בקשת מידע | מידע על תוכנת פרללס
-
שלום וברכה.
רציתי לברר קצת פרטים על תוכנת פרללס [מקווה שאני מאיית את זה נכון].
א. כמה התוכנה הזו עולה? והאם יש אפשרות להשיג אותה בחינם? [אם לא - יש תוכנות אחרות שכן?]ב. צריך לקנות את וונידוס בשבילה להפעיל בתוכה את מערכת ההפעלה של וונידוס?
ג. מישהו יודע עם בר אילן עובד עליה?
תודה רבה רבה!
-
@שמואל-סתיו
א.הנה קישור לחנות פרללס
ב. צריך לקנות אבל היי, הפורום מלא בפריצות לווינדוס. בהתקנה הראשונית לא חייבים רשיון, זה בדיוק כמו מחשב רגיל
ג. לא ניסיתי אישית אבל ראיתי מישהו שכתב כאן שעבד לו, וגם אין סיבה שלא יעבוד. -
פוסט זה נמחק!
-
@MOSHEMOSE1 מה הכוונה שבהתקנה האשונית לא צריך רישיון? בכ”מ תודה רבה על המידע והעזרה.
-
@שמואל-סתיו זה כמו מחשב רגיל שאתה יכול להתקין בלי רשיון ולפרוץ אחרי ההתקנה
בקיצור, תתקין ותראה -
@MOSHEMOSE1 תודה רבה. אני עוד לא קניתי את המק, וזה פשוט תלוי בזה.
-
@MOSHEMOSE1 עוד משהו. לחבר שלי יש מק והוא התקין עליו את התוכנה. פרללס הציעו לו רכשיה בפנים, אך גם בלי שהוא קנה התוכנה עובדת לו (הוא התקין אותה היום), והווינדוס עובד לו וכותב שא”א להתאים אישית את המחשב בלי הפעלה 9אבל שאר הדברים עובדים), נראה לך שזה זמני ואחרי זה הוא יחסם, או שתמיד התוכנה תישאר לו כך בצורה מוגבלת? (קצת חשוב לי כי אני משתדל חהימנע משימוש בתוכנות פרוצות)
-
@שמואל-סתיו כתב בבקשת מידע | מידע על תוכנת פרללס:
אך גם בלי שהוא קנה התוכנה עובדת לו (הוא התקין אותה היום)
יש שבועיים נסיון חינם.
-
@שמואל-סתיו בהקדם זה יפסיק לעבוד
בכל אופן יש שני דרכים, אחד עם רשיון וביטול, מה שמעניק שנה ניסיון, כמו שכתבו בעבר. (ואז לחזור על התכסיס)
בנוסף יש בגיטאהב פרוייקט, לפריצה, הבעיה שמצריך פתיחת SIP. עובד מעולה מניסיון. בטיחות? כנראה שפחות...
-
@אליר325000 אפשר טיפה יותר הסבר? (מה זה אומר רישיון וביטל?, הכוונה לקנות ולבטל? בנוסף, מה זה פתיחת sip?)
-
@מנדי-אלטרס זה מתאים רק לגירסאות הישנות של מק (גירסה 10, הם אוחזים ב14).
-
@שמואל-סתיו כתב בבקשת מידע | מידע על תוכנת פרללס:
@אליר325000 אפשר טיפה יותר הסבר? (מה זה אומר רישיון וביטל?, הכוונה לקנות ולבטל?
כן
קניית רשיון, חסימת גישה לכתובת של השרתים של החברה, ואז ביטול וקבלת החזר.
-
@MGM-IVR נראה לי
@MGM-IVR כתב בבקשת מידע | מידע על תוכנת פרללס:
אבל אני לא חושב שיש הבדל בין לקחת פרוץ לבין לשלם ולבטל, בשניהם אתה ״גונב״ מהחברה את הכסף של המנוי שלך.
אם אתה כבר שילמת כסף שמגיע להם ושייך להם ואתה מקש החזר זה ממש לקחת כסף שלא שייך לך. משא״כ לפרוץ יש כבר פנים להתיר מדין זוטו של ים ועוד קולות [שאין להם בעלות על הקודים שמהם עשויים התוכנה שנמצאים ברשת]
-
@MGM-IVR כתב בבקשת מידע | מידע על תוכנת פרללס:
אבל אני לא חושב שיש הבדל בין לקחת פרוץ לבין לשלם ולבטל,
בלקחת פרוץ שמישהו אחר פרץ והעלה לרשת, אין בזה משום גזל, ולא איסור הלכתי מעיקר הדין, שהרי זה כזוטו של ים ובפרט מחברה של גוים שהרי אבדת הגוי מותרת, ואפילו אם יש מניות של יהודים בחברה, כך ראיתי שכתוב הפוסקים.
-
@gogo כתב בבקשת מידע | מידע על תוכנת פרללס:
@gogo מילא לפרוץ אבל אחרי שקנית לקחת את הכסף נראה לי אסור
אתה מבטל כדת וכדין באופציה רשמית שהם מציעים (אפשרות ביטול תוך 30 יום גם בלי סיבה אמיתית), בזה אין שמץ של איסור
All purchases include a 30-day money-back guarantee for complete peace of mind.
Cancel at any time, for any reason.כל מה ששייך בכלל לדון זה על החלק השני, שאתה אחר כך חוסם אותם מלחסום לך את התוכנה לשימוש על ידי חסימת האתר שלהם
ולכן לא ממש הבנתי את ההגיון במה שכתבת