה דור 2 תראה שגם בשיחות ארוכות הוא לא מתחמם בכלל.
ובשיחות HD שבדור 3 ו4 הוא מתחמם, ובשיחה של כרבע-חצי שעה זה כבר ממש מכביד על נעימות השיחה.
האם זה כך רק במכשיר שלי?נראה לי שזו לא בעיה של הטלפון הזה, ולא של שיחות HD.
גם במכשיר שאני מחזיק כעת (עם שיחות HD), וגם במכשיר הקודם (ללא שיחות HD) המכשיר מתחמם בשיחה ארוכה. -
שלום אני עם Q7 בגרסה הכי מעודכנת ושמתי לב שאם אני משתמש בדור 4 (גולן) יש שיבושים בשיחות ועידה האם מישהו שם לב לזה?
כמו למשל אם אני מתקשר ל 1X ואח"כ ל 2X ועושה שיחת ועידה אני לא שומע את 1X ואם אני מפצל את השיחה (במקש האמצעי) אז 1X נופל לגמרי מהקו -
@אמונה
זה נראה יותר בעיה של החברה
באיזה חברה אתה -
@משה-הישראלי כתב בשיתוף | סקירת פלאפוןQ7:
באיזה חברה אתה
אני בגולן
ובהזדמנות זו אבקש ממי שיש לו Q7 והוא בגולן שינסה את הנ"ל בדור 4 וישתף אם גם אצלו ישנו את הבעיהואגב מי ששם לב שבמכשיר Q3 יש אפשרות להעתיק קבצים בתקיה וכן לשנות שמות של קבצים מה שלא קיים במכשיר הדגל של קיוליקס "Q7" אם מישהו יכול לפעול בנידון תודה
-
הודעה משמחת
בקרוב גירסה חדשה עם תיקונים שונים
מה שידוע לי כעת על חידושים בלוח השנה
מי שידוע לו על עוד פרטים שיעדכן
||למכשירי 4*4 כבר ניתן לעדכן בחניות המובחרות|| -
@דיס כתב בשיתוף | סקירת פלאפוןQ7:
יש אפשרות להעתיק מהכרטיס לפלאפון?
אתה מתכוון להעתקת אנשי קשר או קבצים?
למה לוקח הרבה זמן לבלוטוס להתחבר לנגן (לא לשיחות)?
כמה שניות
-
קניתי לפני מספר ימים הבטריה מתרוקנת במהירות שיא לעומת P3 ו-פרו30 שהיה לי קודם, מה הסיבה?
-
ניתן כבר לעדכן גירסה חדשה ל Q7 בחנויות המובחרות
שיפורים בלוח השנה
מי שמבחין בעוד שינוים שיעדכן -
-
@דוד-משה-1
האם ניתן לעדכן ידנית על ידי איזה קובץ עדכון, בלי להיות תלוי כל הזמן בחנויות ובמחירים שלהם? -
@יונתן-2 נראה לי דיברו על זה כבר, ולא!
-
@דוד-משה-1 איפה אני יכול לראות איזה גירסא יש לי?
-
@דיס בהגדרות>אודות
-
ישנו עוד הבדל די משמעותי שלא ראיתי שדיברו עליו עד עכשיו
שבגרסאות הישנות של 4X4 הוא מביא בשיחות האחרונות רק 10 ויותר מזה שהוא מפריד כל אחד ואחד בנפרד זאת אומרת ששיחה נכנסת ולא נענע וכן שיחה יוצאת מופיע בנפרד וממילא הוא לא נותן גם כן הרבה שיחות אחרונות