שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@דוד-משה כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אחרי שאישרתי את הסיסמה זה כתב לי האם להסיר ולחצתי כן ועכשיו זה לא קיים
תבדוק בהגדרות במנהל יישומים או איך שזה נקרא אצלך ותוודא שזה לא קיים שם לפעמים זה נשאר שם וצריך משם לאשר מחיקה מלאה (לפעמים מופיע בצד סוג של שאלה האם למחוק מלא וכולי (לא מדייק בניסוח))
-
@12אעימ כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
יש לנו חסימה של נטפרי על האינטרנט
וזה לא נותן להוריד את התוכנה על המחשבאם אני יעלה את זה לדרייב יעזור?
@12אעימ כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
ואיך מעבירים אח"כ מהמחשב לטלפון? איך זה עובד?
זה די פשוט, אתה מתקין את התוכנה מחבר את הטלפון למחשב ופועל על פי ההוראות
-
@איציקא
כן יעזור לנו לדרייב- אבל פרטי
כי אם זה קובץ שהתפרסם לציבור זה לא יעבוד
תודה רבה!!בבקשה תוריד את הכוכביות שבאמצע הקישור (הן דואגות שבנטפרי לא "יעלו" על הקישור הזה)
-
-
-
אני רוצה להתקין על רדמי 8 שיאומי ואני צריך את הקובצ של APK אפשר לשלוח פה
@שניאור-שמח
@לא-מתייאש -
יש עיכוב "קטן" עם קיידרואיד, זה לא כזה נורא למשתמשים אבל ב"ה שקרא עכשיו ולא כשזה יצא לכולם.
בגדול אני צריך לבנות מאגר נתונים מסונכרן עם שרת, ואחרי ששיקלתי טוב את הדברים, החלטתי להשתמש בטכנולוגיה של MONGO DB שנקראת ATLAS, אף שאני לא אוהב NOSQL, בכל זאת הפיתרון שלהם היה נראה לי הכי מתאים, אבל עכשיו אני רואה שהם יפסיקו את התיכה של כל הטכנולוגיה הזה
https://www.mongodb.com/products/updates/product-support-deprecation
מאגר נתונים בקיידרואיד זה משהו ממש יסודי במבנה של האפליקצייה ולכן אם אני יכול למנוע ממני את טרחה זאת של המעבר לטכנולוגיה אחרת לפני שזה יצא לכולם, זה ממש ימנע ממני צרות ולחץ כי לכאורה אני אלך על טכנולוגיה מבוססת SQL והמעבר בין NOSQL לSQL ממש לא כ"כ קל
בשורות טובות ב"ה -
@יאנג-בוי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש אז מה הצפי כעת?
אני לא יודע איזה טכנלוגיה להשתמש כתחליף עדיין, זה יהיה מאוד תלוי בזה, אם יש לי משהו מובנה שעשו לי כבר חלק מכובד מהעבודה או שאני אצרך לעשות מעצמי
-
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
יש עיכוב "קטן" עם קיידרואיד, זה לא כזה נורא למשתמשים אבל ב"ה שקרא עכשיו ולא כשזה יצא לכולם.
בגדול אני צריך לבנות מאגר נתונים מסונכרן עם שרת, ואחרי ששיקלתי טוב את הדברים, החלטתי להשתמש בטכנולוגיה של MONGO DB שנקראת ATLAS, אף שאני לא אוהב NOSQL, בכל זאת הפיתרון שלהם היה נראה לי הכי מתאים, אבל עכשיו אני רואה שהם יפסיקו את התיכה של כל הטכנולוגיה הזה
מאגר נתונים בקיידרואיד זה משהו ממש יסודי במבנה של האפליקצייה ולכן אם אני יכול למנוע ממני את טרחה זאת של המעבר לטכנולוגיה אחרת לפני שזה יצא לכולם, זה ממש ימנע ממני צרות ולחץ כי לכאורה אני אלך על טכנולוגיה מבוססת SQL והמעבר בין NOSQL לSQL ממש לא כ"כ קלאשמח לקבל הסבר מה זה אומר לא בשפת תיכנות
בשורות טובות ב"ה
אמן,
-
@עם-ישראל-חיי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
מאגר נתונים בקיידרואיד זה משהו ממש יסודי במבנה של האפליקצייה ולכן אם אני יכול למנוע ממני את טרחה זאת של המעבר לטכנולוגיה אחרת לפני שזה יצא לכולם, זה ממש ימנע ממני צרות ולחץ כי לכאורה אני אלך על טכנולוגיה מבוססת SQL והמעבר בין NOSQL לSQL ממש לא כ"כ קלאשמח לקבל הסבר מה זה אומר לא בשפת תיכנות
בשורות טובות ב"ה
אמן,
בגדול טכנולוגיה שעליה בניתי חלק מאוד חשוב של קידרואיד תפסיק לעבוד ואני צריך למצוא תחליף, ואני רק מסביר שזה הרבה יותר פשוט להחליף לפני שזה התפרסם לציבור מאשר אחרי
-
יש עיכוב "קטן" עם קיידרואיד,
אם זה הולך לקחת עוד הרבה זמן, אני מציע שתוציא גרסת בטא ציבורית [או לפחות לבודקים] של הגרסה החדשה, כדי שבינתיים ימצאו את שאר הבאגים שיש בזה, ואז גרסה 1 תהיה יותר מושלמת.
-
@EBA כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
יש עיכוב "קטן" עם קיידרואיד,
אם זה הולך לקחת עוד הרבה זמן, אני מציע שתוציא גרסת בטא ציבורית [או לפחות לבודקים] של הגרסה החדשה, כדי שבינתיים ימצאו את שאר הבאגים שיש בזה, ואז גרסה 1 תהיה יותר מושלמת.
בניתי את הגרסה הזאת בדיוק בשביל זה, כי זה יעבוד בדיוק על אותו עקרון, אספתי כבר מספיק מידע לדעתי, אין לי עניין לעשות את זה, זה רק ירחיק את הגרסה הסופית בצורה נוראית לדעתי
-
זה רק ירחיק את הגרסה הסופית בצורה נוראית לדעתי
אבל בנתיים יהיה לנו משהו לחיות איתו... המכשירים שלא לא עובדים עם הVPN הישן, ואני מחכה בכליון עיניים לגרסה עם החדש.