שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@מישהו12 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@ישי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
מלבד זה שגם עם עשית הכל לטובת כל הציבור ובהתנדבות מלאה, ראוי שאם נגרם מזה נזק לכה"פ תענה כשפונים אליך...
פה אני לא מסכים איתך,
כאחד ששחרר הרבה דברים חינמיים.
אין ספק שזה מאוד נחמד אם המפתח מספק תמיכה, אבל הוא לא התחייב לכך, ולא הוגן בעיני לבוא אליו בטענות.אני אכתוב משהו כואב, בהתחלה רציתי לעשות את זה נטו לשם שמיים ולכן רציתי שזה יהיה בחינם.
אבל אחרי שקבלתי הרבה הודעות של אנשים שחשבו שאני חייב להם משהו, ושגעו אותי ושלחו לי אין סוף מיילים, היום אני רוצה לעשות את זה בחינם רק כדי שאני לא אהיה חייב משהו לאף אחד שח"ו לא יהיה להם טענה לבלבל לי את המוח.חלק מהתשלום בחברות הסינון האחרות ניתן גם על תמיכה; זה אחד הדברים שכתבתי כאן בעבר שלדעתי קיידראויד לעולם לא יוכל להתחרות בהם...אבל הוא חינמי, אז למה שנתלונן
אני לא יודע אם זה יהיה מתחרה, אבל חלק גדול יהיה בקוד פתוח וכל אחד יוכל לשתף פעולה בצורה מאוד קלה כדי לפתוח אפליקצייה ולאחר מכן אפילו אתרים, ולי (או לשאר מנהלים) יהיה רק לאשר את זה, בדיוק כמו שלינוקס עובד, אז אני חושב שזה יכול להיות מתחרה, אבל נכון שלא יהיה שירות לקחות, זה יהיה תמיכה כמו שיש במתמחים על נושאים אחרים שמשתמשים יעזרו אחד את השני. לי זה עבודה עצומה לפתח את הכלים הללו ויתכן שזה יצא קודם כל בלי זה אבל זה התוכנית שלי, ואני חושב שזה יתחרה אם לא שזה יהיה יותר טוב מאחרים, לפחות זה המטרה שלי ורק ה' יודע אם זה יצליח או לא.
-
@TripleU כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
כמה וכמה וכמה וכמה וכו'
וכמה
@דובי-ג
אנשים, באמת הגזמתם,
עם כל הכבוד, אין צורך כל פעם לוודא שכתבו ה-כ-ל. מתנהלת פה שיחה וכל פעם מזכירים דבר אחר.מקובל, אע"פ שכאשר מדברים על חסרונות אני חושב שצריך להדגיש את המעלה העיקרית בקיידרואיד שזה חינמי (לא מדובר פה על הכל אלא דבר אחד עיקרי) לא התכוונתי להרגיז מצטער אם ככה זה הובן...
-
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אבל אחרי שקבלתי הרבה הודעות של אנשים שחשבו שאני חייב להם משהו, ושגעו אותי ושלחו לי אין סוף מיילים, היום אני רוצה לעשות את זה בחינם רק כדי שאני לא אהיה חייב משהו לאף אחד שח"ו לא יהיה להם טענה לבלבל לי את המוח.
אני כל כך מסכים איתך ומבין אותך!
מה אתם חושבים ובמיוחד @ישי - שאתה הראשון ששולח לו מייל?! ועוד 10 מיילים??
אתה ממש לא הראשון - ובלי שהוא יאמר לי את זה - אני משער ששלחו לו אולי אלפי מיילים !-!-! (ועוד שולחים...)
הבנאדם לא הרוויח על זה עד עכשיו - שקל!! (חוץ מתרומות שזה לא נחשב לרווח כי זה לא משהו ברור וקבוע שיכול לסמוך עליו) ואתה מצפה שהוא יתחיל לענות לאנשים במייל??
אתה מצפה ממנו לעשות עבודה של המתכנת + 3-4 פקידים ועוד... כדי לתת שירות לקוחות!...??אז תשאל: אוקיי שלחתי לו עשרות מיילים למה הוא לא ענה אפילו פעם אחת??
אני אומר לך - שגם אני במקומו הייתי מתחיל להתעלם באיזשהו שלב ממיילים שהייתי מקבל בנושא קיידרואיד - ולא משנה כמה נשלחים - פשוט מתעלם מהכל כי כמו שהוא אמר לך - יש לו חיים שלמים מעבר לחסימה הזו.וזה שהוא עונה כאן - זה בגלל שיותר יעיל לכתוב פעם אחת למאות קוראים מאשר לכל אחד באופן פרטני במייל.
ובקיצור שום תלונה עליך! @לא-מתייאש התותח -
תמשיך בקצב שלך ובזמן שלך ...
מה שתצליח לעשות אנחנו נאמר תודה ענקית!!!