שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@שאול-208 בנגן M36, למיטב זכרוני לא מבזבז יותר מידי בטריה
-
קידרואיד יאפס לי את הנגן יש לי נגן M36, והוא משנה משהו חוץ מזה שהוא מוריד את האינטרנט??
במהירות של הנגן באיכות שלו
@שאול-208 @יאיר-דניאל זהו???
והכל ישאר אותו דבר??
הנגן לא יתאפס???@משה-ג.כ כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
והכל ישאר אותו דבר??
הנגן לא יתאפס??לא, קיידאוריד לא מאפס את הנגן בשום צורה. מה שכן, לדגם הספציפי הזה - זה לא ההגנה הכי חזקה שיש, בלי לפרט.
מומלץ יותר להחליף גירסא. -
קיידראיד חוסם פירמוט חיצוני ?||||וקשוח?||||
כי אם לא ..... -
כי אם לא .....@שלומי-הפקות כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
כי אם לא .....@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
- האם אפשר להוריד את החסימה על ידי איפוס של המכשיר ?
בכלל לא, החסימה משתמשת בהגנת FRP של גוגל, ולכן כל ניסיון של HARD RESET יחסום לכם לגמרי את המכשיר, כדי להוריד את החסימה, יש להשתמש אך ורק בסיסמה המוגדרת.
- האם אפשר להוריד את החסימה על ידי איפוס של המכשיר ?
-
@איש-פשוט-מאוד כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@ז-למאן כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@משהקפלן בלי להסביר בפרוטורוט איך להיכנס, אבל לא חסום.
לפחות אצלי.גם אצלי במקום מסויים
עדכון:
ניקיתי נתונים לפנגו ווויז, ונחסמו שתי הפריצות שהיו לי
ממליץ לכל מי שחושש@איש-פשוט-מאוד כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@אפרים-ד כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@איש-פשוט-מאוד בוויז אי אפשר להגיע לדפדפן?
עכשיו כבר לא
אחרי שניקיתי נתונים ומטמון אז הפירצה כבר לא חזרה ב"הלא עוזר