תגובה | תגובות למדריך התקנת גוגל פליי ורוט לWSA
-
לא מצאתי בתכונות HYPER-V, את שאר הדברים התקנתי, וכשאני רוצה להיכנס לקבצים כותב לי כותב לי הודעת שגיאה לבדוק בBIOS אם וירטואליזציה זמינה(היא זמינה) והאם פלטפורמה וירטואלית מופעלת והיא מופעלת(התקנתי אותה בתכונות),אני לא יודע אם זה קשור יש לי בלו סטאקס מותקן וMEMU, אבל הSERVICE שלהם לא פועל כיביתי אותו באתחול ורק שאפעיל הוא נדלק(אני אשמח להסבר מה יקרה אם גם הם יהיו במערכת כי יש לי בתוכם דברים ועד שאני לא מצליח להפעיל WSA אני לא רוצה להסירם)
תודה
@A0533057932 @מישהו12 -
@zzev כתב בתגובה | תגובות למדריך התקנת גוגל פליי ורוט לWSA:
מה עושים במצב כזה?
@אגסי כתב בתגובה | תגובות למדריך התקנת גוגל פליי ורוט לWSA:
גם לי יש את אותה בעיה
@פראירי כתב בתגובה | תגובות למדריך התקנת גוגל פליי ורוט לWSA:
גם אני נתקע בזה
@יש-שדה כתב בתגובה | תגובות למדריך התקנת גוגל פליי ורוט לWSA:
מה עושים?
גם לי זה היה ונפתר כאשר התקנתי את כל התוכניות הנצרכות בתכונות WINDOWS כמו שמופיע פה
-
@yeh-0 כתב בתגובה | תגובות למדריך התקנת גוגל פליי ורוט לWSA:
לא מצאתי בתכונות HYPER-V, את שאר הדברים התקנתי, וכשאני רוצה להיכנס לקבצים כותב לי כותב לי הודעת שגיאה לבדוק בBIOS אם וירטואליזציה זמינה(היא זמינה) והאם פלטפורמה וירטואלית מופעלת והיא מופעלת(התקנתי אותה בתכונות),אני לא יודע אם זה קשור יש לי בלו סטאקס מותקן וMEMU, אבל הSERVICE שלהם לא פועל כיביתי אותו באתחול ורק שאפעיל הוא נדלק(אני אשמח להסבר מה יקרה אם גם הם יהיו במערכת כי יש לי בתוכם דברים ועד שאני לא מצליח להפעיל WSA אני לא רוצה להסירם)
תודה
@A0533057932 @מישהו12WSA לא עובד אם מופעלים אמולטורים אחרים. לא ברור איך הוא מזהה אותם גם כשהם כבויים, אבל זה מה שקורה תכל'ס.
לא אמור להיות כזה קשה להתקין שוב אפליקציות. -
מה לעשות במצב כזה???
ניסיתי להוריד שוב את הוינראר ואת הקובצים עצמם. אתחולים כמה פעמים. ניקוי רישום. ועוד ועוד... בקבצים אחרים הווינראר עובד טוב רק בזה יש שגיאה גם מלחיצה "קטסטרופלית" היה למעלה בשרשור עוד מישהו שקרה לו וערך שהבעייה נפתרה, מה עשית בדיוק? -
@A0533057932 תודה רבה, אכן עבד
מעניין השגיאה הייתה כי הייתה סוג של "התערבות" בסייר של ווינדוס, אחרי זה נכנסתי לWINRAR עצמו וממנו בלבד עשיתי חילוץ וזה עבד...
מעניין מה ווינדוס ראה לא טוב פה...בכל מקרה תודה רבה..
-
@אלחנןE כתב בתגובה | תגובות למדריך התקנת גוגל פליי ורוט לWSA:
כשאני לוחץ על הקובץ run זה החלון שעולה לי מה אני אמור לעשות אלה?לא הורדת את הכל בצורה תקינה. אמור להיות לך עוד מלא דברים בתקייה זו.
קח תוריד את זה:
https://github.com/YT-Advanced/WSA-Script/releases/download/v2024-07-31/WSA_2407.40000.0.0_x64_Release-Nightly-with-magisk-27.0.27000.-stable-GApps-13.0-NoAmazon.7z