שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!
-
יש כאן מישהו שהצליח לבצע את הפקודה הזאת בadb?
כי אני ניסיתי וקיבלתי שגיאה
ושאלתי את gpt והוא אמר שפקודה כזאת ניתן לבצע רק במכשיר שעוד לא הוגדר
או מכשיר מאופס לפני שמגדירים אותו
והבעיה היא שלפני שאני מסיים את ההגדרה אין לי איך להפעיל את adb
כי אני לא יכול להגדיר לו ניפוי באגים@יוסף38 אני איתך בשאלה..
-
@יוסף38 אני איתך בשאלה..
-
@איש-אחד-7 מידע נוסף הפעל בכל מקרה
ולעזעל למה תייגת אותי כאילו אני קשור לא שאכפת לי אבל.. -
ולעזעל למה תייגת אותי כאילו אני קשור לא שאכפת לי אבל..@הרב-של-השכונה מחילה לא התכוונתי
-
ולעזעל למה תייגת אותי כאילו אני קשור לא שאכפת לי אבל.. -
@הרב-של-השכונה מחילה לא התכוונתי
@איש-אחד-7 הכל טוב רק לשניה לא הבנתי מה אתה רוצה ממני...
-
@איש-אחד-7 הכל טוב רק לשניה לא הבנתי מה אתה רוצה ממני...
@הרב-של-השכונה תכל'ס איך אני חוסם את המכשיר לא משנה לי איזה תוכנה (כמובן שעדיף לי קידרואיד)
-
@הרב-של-השכונה תכל'ס איך אני חוסם את המכשיר לא משנה לי איזה תוכנה (כמובן שעדיף לי קידרואיד)
@איש-אחד-7 דבר באיזה שלב אתה
-
@איש-אחד-7 דבר באיזה שלב אתה
@הרב-של-השכונה הצלחתי להתקין קיידרואיד ע"י שניתקתי את המחשב מהרשת ואז הוא התקין לי אופליין
תודה רבה לכל העוזרים (@הרב-של-השכונה) -
@הרב-של-השכונה הצלחתי להתקין קיידרואיד ע"י שניתקתי את המחשב מהרשת ואז הוא התקין לי אופליין
תודה רבה לכל העוזרים (@הרב-של-השכונה)פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
@הרב-של-השכונה רק דבר אחד נשאר לי לברר האם כשאני חוסם הרמטית אני יכול לבחור מה יהיה חסום לי אז וכו' או שיש משהו מוגדר לכולם
-
@הרב-של-השכונה רק דבר אחד נשאר לי לברר האם כשאני חוסם הרמטית אני יכול לבחור מה יהיה חסום לי אז וכו' או שיש משהו מוגדר לכולם
@איש-אחד-7 אתה פשוט בוחר מה יהיה חסום וכו ומה לא ואז בוחר הרמטי ולכל החיים...
זה מה שמסמל את קיידרואיד שהכל בבחירה אישית וזה כמו כל הסינונים פתוח בינוני וסגור וזהו... -
כי אני לא יכול להגדיר לו ניפוי באגים@יוסף38 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
כי אני לא יכול להגדיר לו ניפוי באגים@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
@AVIVI כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש ומה הפקודה ל ADB
זה עשה לי שגיאה
adb add shell dpm set-device-owner com.kdroid.filter/.listener.AdminListeneradb shell dpm set-device-owner com.kdroid.filter/.listener.AdminListener
זה עבד לי היטב
-
@איש-אחד-7 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
מה אני אמור לעשות עם זה?
מידע נוסף - הפעל בעל זאת.
-
@ילד כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח שיאומי חצי טאצ
אז תצטרך לסובב את המסך לרחוב ע״י אפליקציה, ואז לפתוח את מגירת האפליקציות מתחתית המסך ולגרור את החנות למסך הרגיל
@שניאור-שמח לא הבנתי מזה מגירת האפליקציות עשיתי סיבוב מסך אני לא יודע להיכן להיכנס תסביר יותר
-
@שניאור-שמח לא הבנתי מזה מגירת האפליקציות עשיתי סיבוב מסך אני לא יודע להיכן להיכנס תסביר יותר
-
@שאול-208 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.1 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש צודק לא הייתי ברור, כוונתי להעלים ממסך הבית את סמל האפליקציה, למשל אפליקציות מערכת מובנות כמו מוזיקה לוח שנה מחשבון וכו'
בגרסה הנוכחית אין לי אפשרות להעלים את כל מה שאני רוצה אלא רק מה שקיידרואיד מאפשרמה שאתה יכול להעלים זה רק מה שאתה לא יכול למחוק
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
מה שאתה יכול להעלים זה רק מה שאתה לא יכול למחוק
לטעמי, מתן אפשרות להעלים איזו אפליקציה שהמשתמש רוצה תהיה תוספת משמעותית ביותר,
כמובן עם אזהרה מראש לא להשבית מה שלא יודעים את תפקידו,
למשל אני מעוניין להשאיר כל מיני אפליקציות כדי שאם אצטרך בעתיד לשנות משהו במכשירי הוויז שלי אוכל להסיר את קיידרואיד, לשנות, ולהחזיר,
ולא אצטרך להתקין מחדש הכל ,
כעת הם נשארים במסך וזה מפריע.