שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!
-
@מוטי-a כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
@מוטי-a כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
אשמח לעזרה בעדכון האפליקצייה
האפליקצייה בלי אפשרות הסרה
ולכן אני לא יכול להתקין דרך התוכנה מכיון שאין אפשרות להפעיל ניפוי באגים
וכשאני מנסה להתקין את הapk הפלאפון כותב לא ניתן להתקין את החבילה עקב התנגשות עם חבילה קיימת
מה האפשרויות שלי?דרך האפליקצייה עצמה זה מסתובב שעה בחיפוש אחר עידכונים ולא עושה כלום
איך אפשר לעדכן?מישהו יודע מה אפשר לעשות?
אשמח לעזרה בעדכון האפליקצייה
האפליקצייה בלי אפשרות הסרה
ולכן אני לא יכול להתקין דרך התוכנה מכיון שאין אפשרות להפעיל ניפוי באגים
וכשאני מנסה להתקין את הapk הפלאפון כותב לא ניתן להתקין את החבילה עקב התנגשות עם חבילה קיימת
מה האפשרויות שלי?דרך האפליקצייה עצמה זה מסתובב שעה בחיפוש אחר עידכונים ולא עושה כלום
איך אפשר לעדכן?מישהו יודע מה אפשר לעשות?
אז אין לי אפשרות לעדכן?
-
@שניאור-שמח אז כנראה שאין לי
אני עם ג'לי סטאר@נננננח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח אז כנראה שאין לי
אני עם ג'לי סטארבג'לי סטאר זה אפליקציה מקבילה שנקראת app blocker.
תכבה אותה.