שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!
-
@שניאור-שמח ניסיתי להתקין דרך התוכנה והודיע לי שלא הצליח להעניק הרשאה לתוכנה. יש אפשרות לסדר את זה לא דרך איפוס מחדש?
@מחפש1 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח ניסיתי להתקין דרך התוכנה והודיע לי שלא הצליח להעניק הרשאה לתוכנה. יש אפשרות לסדר את זה לא דרך איפוס מחדש?
תנסה להתקין שוב
ולבצע למכשיר הפעלה מחדש ולבדוק שוב -
@מחפש1 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
תנסה להתקין שוב
ולבצע למכשיר הפעלה מחדש ולבדוק שוב@שניאור-שמח תודה. כבר עשיתי איפוס.
האם אפליקציה שלא צריכה חיבור לרשת (כמו למשל אפליקציית קוברה קי להפעלת רכב במקום השלט) יכולה לעבוד? -
@שניאור-שמח תודה. כבר עשיתי איפוס.
האם אפליקציה שלא צריכה חיבור לרשת (כמו למשל אפליקציית קוברה קי להפעלת רכב במקום השלט) יכולה לעבוד?@מחפש1 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
האם אפליקציה שלא צריכה חיבור לרשת (כמו למשל אפליקציית קוברה קי להפעלת רכב במקום השלט) יכולה לעבוד?
כן
כמובן אם היא לא צריכה לגמרי רשת -
@אפרים-ד אתה חושב שיעזור לי אולי להתקין ADB APPCONTROL ולהשבית אפליקציות כולל אפליקציות מערכת?
-
@noname תנסה..
נ.ב. בעיקרון הסקריפט שלי אמור למצוא את כל האפליקציות הבעיתיות ולהשבית אותם (חוץ מחשבון סמסונג שצריך להסיר..) אבל אולי זה פספס משהו.
הבעיות שמפריעות בדרך כלל ל mdm
1 חשבונות
2 משתמשים
3 כבר מוגדר עם ניהול אחר אולי קנוקס של סמסונג...