שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!
-
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
האם בכלל עובד זינג בנטפרי?
האם בתפריט כלים בקיידרואיד רשום בעיות כלשהן?עובד בנט פרי
ולא הופיעו בעיות רק רשם עודכן בהצלחה -
האם מישהו יודע לעזור: התקנתי את קיידרואיד במחשב. הסרתי את כל החשבונות מהמכשיר סמסונג a17 ועדיין כתוב לי להסיר חשבון מהסמסונג מצ"ב צילום מסך

-
האם מישהו יודע לעזור: התקנתי את קיידרואיד במחשב. הסרתי את כל החשבונות מהמכשיר סמסונג a17 ועדיין כתוב לי להסיר חשבון מהסמסונג מצ"ב צילום מסך

@שלום-רב-לאוהבי.. במכשיר אין שום זכר לחשבון כזה?
לפעמים רק באיפוס לטלפון זה יתאפשר.. -
@שלום-רב-לאוהבי.. במכשיר אין שום זכר לחשבון כזה?
לפעמים רק באיפוס לטלפון זה יתאפשר..@שניאור-שמח עשיתי איפוס הגדרות ולא עזר, האם צריך איפוס כללי? או דוקא איפוס קושחה? דרך אגב, לפעמים כתוב לי שיש 5 חשבונות שצריך להסיר ולפעמים 3, ופעמים חשבון אחד, זה משתנה מרגע לרגע
-
@שניאור-שמח עשיתי איפוס הגדרות ולא עזר, האם צריך איפוס כללי? או דוקא איפוס קושחה? דרך אגב, לפעמים כתוב לי שיש 5 חשבונות שצריך להסיר ולפעמים 3, ופעמים חשבון אחד, זה משתנה מרגע לרגע
@שלום-רב-לאוהבי.. צריך איפוס להגדרות יצרן
וכן, סמסונג מעצבנים עם זה..
שים לב שאחרי האיפוס לא להתחבר לאינטרנט ואז תנסה..תוכל להעזר בג׳ימני
-
@שלום-רב-לאוהבי.. צריך איפוס להגדרות יצרן
וכן, סמסונג מעצבנים עם זה..
שים לב שאחרי האיפוס לא להתחבר לאינטרנט ואז תנסה..תוכל להעזר בג׳ימני
@שניאור-שמח אני שם לב, שלפעמים התוכנה כותבת שניתן להתקין אבל כתוב אין חשבונות מותקנים ב- אתם יכולים להתקין... ולא כתוב את שם המכשיר. אולי זה קשור לבעיה?
-
@שניאור-שמח אני שם לב, שלפעמים התוכנה כותבת שניתן להתקין אבל כתוב אין חשבונות מותקנים ב- אתם יכולים להתקין... ולא כתוב את שם המכשיר. אולי זה קשור לבעיה?
@שלום-רב-לאוהבי.. אולי, לא יודע
-
@שלום-רב-לאוהבי.. אולי, לא יודע
@שניאור-שמח אכן באיפוס המכשיר שלי כתב שיש חשבון כזה שמשום מה לא מופיע ב"חשבונות"
-
@שניאור-שמח אכן באיפוס המכשיר שלי כתב שיש חשבון כזה שמשום מה לא מופיע ב"חשבונות"
@שלום-רב-לאוהבי.. לי קרה שפעל אופציה של תיקיה מאובטחת של סמסונג וזה זיהה אותו כחשבון, גם דברים שמשויכים או אמורים להיות כאלו צריך להסיר/למחוק
-
תודה רבה. עשיתי שחזור הגדרות יצרן - והסתדר. כשבחרתי באפשרות השחזור הופיעה לי הודעה שימחקו כל הנתונים כולל אותו החשבון שקיידרואיד ציין אותו, הוא היה מורכב ממספרים וסמל של אנדרואיד. תודה רבה לשניאור שמח