שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!
-
@שניאור-שמח
כשמותקן וויז על המכשיר, בסיום ההורדה חוזר למסך הראשי חזרה ללא רישום של שגיאה,
וכשלא מותקן, בסיום ההורדה כותב שההתקנה נכשלה.@שרולצ-ה כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח
וכשלא מותקן, בסיום ההורדה כותב שההתקנה נכשלה.לא יודע מה להגיד לך
-
@שרולצ-ה כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח
וכשלא מותקן, בסיום ההורדה כותב שההתקנה נכשלה.לא יודע מה להגיד לך
@שניאור-שמח
תודה על הרצון. -
@שניאור-שמח
תודה על הרצון.@שרולצ-ה תתקין וויז מAPK חיצוני מגירסה 4.9 ומעלה (בכדי שקיידרואיד לא יזהה אותו כגירסה ישנה מדי) אח"כ תפעיל את הקיידרואיד תיכנס בצד ל'כלים' ותעשה 'אתחול שירותים מחדש' . אח"כ תפעיל שוב פעם מחדש את אפליקציית הוייז מחדש וזה בד"כ עובד פיקס עם רשת.
נ.ב. תקפיד תמיד שקיידרואיד ירוץ ברקע כי אם לא זה בכ"א לא יתן רשת בכלל. -
@Moshe-a כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
אם אני המנהל
מה זה מנהל בשבילך?
בחרת במסלול שאפשר להסיר עם סיסמה יעני? -
@Moshe-a כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
איך אפשר למחוק את קידרואיד אם אני המנהל
אם יש לך את הסיסמה, אז זה פשוט בהגדרות של קיידרואיד למטה, אחרי שאתה מכניס את הסיסמה
-
אם יש לך את הסיסמה, אז זה פשוט בהגדרות של קיידרואיד למטה, אחרי שאתה מכניס את הסיסמה
@שניאור-שמח התכוונתי למחוק מהמכשיר ותודה על התשובה המהירה
-
@שניאור-שמח הוויז לא עובד לי לאחרונה יש לזה פתרון? (0.9.9 גירסא)
-
@Moshe-a אם עשית הרמטי תשכח מזה..
אלא אם עשית עם סיסמה.. -
נו, ולכן עניתי לך תשובה..
מה הסתבכת? -
@Moshe-a אם עשית הרמטי תשכח מזה..
אלא אם עשית עם סיסמה..@הרב-של-השכונה אפילו עוד לא הגדרתי סיסמה רק התקנתי כדי בגדול לראות איך זה עובד
-
@הרב-של-השכונה אפילו עוד לא הגדרתי סיסמה רק התקנתי כדי בגדול לראות איך זה עובד
@Moshe-a אז תמחק כמו שמוחקים אפליקציה רגילה מה מסובך?
-
@Moshe-a אז תמחק כמו שמוחקים אפליקציה רגילה מה מסובך?
@הרב-של-השכונה הוא כותב לי שאי אפשר
-
@Moshe-a תעלה צילום מסך
אתה בטוח שלא הגדרת כבר? -
תנסה להיכנס לקיידרואיד ואז 3 נקודות והסר
-
@AVIVI כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
תפרט יותר, מה הכוונה לא עובד? יש שגיאה? איזה מכשיר מדובר? איזה אנדרואיד? הגרסה של הוויז מעודכנת? בתפריט כלים בקיידרואיד יש לך שם הודעה?
-
@Moshe-a תעשה את מה ש@שניאור-שמח כתב..
-
תנסה להיכנס לקיידרואיד ואז 3 נקודות והסר
פוסט זה נמחק!
![Screenshot_20251208-204605[1].png](/assets/uploads/files/1765219692611-screenshot_20251208-204605-1.png)