שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!
-
@אלי-TZA מוזר
יש לך אפשרות לצרוב למכשיר גרסה מקורית?@שניאור-שמח אמור להיות אפשרות, לא?
-
@שניאור-שמח אמור להיות אפשרות, לא?
-
@רפאל-סון כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
לא הצלחתי להתקין משהו יכול להדריך אותי מה לעשות אני מאוד אשמח
תפרט איפה בדיוק נתקעת, ואיזה מכשיר יש לך
-
אם כתוב לי שגרסא זו תומכת במייל וייז פנגו רכבת ישראל ומוביט ולא מופיע זינג האם גם זינג כלול?
-
אם כתוב לי שגרסא זו תומכת במייל וייז פנגו רכבת ישראל ומוביט ולא מופיע זינג האם גם זינג כלול?
@שרול-0 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
כן, בגרסאות האחרונות זה תומך
תוכל לראות את זינג בחנות של קיידרואיד -
הורדתי את החנות
אבל לא מופיע לי שום אפליקציה להורדה -
@הרשוש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
@שרול-0 אני חושב שהיה בעיה בזינג והוא לא כלול
היה בעיה במיוזיק ווליום, ואז החליפו לזינג
-
הורדתי את החנות
אבל לא מופיע לי שום אפליקציה להורדה@שרול-0 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
הורדתי את החנות
מה הכוונה הורדת? אין צורך להוריד, זה מובנה ביחד עם קיידרואיד, נוסף החנות
אבל לא מופיע לי שום אפליקציה להורדה
אתה מחובר לאינטרנט מסונן?
-
@שרול-0 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
הורדתי את החנות
מה הכוונה הורדת? אין צורך להוריד, זה מובנה ביחד עם קיידרואיד, נוסף החנות
אבל לא מופיע לי שום אפליקציה להורדה
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
כן נט פרי
התקנתי אותה דרך כלים _ בדוק עדכונים -
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
כן נט פרי
התקנתי אותה דרך כלים _ בדוק עדכונים@שרול-0 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
כן נט פרי
אז אי אפשר להשתמש עם החנות בנטפרי..
תצטרך אינטרנט ללא סינון או סינון שכן פותח את זה..תוכל גם להוריד ידנית דרך קובץ apk
-
כן נט פרי
אז אי אפשר להשתמש עם החנות בנטפרי..
תצטרך אינטרנט ללא סינון או סינון שכן פותח את זה..תוכל גם להוריד ידנית דרך קובץ apk
תוכל גם להוריד ידנית דרך קובץ apk
הורדתי ידנית את הקובץ APK
אבל הוא לא נותן להתחבר לזינג הוא רושם משהו השתבש
אולי צריך אפליקציית זינג רק דרך החנות של קיידרואיד? -
אולי צריך אפליקציית זינג רק דרך החנות של קיידרואיד?@שרול-0 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
אולי צריך אפליקציית זינג רק דרך החנות של קיידרואיד?בעקרון לא, רק צריך שהזינג יהיה מעודכן יחסית
האם בכלל עובד זינג בנטפרי?
האם בתפריט כלים בקיידרואיד רשום בעיות כלשהן? -
אולי צריך אפליקציית זינג רק דרך החנות של קיידרואיד?בעקרון לא, רק צריך שהזינג יהיה מעודכן יחסית
האם בתפריט כלים בקיידרואיד רשום בעיות כלשהן?@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
האם בתפריט כלים בקיידרואיד רשום בעיות כלשהן?עובד בנט פרי
ולא הופיעו בעיות רק רשם עודכן בהצלחה -
האם בתפריט כלים בקיידרואיד רשום בעיות כלשהן?עובד בנט פרי
ולא הופיעו בעיות רק רשם עודכן בהצלחה -
האם מישהו יודע לעזור: התקנתי את קיידרואיד במחשב. הסרתי את כל החשבונות מהמכשיר סמסונג a17 ועדיין כתוב לי להסיר חשבון מהסמסונג מצ"ב צילום מסך

-
האם מישהו יודע לעזור: התקנתי את קיידרואיד במחשב. הסרתי את כל החשבונות מהמכשיר סמסונג a17 ועדיין כתוב לי להסיר חשבון מהסמסונג מצ"ב צילום מסך

@שלום-רב-לאוהבי.. במכשיר אין שום זכר לחשבון כזה?
לפעמים רק באיפוס לטלפון זה יתאפשר.. -
@שלום-רב-לאוהבי.. במכשיר אין שום זכר לחשבון כזה?
לפעמים רק באיפוס לטלפון זה יתאפשר..@שניאור-שמח עשיתי איפוס הגדרות ולא עזר, האם צריך איפוס כללי? או דוקא איפוס קושחה? דרך אגב, לפעמים כתוב לי שיש 5 חשבונות שצריך להסיר ולפעמים 3, ופעמים חשבון אחד, זה משתנה מרגע לרגע