שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!
-
@נועה-כהן כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
אני רוצה כרגע להסיר את הקידרואיד מנגן אנדרואיד
ומגלה ששכחתי את הסיסמא
מה ניתן לעשותאיזה נגן? כנראה שהוא בלי FRP אז זה אומר שאפשר לאפס את המכשיר דרך הריקוברי
כמובן שזה מוחק לך את כל הנתונים מהמכשיר, אז צריך לגבות לפני הכל, אם יש לך חומר חשוב@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
@נועה-כהן כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
ומגלה ששכחתי את הסיסמא
מה ניתן לעשותאיזה נגן? כנראה שהוא בלי FRP אז זה אומר שאפשר לאפס את המכשיר דרך הריקוברי
כמובן שזה מוחק לך את כל הנתונים מהמכשיר, אז צריך לגבות לפני הכל, אם יש לך חומר חשובאיך אפשר לבדוק אם יש FRP?
-
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
ומגלה ששכחתי את הסיסמא
כמובן שזה מוחק לך את כל הנתונים מהמכשיר, אז צריך לגבות לפני הכל, אם יש לך חומר חשובאיך אפשר לבדוק אם יש FRP?
@דוד-הצהוב כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
ומגלה ששכחתי את הסיסמא
להיכנס לחנות גוגל>פרופיל>הגדרות>מידע ולראות אם המכשיר מאושר