שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!
-
@שניאור-שמח
חבל לי על עשרות האפליקציות שהתקנתי במשך שעות
האם זה הפתרון היחיד ? כי לפני שהתקנתי אותם עבד לי מצויין האפליקציה -
@שניאור-שמח
חבל לי על עשרות האפליקציות שהתקנתי במשך שעות
האם זה הפתרון היחיד ? כי לפני שהתקנתי אותם עבד לי מצויין האפליקציה -
ניסיתי להתקין כמה פעמים שוב ביטךתי הרשאות ניהול ל2 אפליקציות אחרות למעט קיידרואיד ואיך אוכל לדעת אם יש לי משתמש נוסף בנגן , זה נגן חדש שרק הוספתי לו המון אפליקציות וזהו (אולי נוצר משתמש נוסף ע"י אחד האפליקציות ?)
@HEB1000 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
אולי נוצר משתמש נוסף ע"י אחד האפליקציות ?)
לא הגיוני.
נדמה לי שאמרו פה בפורום שיש נגנים ש-mdm לא יורד מהם בלי איפוס.
אז אולי נשאר משהו מהקודמת.
אתה מנסה להתקין את אותה גירסא שהייתה או אחרת? -
את אותה הגרסה 0.9.9
ברוך השם !
הצלחתי להתקין , השתמשתי עם תוכנה במחשב שנקרא ADB APPCONTROL (יש עוד סוגי תוכנות כאלו אבל זה הכי קל למטרה שרציתי) ובחרתי בתצוגת אפליקציות USER והשבתתי אץ כולם (כ250 אפליקציות למעט קיידרואיד, ואז הפעלתי אותו שוב מהנגן ונפתח בהצלחה
חשוב מאד לציין !! שהפיכת כל האפליקציות לפעילות בחזרה (הולכים ל חלון DISABLE ואחרי שבוחרים את הטפליקציות מגדירים אותם כ ENABLE) חייבת ליהעשות לפני שמאשרים את הסיסמה של קיידרואיד כי אחרת כבר לא תהיה גישה ךתוענה למכשיר כי ניפוי בטכים מנוטרל לאחר מכן -
את אותה הגרסה 0.9.9
ברוך השם !
הצלחתי להתקין , השתמשתי עם תוכנה במחשב שנקרא ADB APPCONTROL (יש עוד סוגי תוכנות כאלו אבל זה הכי קל למטרה שרציתי) ובחרתי בתצוגת אפליקציות USER והשבתתי אץ כולם (כ250 אפליקציות למעט קיידרואיד, ואז הפעלתי אותו שוב מהנגן ונפתח בהצלחה
חשוב מאד לציין !! שהפיכת כל האפליקציות לפעילות בחזרה (הולכים ל חלון DISABLE ואחרי שבוחרים את הטפליקציות מגדירים אותם כ ENABLE) חייבת ליהעשות לפני שמאשרים את הסיסמה של קיידרואיד כי אחרת כבר לא תהיה גישה ךתוענה למכשיר כי ניפוי בטכים מנוטרל לאחר מכן -
את אותה הגרסה 0.9.9
ברוך השם !
@noname כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
קיידרואיד באפשרות של ניווט בלבד משאיר מצלמה?
נשאר כל אפליקציה, רק יש רשת לאפליקציות המאושרות לפי המסלול..
ויש לך גם אופציה להשבתת אפליקציות.. -
@noname אם עשית איפוס יצרן וניסית להתקין מיד ולא הצליח אז אני לא בטוח שיעור כי אצלי זה כן עבד לפני כן אחרי איפוס
אבל יתכו שאם תשבית את כל האפליקציות כולל מערכת { ישנה אפשרות כזאת בתוכנה) אז יתכן ויעזור , דרך אגב מעניין שדרך המחשב זה לא עבד ודרך הנגן עצמו ( כשעשיתי השבתה לכל האפליקציות השארתי רק את האפליקציה קיידרואיד פעיל) זה עבד מעולה -
@noname כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
קיידרואיד באפשרות של ניווט בלבד משאיר מצלמה?
נשאר כל אפליקציה, רק יש רשת לאפליקציות המאושרות לפי המסלול..
ויש לך גם אופציה להשבתת אפליקציות..@שניאור-שמח ניסיתי להתקין דרך התוכנה והודיע לי שלא הצליח להעניק הרשאה לתוכנה. יש אפשרות לסדר את זה לא דרך איפוס מחדש?
-
@שניאור-שמח ניסיתי להתקין דרך התוכנה והודיע לי שלא הצליח להעניק הרשאה לתוכנה. יש אפשרות לסדר את זה לא דרך איפוס מחדש?
@מחפש1 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח ניסיתי להתקין דרך התוכנה והודיע לי שלא הצליח להעניק הרשאה לתוכנה. יש אפשרות לסדר את זה לא דרך איפוס מחדש?
תנסה להתקין שוב
ולבצע למכשיר הפעלה מחדש ולבדוק שוב