באג | מסך+מקלדת+עכבר לא עובדים
-
@משחזר-מידע הדגם של הלוח אם אני לא יודע כעת כי אני לא ליד המחשב הזה כעת אני יגיד לך בערב בל"נ, אבל אני לא בטוח שאני יודע איך נראה כרטיס מסך נראה לי שאין לי כלל כרטיס מסך (אין לי במנהל המשימות GPU)
-
@טכנופוב כתב בבאג | מסך+מקלדת+עכבר לא עובדים:
נראה לי שאין לי כלל כרטיס מסך
אכן נודע הדבר
זאת הסיבה שאינך רואה מסך
מחשב ללא כרטיס מסך לא עובר אפילו את הPost של הBIOS -
@משחזר-מידע כתב בבאג | מסך+מקלדת+עכבר לא עובדים:
נראה לי שאין לי כלל כרטיס מסך
אכן נודע הדבר
זאת הסיבה שאינך רואה מסך
מחשב ללא כרטיס מסך לא עובר אפילו את הPost של הBIOSמסתבר שיש לו כרטיס מסך אבל לא ייעודי.... הרי עד היום עבד לו המחשב [לכאורה...]
מאמין שצחקת... -
@aiib כתב בבאג | מסך+מקלדת+עכבר לא עובדים:
הרי עד היום עבד לו המחשב [לכאורה...]
וזאת מנין לך
אולי הוא הרכיב את המחשב לבד ללא כרטיס מסך?!
הוא בעצמו טוען שאין כרטיס מסך -
הרי עד היום עבד לו המחשב [לכאורה...]
וזאת מנין לך
כמובן שייתכן שאני טועה, אבל בנאדם 'רגיל' שמגיע כאן לפורום ושואל שאלה בסתם בדרך כלל זו תקלה אא"כ הוא מסביר את עצמו. וגם אם הוא מרכיב לא נשמע מדבריו שהוא 'בנה' את המחשב אלא מחבר חלקים קיימים.
אולי הוא הרכיב את המחשב לבד ללא כרטיס מסך?!
הוא בעצמו טוען שאין כרטיס מסךכי בנאדם רגיל לא מבין את העיקרון של כרטיס מסך, גם אני פעם חשבתי שמחשב רגיל הוא ללא כרטיס מסך. הוא בוודאי מתכוון ייעודי אבל בוא ניתן לו לבאר את דבריו...
-
-
כי בנאדם רגיל
נו באמת כאן מדובר ב@טכנופוב
ובדיוק לכן....:
-
@משחזר-מידע המחשב עבד עד היום, נראה לי שאין לי כרטיס מסך יעודי, כרטיס מסך מובנה אין לי מושג איך לבדוק כמה יש לי, הדגם של לוח אם היא IS6XM REV 1.0,
-
אין לי קצה של מושג מה היתה הבעיה ואיך היא נפתרה.
מן הסתם פירוק החשמל
-
@משחזר-מידע הצילו הבעיה חזרה, איך מסדרים את זה?
לייתר דיוק המחשב נפל בערך 20 ס"מ וכשהדלקתי אותו הוא הפעיל לשניה ונכבה הרבה פעמים עד שנדלק על מסך כחול וספר אחוזים עד 100 והפעיל את עצמו אוטומטית, ככה זה היה שני פעמים עד שנדלק כרגיל אבל בלי המסך המקלדת והעכבר, יש לציין שיש חשמל ביציאת USB -
מחשב נייח שכשמדליקים אותו מסך+מקלדת+עכבר לא מגיב (יש לציין שכשמוציאים את החיבור של המסך למחשב נדלק הריבוע של אין אות חיבור) הבו עיצה.,
יש למישהו פחתרון איך לתקן את זה?, בבקשה המחשב לא עובד
@מתכנת-חובב