שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!
-
התקנתי את קיידרואיד במסלול ניווט ומייל דבר ראשון אני לא מוצא את החנות המדוברת ויותר חשוב אני לא מצליח משום מה להוסיף חשבונות מייל הצלחתי אחד בהתחלה ועכשיו כלום כותב לי "היתה בעיה בהתחברות אל www.gstatic.com " אם למישהו יש מושג איך לסדר את זה תורה רבה!
@ישראל-הגאון לגבי החנות, אם לא הצלחת כמו ש @שניאור-שמח אמר, אז יכול להיות שפשוט הסתרת את החנות הזאת בהגדרות של החסימה (אחד מההגדרות באפליקציה של קיידרואיד זה "הסתר את חנות האפליקציות", והכוונה לחנות של קיידרואיד).
ולגבי התחברות לחשבון, יכול להיות שבאמת הוא כבר סידר את זה, ואצלך זה בעיה אחרת, אבל לתקופה ארוכה לא היה אפשר להיכנס לחשבון חדש כשהחסימה מופעלת, ומה שהיה צריך לעשות, זה להתקין את החסימה ולתת הרשאות ניהול, ואת זה אפשר לעשות רק כשאין חשבון מחובר, ואחרי שיש לו הרשאות ניהול אבל עוד לא הפעלת את החסימה דרך האפליקציה, אז מתחברים לחשבונות שרוצים להתחבר אליהם, ורק אחרי זה מפעילים את החסימה.
ולגבי נטפרי, חוץ מווייז, לא אמור לעבוד, כי נטפרי לא עובד בלי תעודת אבטחה, והאפליקציות לא סומכות על תעודת אבטחה שאתה מתקין בעצמך (ווייז כן אמור לעבוד, כי נטפרי פשוט לא מסננים אותו בגלל הסיבה הזאת, אלא פשוט מזהים שזה ווייז ונותנים לו לעבוד).
מה שכן אפשר לעשות לגבי נטפרי, זה להשתמש עם אפליקציות ערוכות שכן סומכות על תעודת אבטחה משתמש, אבל זה לא יעבוד עם קיידרואיד כי הוא דורש אפליקציה מקורית ולא ערוכה, אז אם אתה רוצה שיעבוד ככה, תשתמש עם חסימה אחרת, לדוגמה סוויצ' (Abloq לשעבר). -
בקובץ Downloader יש פונקציה בשם getUnsafeOkHttpClient שמקבלת כל SSL ומתעלמת משם השרת. וזה עם הרשאות DO
@לא-מתייאש זה בכוונה לא ליצור בעיות ssl?
כי זה פתח למשהו זדוני למי שיושב על הרשת.את הקטע שמטפל בVPN העתקת? יש שם לוגים בסינית
-
ובכן התקנתי מסך בית אחר ואכן מצאתי את החנות תודה ל @שניאור-שמח ובקשר להוספת חשבונות הצלחתי רק בחיבור לאינטרנט לא מסונן ואז ממשיך לעבוד גם בנטפרי ואתרוג אבל לא להוסיף חשבונות (למרות שהתקנתי תעודות אבטחה)אז כנראה לא קשור לקיידרואיד @chat
תודה רבה לכל העוזרים עזרתם לי מאד!!!! -
שלום לכולם אשמח לעזרה
קניתי מכשיר סמסונג A06 מחבר שהוא כבר עם חסימה קיידרואיד והוא לא יודע מה הסיסמה .......
קניתי סים של נטפרי וויז ופנגו והוא קולט אותו אבל לא מתחבר כאילו בוויז הוא עושה מסלול אבל במצב לא מקוון .
מה עושים ?????
והאם יש אופציה כיום להוריד או לשנות את החסימה??? -
שלום לכולם אשמח לעזרה
קניתי מכשיר סמסונג A06 מחבר שהוא כבר עם חסימה קיידרואיד והוא לא יודע מה הסיסמה .......
קניתי סים של נטפרי וויז ופנגו והוא קולט אותו אבל לא מתחבר כאילו בוויז הוא עושה מסלול אבל במצב לא מקוון .
מה עושים ?????
והאם יש אופציה כיום להוריד או לשנות את החסימה???להוריד או לשנות את החסימה???
להוריד לא נראה לי יעזרו לך כי זה פריצת סינונים ואם יש לך וויז זה כבר החסימה הכי פתוחה אז אין נפק"מ לשנות...
-
להוריד או לשנות את החסימה???
להוריד לא נראה לי יעזרו לך כי זה פריצת סינונים ואם יש לך וויז זה כבר החסימה הכי פתוחה אז אין נפק"מ לשנות...
@חייא-שיאומי ואיך אני יכול לסדר שהוא יקלוט את הסים ?
-
@חייא-שיאומי ואיך אני יכול לסדר שהוא יקלוט את הסים ?
@האיש-השקט מה זאת אומרת יקלוט את הסים?
