תגובה | תגובות למדריך התקנת גוגל פליי ורוט לWSA
-
@יש-שדה כתב בתגובה | תגובות למדריך התקנת גוגל פליי ורוט לWSA:
מה עושים?גם אני נתקע בזה
נחכה ל @A0533057932 -
@A0533057932 אמרת שמי התקין את Kernel SU צריך לעשות שלב כלשהו לאחר ההתקנה, מה צריך לעשות?
-
-
-
@הנני-העני כתב בתגובה | תגובות למדריך התקנת גוגל פליי ורוט לWSA:
מה אפשר לעשות?
לא בטוח שלא עובד בכלל, יכול להיות שמקשים אחרים עובדים בשביל מה שאתה צריך. נסה את כל המקשים.
-
@י-פל כתב בתגובה | תגובות למדריך התקנת גוגל פליי ורוט לWSA:
@הנני-העני כתב בתגובה | תגובות למדריך התקנת גוגל פליי ורוט לWSA:
מה אפשר לעשות?
לא בטוח שלא עובד בכלל, יכול להיות שמקשים אחרים עובדים בשביל מה שאתה צריך. נסה את כל המקשים.
ניסיתי. לא צלח. (ניסיתי לדוג' במשחקים כמו brawil stars וגם בamong us ו)
@דוד-משה-1 כתב בתגובה | תגובות למדריך התקנת גוגל פליי ורוט לWSA:
תנסה להגיע להגדרות מתקדמות דרך הגדרות מצב מפתחים ושם בחיפוש אפליקצות
מה עכשיו?
-
אם אני מבין נכון
בגירסא הזו העדכנית הם הסירו את זה מההגדרות ופשוט הגדירו כברירת מחדל בכל אפלי' שיהיה אפשר לשלוט דרך המקלדת.
אבל , לא כל האפלי' תומכות בזה.
לדוג' , brawl stars א"א לזוז עם המקשים במקלדת.
לעומת זאת , כן אפשר לשחק ב teample run עם המקשים במקלדת.
וכן בחנות פליי אפשר לזוז עם המקשים במקלדת וכן להקליד בבר החיפוש.נ.ב זה נבדק על משחקים כי שמה בעיקר זה מבוטא , אבל ה"ה לשאר האפלי' שיותר נוח להשתמש בהן במקלדת...
אשמח לשמוע מהמנוסים ב- Google Play Games beta האם שמה התקנת הapk נוחה , עובדת ברימון , והאם המקשים במקלדת עובדים לצורך משחקים וכדו' ואם כן - אשקול לעבור לשם(יהיה נחמד אם מישהו יוכל לעשות השוואת ביצועים בין זה לwsa).
תודה מראש! -
לא מצאתי בתכונות HYPER-V, את שאר הדברים התקנתי, וכשאני רוצה להיכנס לקבצים כותב לי כותב לי הודעת שגיאה לבדוק בBIOS אם וירטואליזציה זמינה(היא זמינה) והאם פלטפורמה וירטואלית מופעלת והיא מופעלת(התקנתי אותה בתכונות),אני לא יודע אם זה קשור יש לי בלו סטאקס מותקן וMEMU, אבל הSERVICE שלהם לא פועל כיביתי אותו באתחול ורק שאפעיל הוא נדלק(אני אשמח להסבר מה יקרה אם גם הם יהיו במערכת כי יש לי בתוכם דברים ועד שאני לא מצליח להפעיל WSA אני לא רוצה להסירם)
תודה
@A0533057932 @מישהו12