שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!
-
@אפרים-ד עכשיו עבד הסקריפט והשבית, והתוצאה אותו דבר( הסרתי והתקנתי את קיידרואיד מחדש ואותו דבר)
-
@לא-מתייאש

מה עושים בכזה מקרה@s.y
גם לי זה קורה בשאני מנסה להתקין קיידרואיד בפעם השניה בנכן M400 (לאחר שמחקתי את הקיידרואיד מהמכשיר לצורך התקנת אפליקציות מחנות גוגל) כמובן שלאחר כך הסרתי את החשבון ואין לי גם סיסמת נעילה ובכל זאת כשאני מתקין מנמחשב או דרך הנגן עצמו אני מקבל את ההודעה הזאת
וגם את ההודעה הזאת בנגן עצמו
מה יכול להיות הסיבה

-
@s.y
גם לי זה קורה בשאני מנסה להתקין קיידרואיד בפעם השניה בנכן M400 (לאחר שמחקתי את הקיידרואיד מהמכשיר לצורך התקנת אפליקציות מחנות גוגל) כמובן שלאחר כך הסרתי את החשבון ואין לי גם סיסמת נעילה ובכל זאת כשאני מתקין מנמחשב או דרך הנגן עצמו אני מקבל את ההודעה הזאת
וגם את ההודעה הזאת בנגן עצמו
מה יכול להיות הסיבה

-
@HEB1000 תנסה להתקין שוב פעם, או שתנסה לאפס את הנגן..
@שניאור-שמח
חבל לי על עשרות האפליקציות שהתקנתי במשך שעות
האם זה הפתרון היחיד ? כי לפני שהתקנתי אותם עבד לי מצויין האפליקציה -
@שניאור-שמח
@שניאור-שמח
ניסיתי להתקין כמה פעמים שוב ביטךתי הרשאות ניהול ל2 אפליקציות אחרות למעט קיידרואיד ואיך אוכל לדעת אם יש לי משתמש נוסף בנגן , זה נגן חדש שרק הוספתי לו המון אפליקציות וזהו (אולי נוצר משתמש נוסף ע"י אחד האפליקציות ?)
@HEB1000 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
אולי נוצר משתמש נוסף ע"י אחד האפליקציות ?)
לא הגיוני.
נדמה לי שאמרו פה בפורום שיש נגנים ש-mdm לא יורד מהם בלי איפוס.
אז אולי נשאר משהו מהקודמת.
אתה מנסה להתקין את אותה גירסא שהייתה או אחרת? -
את אותה הגרסה 0.9.9
ברוך השם !
הצלחתי להתקין , השתמשתי עם תוכנה במחשב שנקרא ADB APPCONTROL (יש עוד סוגי תוכנות כאלו אבל זה הכי קל למטרה שרציתי) ובחרתי בתצוגת אפליקציות USER והשבתתי אץ כולם (כ250 אפליקציות למעט קיידרואיד, ואז הפעלתי אותו שוב מהנגן ונפתח בהצלחה
חשוב מאד לציין !! שהפיכת כל האפליקציות לפעילות בחזרה (הולכים ל חלון DISABLE ואחרי שבוחרים את הטפליקציות מגדירים אותם כ ENABLE) חייבת ליהעשות לפני שמאשרים את הסיסמה של קיידרואיד כי אחרת כבר לא תהיה גישה ךתוענה למכשיר כי ניפוי בטכים מנוטרל לאחר מכן -
את אותה הגרסה 0.9.9
ברוך השם !
הצלחתי להתקין , השתמשתי עם תוכנה במחשב שנקרא ADB APPCONTROL (יש עוד סוגי תוכנות כאלו אבל זה הכי קל למטרה שרציתי) ובחרתי בתצוגת אפליקציות USER והשבתתי אץ כולם (כ250 אפליקציות למעט קיידרואיד, ואז הפעלתי אותו שוב מהנגן ונפתח בהצלחה
חשוב מאד לציין !! שהפיכת כל האפליקציות לפעילות בחזרה (הולכים ל חלון DISABLE ואחרי שבוחרים את הטפליקציות מגדירים אותם כ ENABLE) חייבת ליהעשות לפני שמאשרים את הסיסמה של קיידרואיד כי אחרת כבר לא תהיה גישה ךתוענה למכשיר כי ניפוי בטכים מנוטרל לאחר מכן