אתה מכניס את הסים ו.. מה קורה?
פרט -
@האיש-השקט מה זאת אומרת יקלוט את הסים?
אתה מכניס את הסים ו.. מה קורה?
פרט@חייא-שיאומי הוא חצי מחובר כאילו הוא מראה שיש קליטה אבל החיצים מתחת הG4 מהבהבים ולמשל כשאני פותח וויז אז הוא מביא לי מסלול והוא כותב לי במצב לא מקוון
יכול להיות שזה בגלל שזה סים של נטפרי אולי צריך דף נחיתה ???? -
@חייא-שיאומי הוא חצי מחובר כאילו הוא מראה שיש קליטה אבל החיצים מתחת הG4 מהבהבים ולמשל כשאני פותח וויז אז הוא מביא לי מסלול והוא כותב לי במצב לא מקוון
יכול להיות שזה בגלל שזה סים של נטפרי אולי צריך דף נחיתה ????@האיש-השקט סים של RL?
צריך להגדיר APN -
@ישראל-הגאון לגבי החנות, אם לא הצלחת כמו ש @שניאור-שמח אמר, אז יכול להיות שפשוט הסתרת את החנות הזאת בהגדרות של החסימה (אחד מההגדרות באפליקציה של קיידרואיד זה "הסתר את חנות האפליקציות", והכוונה לחנות של קיידרואיד).
ולגבי התחברות לחשבון, יכול להיות שבאמת הוא כבר סידר את זה, ואצלך זה בעיה אחרת, אבל לתקופה ארוכה לא היה אפשר להיכנס לחשבון חדש כשהחסימה מופעלת, ומה שהיה צריך לעשות, זה להתקין את החסימה ולתת הרשאות ניהול, ואת זה אפשר לעשות רק כשאין חשבון מחובר, ואחרי שיש לו הרשאות ניהול אבל עוד לא הפעלת את החסימה דרך האפליקציה, אז מתחברים לחשבונות שרוצים להתחבר אליהם, ורק אחרי זה מפעילים את החסימה.
ולגבי נטפרי, חוץ מווייז, לא אמור לעבוד, כי נטפרי לא עובד בלי תעודת אבטחה, והאפליקציות לא סומכות על תעודת אבטחה שאתה מתקין בעצמך (ווייז כן אמור לעבוד, כי נטפרי פשוט לא מסננים אותו בגלל הסיבה הזאת, אלא פשוט מזהים שזה ווייז ונותנים לו לעבוד).
מה שכן אפשר לעשות לגבי נטפרי, זה להשתמש עם אפליקציות ערוכות שכן סומכות על תעודת אבטחה משתמש, אבל זה לא יעבוד עם קיידרואיד כי הוא דורש אפליקציה מקורית ולא ערוכה, אז אם אתה רוצה שיעבוד ככה, תשתמש עם חסימה אחרת, לדוגמה סוויצ' (Abloq לשעבר). -
@האיש-השקט סים של RL?
צריך להגדיר APN@אחוות-טרמפיסטים מה זה אומר RL ???
מה זה APN ???
אני יודע מה זה VPN זה מה שהתכוונת?
VPN הגדרתי ... -
@אחוות-טרמפיסטים מה זה אומר RL ???
מה זה APN ???
VPN הגדרתי ...מה זה אומר RL ???
חברת אינטרנט (ספק)
מה זה APN ???
ההגדרה שמגדירים בטלפון בשביל שיעבוד האינטרנט ועוד.
הוא לא התכוון לזה..
VPN הגדרתי ...
אין צורך להגדיר את זה..
-
מה זה אומר RL ???
חברת אינטרנט (ספק)
מה זה APN ???
ההגדרה שמגדירים בטלפון בשביל שיעבוד האינטרנט ועוד.
הוא לא התכוון לזה..
VPN הגדרתי ...
אין צורך להגדיר את זה..
@שניאור-שמח אז איך אני מגדיר את זה???
נראה לי שאין לי לזה גישה ... -
@שניאור-שמח אז איך אני מגדיר את זה???
נראה לי שאין לי לזה גישה ...@האיש-השקט תחפש בהגדרות APN תראה אם אתה יכול להיכנס... לכוראה כן
-
@האיש-השקט תחפש בהגדרות APN תראה אם אתה יכול להיכנס... לכוראה כן
@שניאור-שמח אני עושה חיפוש וזה לא מופיע לי בכלל????
-
@שניאור-שמח אני עושה חיפוש וזה לא מופיע לי בכלל????
@האיש-השקט לא צריך לכתוב כמה כאלה - ?????
זה לא עוזר, ורק גורם לא לענות.בכל אופן, פשוט תיכנס להגדרות>רשת סלולראית>הגדרות נוספות>APN
כנראה זה לא בדיוק יהיה לך ככה, אבל תפוס ת'עיקרון ותבדוק בהגדרות שם..
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות