שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!
-
@ממוחשב אני מניח שאפשר לעשות גירסה שפשוט מפסיקה לעבוד אחרי מספר שעות/ימים, ואז צריכים לעשות עדכון גירסה חדשה ששם כבר לא תהיה שוב את האופציה הזו. רק צריך להודיע על זה מראש לכל מי שרוצה כדי שידע שיש לו אפשרות לעבור לסינון אחר בזמן הקצוב הזה.
-
@ממוחשב אני מניח שאפשר לעשות גירסה שפשוט מפסיקה לעבוד אחרי מספר שעות/ימים, ואז צריכים לעשות עדכון גירסה חדשה ששם כבר לא תהיה שוב את האופציה הזו. רק צריך להודיע על זה מראש לכל מי שרוצה כדי שידע שיש לו אפשרות לעבור לסינון אחר בזמן הקצוב הזה.
@8438523 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
רק צריך להודיע על זה מראש לכל מי שרוצה כדי שידע שיש לו אפשרות לעבור לסינון אחר בזמן הקצוב הזה.
מדובר בכמות גדולה מאוד של משתמשים אני לא חושב (ליתר דיוק אני בטוח) שלו יצוייר שיעשו את זה אז גם אחרי כמה פעמים יבקשו שוב ושוב "לא הספקתי אפשר שוב" וכדו'
אבל אני מרגיש שזה דיון לחינם. לא רואה שום סיכוי לכזה דבר
-
אני לא חושב שזה חכם.
יש כאלה שחסמו את זה לאנשים אחרים כשהם סומכים על זה שלא יהיה אפשר לפתוח את זה, והם לא סומכים על מי שהמכשיר אצלו שלא יוריד את החסימה אם הוא יוכל.
וגם אנשים שחסמו לעצמם, לא רוצים שיהיה להם אפשרות להסיר את החסימה, בפרט כאלה שעשו חסימה הרמטית (רוב מי שרצה להשאיר לעצמו את האפשרות להסיר את זה מאיזשהי סיבה, לא עשה חסימה הרמטית).