בקשה | כמעט כאן: קובץ ISO הכולל את כל התוכנות המומלצות - בגרסה עדכנית לווינדוס 11 23H2
-
@ששמעון כתב בבקשה | בקרוב: קובץ ISO הכולל את כל התוכנות המומלצות - בגרסה עדכנית לווינדוס 11 23H2:
אשמח שיהיה אופיס 365 ולא 2021
@NH-LOCAL רציתי גם אני לכתוב לך זאת...
קורא PDF - סומטרה[עדיף את הגרסה הקודמת, הנוכחית לא כ"כ מוצלחת...@ששמעון כתב בבקשה | בקרוב: קובץ ISO הכולל את כל התוכנות המומלצות - בגרסה עדכנית לווינדוס 11 23H2:
ובקשר לאנטי וירוס - לכאורה עדיף שלא יהיה איסט כי זה יתקע הרבה תוכנות שרוצים להתקין אח"כ...
איזה?
עדיף לא פרוץ, אלא עם הסקריפט שנותן 90 יום. -
@FSHLOMO כתב בבקשה | בקרוב: קובץ ISO הכולל את כל התוכנות המומלצות - בגרסה עדכנית לווינדוס 11 23H2:
אני חושב שאנשים שמורידים את הISO שלך זה בשביל להתקין מחשב כבר אם כל התוכנות,
אז אנטי ווירוס ESET זה דבר מאד נחוץ אולי גם
EASUS DATA RECOVERY בשביל שיחזור ביתי,
ADOBE ACROBAT לערוך PDF
CHROME - דפדפן
(אולי גם גירסה אם כל האדובי)ככלל, אני מעדיף לא להתקין תוכנות שדורשות פריצה, כי יש כאלה שחוששים מהוירוסים שבהם. בנוסף, ריבוי תוכנות מיותרות, יכביד על המחשב ויגדיל מאוד את קובץ ההתקנה. אני מעדיף להתקין את התוכנות הבסיסיות ביותר.
לגבי כרום - אתה צודק
בשאר הדברים - @aiib צודק...
-
@aiib כתב בבקשה | בקרוב: קובץ ISO הכולל את כל התוכנות המומלצות - בגרסה עדכנית לווינדוס 11 23H2:
@ששמעון כתב בבקשה | בקרוב: קובץ ISO הכולל את כל התוכנות המומלצות - בגרסה עדכנית לווינדוס 11 23H2:
@י-פל כל מה שמורידים מירון ועוד...
אתה יודע כמה זה ישקול? וכמה מהם יהיו מייותרים...
ס"ה עניתי על השאלה של @י-פל
@י-פל כתב בבקשה | בקרוב: קובץ ISO הכולל את כל התוכנות המומלצות - בגרסה עדכנית לווינדוס 11 23H2:
איזה?
מה באמת חשבת שאני צריך את כל הדברים שיש שם?!
-
@י-פל כתב בבקשה | בקרוב: קובץ ISO הכולל את כל התוכנות המומלצות - בגרסה עדכנית לווינדוס 11 23H2:
@NH-LOCAL כתב בבקשה | בקרוב: קובץ ISO הכולל את כל התוכנות המומלצות - בגרסה עדכנית לווינדוס 11 23H2:
לגבי כרום - אתה צודק
מה העניין בתוכנה הזו?
יש את אדג', נח ומוצלח!
אממה, אנשים ממשיכים עם הישן? תן להם להסתדר, ותראה אותם עוברים לחדש...העניין הוא כמובן כל הסיסמאות שיש רק בכרום
וכן שמשום מה למי שיש אנדרואיד למשל הסנכרון של כרום יותר מוצלחזה נכון שאדג החדש ניתן לשימוש (בשונה מהישן) ויתכן שיש המתלהבים מהתרגום שלו שיותר טוב בישראל
אולם כרום יותר נח לשימוש -
@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בבקשה | בקרוב: קובץ ISO הכולל את כל התוכנות המומלצות - בגרסה עדכנית לווינדוס 11 23H2:
הקובץ מיועד להקל על המשתמש הפשוט השמרן,
זהו בדיוק.
מי שרוצה נוחות [ואין לו אנדרואיד וכו'], הולך לכרום. אממה, הוא פשוט לא יודע שזה יותר נח?
אל אל תתקין לו כרום... אם דחוף לו, שיתקין... [לא אמרתי להכין מערכת שלא ניתן בה להתקין... אל תגזים... אני לא לחנך...] -