בקשת מידע | מידע על תוכנת פרללס
-
@מנדי-אלטרס זה מתאים רק לגירסאות הישנות של מק (גירסה 10, הם אוחזים ב14).
-
@שמואל-סתיו כתב בבקשת מידע | מידע על תוכנת פרללס:
@אליר325000 אפשר טיפה יותר הסבר? (מה זה אומר רישיון וביטל?, הכוונה לקנות ולבטל?
כן
קניית רשיון, חסימת גישה לכתובת של השרתים של החברה, ואז ביטול וקבלת החזר.
-
@MGM-IVR נראה לי
@MGM-IVR כתב בבקשת מידע | מידע על תוכנת פרללס:
אבל אני לא חושב שיש הבדל בין לקחת פרוץ לבין לשלם ולבטל, בשניהם אתה ״גונב״ מהחברה את הכסף של המנוי שלך.
אם אתה כבר שילמת כסף שמגיע להם ושייך להם ואתה מקש החזר זה ממש לקחת כסף שלא שייך לך. משא״כ לפרוץ יש כבר פנים להתיר מדין זוטו של ים ועוד קולות [שאין להם בעלות על הקודים שמהם עשויים התוכנה שנמצאים ברשת]
-
@MGM-IVR כתב בבקשת מידע | מידע על תוכנת פרללס:
אבל אני לא חושב שיש הבדל בין לקחת פרוץ לבין לשלם ולבטל,
בלקחת פרוץ שמישהו אחר פרץ והעלה לרשת, אין בזה משום גזל, ולא איסור הלכתי מעיקר הדין, שהרי זה כזוטו של ים ובפרט מחברה של גוים שהרי אבדת הגוי מותרת, ואפילו אם יש מניות של יהודים בחברה, כך ראיתי שכתוב הפוסקים.
-
@gogo כתב בבקשת מידע | מידע על תוכנת פרללס:
@gogo מילא לפרוץ אבל אחרי שקנית לקחת את הכסף נראה לי אסור
אתה מבטל כדת וכדין באופציה רשמית שהם מציעים (אפשרות ביטול תוך 30 יום גם בלי סיבה אמיתית), בזה אין שמץ של איסור
All purchases include a 30-day money-back guarantee for complete peace of mind.
Cancel at any time, for any reason.כל מה ששייך בכלל לדון זה על החלק השני, שאתה אחר כך חוסם אותם מלחסום לך את התוכנה לשימוש על ידי חסימת האתר שלהם
ולכן לא ממש הבנתי את ההגיון במה שכתבת -
@צדיק-תמים כתב בבקשת מידע | מידע על תוכנת פרללס:
אתה מבטל כדת וכדין באופציה רשמית שהם מציעים (אפשרות ביטול תוך 30 יום גם בלי סיבה אמיתית), בזה אין שמץ של איסור
כל מה ששייך בכלל לדון זה על החלק השני, שאתה אחר כך חוסם אותם מלחסום לך את התוכנה לשימוש על ידי חסימת האתר שלהם
ולכן לא ממש הבנתי את ההגיון במה שכתבתכוונתי ברורה בגלל החלק השני [כמו שסיימת] אבל סתם לבטל ברור שאין בעיה.
-
@צדיק-תמים
אבאר כוונתי כיון שאתה דורש מהם החזר כשאתה יודע שאתה הולך לחסום אותם ע״פ דין תורה בכה״ג ממונית הכסף שייך להם לענ״ד וא״כ אסור לך לקחת מהם חזרה. וצ״ע.
אגב תאמר לי @צדיק-תמים איך משתמשים בתוכנה Alt tab לא הבנתי שם כלום לצערי