שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!
-
@אחוות-טרמפיסטים מה זה אומר RL ???
מה זה APN ???
אני יודע מה זה VPN זה מה שהתכוונת?
VPN הגדרתי ...מה זה אומר RL ???
חברת אינטרנט (ספק)
מה זה APN ???
ההגדרה שמגדירים בטלפון בשביל שיעבוד האינטרנט ועוד.
הוא לא התכוון לזה..
VPN הגדרתי ...
אין צורך להגדיר את זה..
-
מה זה אומר RL ???
חברת אינטרנט (ספק)
מה זה APN ???
ההגדרה שמגדירים בטלפון בשביל שיעבוד האינטרנט ועוד.
הוא לא התכוון לזה..
VPN הגדרתי ...
אין צורך להגדיר את זה..
@שניאור-שמח אז איך אני מגדיר את זה???
נראה לי שאין לי לזה גישה ... -
נראה לי שאין לי לזה גישה ...@האיש-השקט תחפש בהגדרות APN תראה אם אתה יכול להיכנס... לכוראה כן
-
@האיש-השקט תחפש בהגדרות APN תראה אם אתה יכול להיכנס... לכוראה כן
@שניאור-שמח אני עושה חיפוש וזה לא מופיע לי בכלל????
-
@שניאור-שמח אני עושה חיפוש וזה לא מופיע לי בכלל????
@האיש-השקט לא צריך לכתוב כמה כאלה - ?????
זה לא עוזר, ורק גורם לא לענות.בכל אופן, פשוט תיכנס להגדרות>רשת סלולארית>הגדרות נוספות>APN
כנראה זה לא בדיוק יהיה לך ככה, אבל תפוס ת'עיקרון ותבדוק בהגדרות שם..
-
@אחוות-טרמפיסטים מה זה אומר RL ???
מה זה APN ???
VPN הגדרתי ...כמו שאמר החכם
בכל אופן, פשוט תיכנס להגדרות>רשת סלולראית>הגדרות נוספות>APN
תלחץ על פלוס ובשורה הראשונה תכניס RL ובשניה iisp ושמירה
תוודא שהעיגול לחוץ ע"ז
הסתבכת? תעלה צילום מסך -
נראה לי שאין לי לזה גישה ...@האיש-השקט קוראים לזה גם שמות נקודות גישה
-
@האיש-השקט קוראים לזה גם שמות נקודות גישה
@avrasha תודה לכולם על העזרה עשיתי APN וכנראה שלא שם הבעיה נראה לי שהמפעיל של הסים אולי לא הפעיל אותו...
בכל אופן מאז העניינים הסתבכו באופן קיצוני עקב כך שחכם אחד טען שכדאי לעשות פירמוט דרך הריקבורי ומאז האבטחה מבקשת לעשות אימות הזהות וזה רשום על שם של הבעלים הקודם של המכשיר ואני לא מצליח להשיג אותו .
אשמח לעצות או מישו שישיג לי את הבעלים של סלולר אחיסמך..... -
@avrasha תודה לכולם על העזרה עשיתי APN וכנראה שלא שם הבעיה נראה לי שהמפעיל של הסים אולי לא הפעיל אותו...
בכל אופן מאז העניינים הסתבכו באופן קיצוני עקב כך שחכם אחד טען שכדאי לעשות פירמוט דרך הריקבורי ומאז האבטחה מבקשת לעשות אימות הזהות וזה רשום על שם של הבעלים הקודם של המכשיר ואני לא מצליח להשיג אותו .
אשמח לעצות או מישו שישיג לי את הבעלים של סלולר אחיסמך..... -
אשמח לעצות או מישו שישיג לי את הבעלים של סלולר אחיסמך.....@האיש-השקט החסימה של קיידרואיד היא זאת ששמה את הזיהוי משתמש כמו ש
אם היה לך קיידרואיד זה רשום על החשבון של המתכנת של קיידרואיד, לא של הבעלים הקודם. קוראים לזה נעילת FRP.
כדי שלא יוכלו לעקוף את החסימה ע"י איפוס דרך הריקוברי.
ולכן עכשיו המכשיר בעיקרון מושבת, אלא א"כ תצליח לשכנע את @לא-מתייאש שייפתח לך את זה (מה שלא מסתבר שתצליח, וגם א"כ כנראה בתשלום), או שתמצא מישהו שיפרוץ לך את זה (עד כמה שידוע לי, יש כאלה שיודעים לעשות את זה, אבל זה לא פשוט).
-
@האיש-השקט החסימה של קיידרואיד היא זאת ששמה את הזיהוי משתמש כמו ש
אם היה לך קיידרואיד זה רשום על החשבון של המתכנת של קיידרואיד, לא של הבעלים הקודם. קוראים לזה נעילת FRP.
כדי שלא יוכלו לעקוף את החסימה ע"י איפוס דרך הריקוברי.
ולכן עכשיו המכשיר בעיקרון מושבת, אלא א"כ תצליח לשכנע את @לא-מתייאש שייפתח לך את זה (מה שלא מסתבר שתצליח, וגם א"כ כנראה בתשלום), או שתמצא מישהו שיפרוץ לך את זה (עד כמה שידוע לי, יש כאלה שיודעים לעשות את זה, אבל זה לא פשוט).
-
@ChaT תודה רבה על התשובה המפורטת
@לא-מתייאש איך אפשר ליצור איתך קשר ?@האיש-השקט לא פה בפורום. אם זה ממש יקר לך תנסה להשיג אותו מחוץ לפורום או שתלך למעבדה [מסתמא באיזור ה100 שח]
-
אשמח לעצות או מישו שישיג לי את הבעלים של סלולר אחיסמך.....@האיש-השקט אולי @חייא-שיאומי או @שלמה-רביב יודעים איפה או איך אפשר לסדר מכשיר שתקוע עם חסימת frp
-
@האיש-השקט לא פה בפורום. אם זה ממש יקר לך תנסה להשיג אותו מחוץ לפורום או שתלך למעבדה [מסתמא באיזור ה100 שח]
elyahou.hadass@gmail.com - המייל שלו
-
בבקשה לא לדון כאן על עקיפת חסימות.
-
בבקשה לא לדון כאן על עקיפת חסימות.
-
@ישניאור אציין שמדובר במכשיר שפשוט היה תקוע ולא התחבר לשום קליטה וזה לא על דעת לעקוף חסימה
@ישניאור אציין שמדובר במכשיר שפשוט היה תקוע ולא התחבר לשום קליטה וזה לא על דעת לעקוף חסימה
תכלס, התוצאה אותה תוצאה...
-
תכלס, התוצאה אותה תוצאה...
@שניאור-שמח לכאלה דברים מסייעים באישי לא?

-
@שניאור-שמח לכאלה דברים מסייעים באישי לא?

@kernel לא בפורום..
-
@kernel לא בפורום..
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות