בקשה | כמעט כאן: קובץ ISO הכולל את כל התוכנות המומלצות - בגרסה עדכנית לווינדוס 11 23H2
-
@NH-LOCAL כתב בבקשה | בקרוב: קובץ ISO הכולל את כל התוכנות המומלצות - בגרסה עדכנית לווינדוס 11 23H2:
@A0533057932 זה בלתי אפשרי באופן רגיל. הפריצה מתבטלת ברגע שמתקינים את הקובץ המוכן על מחשב אחר.
(יש דרך להגדיר שתופעל פריצה במהלך ההתקנה עצמו, אבל זה די מסובך)
עיינת במה ששלחתי לך?
זה ממש לא אמור להיות מסובך
זה מאפשר את זה באופן מסודר
כמובן כל עוד ויש רשת במחשב -
@NH-LOCAL כתב בבקשה | בקרוב: קובץ ISO הכולל את כל התוכנות המומלצות - בגרסה עדכנית לווינדוס 11 23H2:
אגב, גם הדוגמה שלך לא משהו, עדיף kms 47 ומעלה, הרבה פחות מסורבל ויותר פרקטי)
הדוגמא שלי משתמשת בפריצה שמהווה רישיון אמיתי ולא KMS
הכי מוצלח שיש
ויש בה גם אופציה לKMS שכבר אוחז ב51 -
@A0533057932 כתב בבקשה | בקרוב: קובץ ISO הכולל את כל התוכנות המומלצות - בגרסה עדכנית לווינדוס 11 23H2:
כמובן כל עוד ויש רשת במחשב
אני מעדיף לאפשר פתרונות של דורשים רשת. זה משמש הרבה פעמים עבור בחורי ישיבות וכדו' שאין להם נגישות לרשת, ואחד היתרונות המרכזיים של ה-ISO שלי, זה שהוא מכיל את כל עדכוני התכונות והתוכנות ללא צורך בחיבור לרשת
-
@A0533057932 כתב בבקשה | בקרוב: קובץ ISO הכולל את כל התוכנות המומלצות - בגרסה עדכנית לווינדוס 11 23H2:
כמובן כל עוד ויש רשת במחשב
אני מעדיף לאפשר פתרונות של דורשים רשת. זה משמש הרבה פעמים עבור בחורי ישיבות וכדו' שאין להם נגישות לרשת, ואחד היתרונות המרכזיים של ה-ISO שלי, זה שהוא מכיל את כל עדכוני התכונות והתוכנות ללא צורך בחיבור לרשת
יש כמובן אופציה לפריצה ללא רשת ע"י KMS 51
אבל השאלה למה לאלהגדיר?
הרי זה עוד קובץ אחד בISO
שלא אמור להיות מוגדר בתוך הקובץ הWIN אלא מחוצה לו -
@A0533057932 לא זכיתי להבין איך זה עובד. האם זה אכן מבצע פריצה אוטומטית בזמן ההתקנה?
-
@A0533057932 לא זכיתי להבין איך זה עובד. האם זה אכן מבצע פריצה אוטומטית בזמן ההתקנה?
אכן
זה מריץ את מה שאתה מגדיר לאחר גמר ההתקנה
https://massgrave.dev/oem-folder.html -
תגובה: להורדה | ווינדוס 11 22H2 + אופיס, אנדרואיד ומקבץ תוכנות מומלצות
לכלל המתעניינים: בעז"ה בעתיד הקרוב (אולי חנוכה) אני מתכוון לשחרר קובץ ISO עדכני עבור גרסה 23H2.
מי שמעוניין בשדרוגים / הוספות / עדכונים / תיקוני באגים, וכן הלאה - מתבקש להודיע זאת
כאן, לתועלת כלל המשתמשים בקובץ!אני חושב שאנשים שמורידים את הISO שלך זה בשביל להתקין מחשב כבר אם כל התוכנות,
אז אנטי ווירוס ESET זה דבר מאד נחוץ אולי גם
EASUS DATA RECOVERY בשביל שיחזור ביתי,
ADOBE ACROBAT לערוך PDF
CHROME - דפדפן
(אולי גם גירסה אם כל האדובי) -
מי שמעוניין בשדרוגים / הוספות / עדכונים / תיקוני באגים, וכן הלאה - מתבקש להודיע זאת
כאןאשמח שיהיה אופיס 365 ולא 2021
ובקשר לאנטי וירוס - לכאורה עדיף שלא יהיה איסט כי זה יתקע הרבה תוכנות שרוצים להתקין אח"כ...
ואם בכל זאת מצרפים את זה, אז שיהיה גם אפשרות קלה להסיר אותו לגמרי [כמו משהו של ירון ALL IN ONE]
תודה רבה על היוזמה! מאוד עוזר ומועיל! -
@ששמעון כתב בבקשה | בקרוב: קובץ ISO הכולל את כל התוכנות המומלצות - בגרסה עדכנית לווינדוס 11 23H2:
אשמח שיהיה אופיס 365 ולא 2021
@NH-LOCAL רציתי גם אני לכתוב לך זאת...
קורא PDF - סומטרה[עדיף את הגרסה הקודמת, הנוכחית לא כ"כ מוצלחת...@ששמעון כתב בבקשה | בקרוב: קובץ ISO הכולל את כל התוכנות המומלצות - בגרסה עדכנית לווינדוס 11 23H2:
ובקשר לאנטי וירוס - לכאורה עדיף שלא יהיה איסט כי זה יתקע הרבה תוכנות שרוצים להתקין אח"כ...
איזה?
עדיף לא פרוץ, אלא עם הסקריפט שנותן 90 יום. -
@FSHLOMO כתב בבקשה | בקרוב: קובץ ISO הכולל את כל התוכנות המומלצות - בגרסה עדכנית לווינדוס 11 23H2:
אני חושב שאנשים שמורידים את הISO שלך זה בשביל להתקין מחשב כבר אם כל התוכנות,
אז אנטי ווירוס ESET זה דבר מאד נחוץ אולי גם
EASUS DATA RECOVERY בשביל שיחזור ביתי,
ADOBE ACROBAT לערוך PDF
CHROME - דפדפן
(אולי גם גירסה אם כל האדובי)ככלל, אני מעדיף לא להתקין תוכנות שדורשות פריצה, כי יש כאלה שחוששים מהוירוסים שבהם. בנוסף, ריבוי תוכנות מיותרות, יכביד על המחשב ויגדיל מאוד את קובץ ההתקנה. אני מעדיף להתקין את התוכנות הבסיסיות ביותר.
לגבי כרום - אתה צודק
בשאר הדברים - @aiib צודק...
-
@aiib כתב בבקשה | בקרוב: קובץ ISO הכולל את כל התוכנות המומלצות - בגרסה עדכנית לווינדוס 11 23H2:
@ששמעון כתב בבקשה | בקרוב: קובץ ISO הכולל את כל התוכנות המומלצות - בגרסה עדכנית לווינדוס 11 23H2:
@י-פל כל מה שמורידים מירון ועוד...
אתה יודע כמה זה ישקול? וכמה מהם יהיו מייותרים...
ס"ה עניתי על השאלה של @י-פל
@י-פל כתב בבקשה | בקרוב: קובץ ISO הכולל את כל התוכנות המומלצות - בגרסה עדכנית לווינדוס 11 23H2:
איזה?
מה באמת חשבת שאני צריך את כל הדברים שיש שם?!