שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!
-
@נננננח זה לא אמור להיות על אינטרנט
@אחוות-טרמפיסטים אני לא מבין מה אתה מתכוון
אני מתחבר עם כבל או וויפי והמכשיר כותב שצריך לעדכן -
אני מתחבר עם כבל או וויפי והמכשיר כותב שצריך לעדכן@נננננח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
אני מתחבר עם כבל או וויפי והמכשיר כותב שצריך לעדכןאיזה אפליקציה הוא רושם שצריך לעדכן?
מקסימום תבטל את קיידרואיד, תעדכן ואז שוב תחזיר -
@ניסן-ב כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
התקנתי קיידרואיד אני לא מוצא מקום להגדיר זינג
רק ניווט ומייל או ניווט בלבד או ללא אינטרנטזה לא בהגדרת, נוצרה לך אפליקציה נפרדת, תבדוק באפליקציות, ותראה חנות קיידרואיד
-
@ניסן-ב כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
התקנתי קיידרואיד אני לא מוצא מקום להגדיר זינג
רק ניווט ומייל או ניווט בלבד או ללא אינטרנטזה לא בהגדרת, נוצרה לך אפליקציה נפרדת, תבדוק באפליקציות, ותראה חנות קיידרואיד
-
@משהקפלן
אין לי
עכשיו אני רואה שבM36 יש עם זה בעיה
איך אני פותר את זה?כתבו בעבר שצריך לשנות את אפליקציית מסך הבית, תחפש למעלה
-
@משהקפלן
אני לא יודע מה הכוונה
זה אפליקציה שצריך להוריד?צריך להתקין מסך בית אחר
יש בשפע -
@אביגדור-ברמן כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
@דוד-הצהוב
@לא-מתייאש - עסוק ב'זית' כרגע
לכשיגמור, אולי יעבור לזה ..כן ולא, יש לי חבר שעסוק לגמור את זה, ואני מפקח את זה
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
@אביגדור-ברמן כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
@דוד-הצהוב
@לא-מתייאש - עסוק ב'זית' כרגע
לכשיגמור, אולי יעבור לזה ..כן ולא, יש לי חבר שעסוק לגמור את זה, ואני מפקח את זה
@לא-מתייאש אני רוצה לבקש בקשה, ואני מניח שיש רבים-רבים שיצטרכו את זה. יכול להיות שזה עדיין מוקדם, אבל ייתכן שכדאי לכם לחשוב על זה כבר עכשיו כשאתם בונים את הגירסה הרשמית של קיידרואיד.
הענין הוא כזה: הרבה מאד אנשים (ואני אחד מהם) עשו חסימה הרמטית לקיידרואיד. ולהרבה מאד אנשים זה יהיה מאד חשוב להצליח להתקין גם את הגירסה הרשמית. אני משער שברגע שקיידרואיד יצא יתחילו בקשות רבות לזה מאנשים שחסמו הרמטית. אז כדאי מאד לעשות איזה דרך שיהיה ניתן להתקין את קיידרואיד החדש גם למי שיש לו חסימה הרמטית על הישן.
תודה רבה רבה גם על קיידרואיד וגם על זית. עבודת קודש ממש בסור מרע (קיידרואיד) ובעשה טוב (זית). הציבור שלנו לא כל כך רגיל לשלם על זה... (בחו"ל זה אחרת, אבל ישראלים לא משלמים על מה שלא מכריחים אותם לשלם), אז שהקב"ה יתן לכם שפע עד בלי די. -
התקנתי את התוכנה אצלי במחשב, חיברתי את הפלאפון הקשתי 7 פעמים, אבל לא נותן לי להפעיל את "ניפוי באגים בUSB" הוא כותב למטה "מוגבל על ידי "חסימה אוטומטית"
מה לעשות?@זה-אני-2 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
התקנתי את התוכנה אצלי במחשב, חיברתי את הפלאפון הקשתי 7 פעמים, אבל לא נותן לי להפעיל את "ניפוי באגים בUSB" הוא כותב למטה "מוגבל על ידי "חסימה אוטומטית"
מה לעשות?תצרף צילום מסך
וכן האם יש חסימה/סינון על המכשיר?
איזה מכשיר מדובר? -
@זה-אני-2 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
מה לעשות?תצרף צילום מסך
איזה מכשיר מדובר?@שניאור-שמח תודה על העזרה
מכשיר חדש S24 אולטרה
הפעלתי שיחזור גיבוי ממכשיר אחר ששם היה מותקן כשר פליי -
@זה-אני-2 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
מה לעשות?תצרף צילום מסך
איזה מכשיר מדובר?@שניאור-שמח מצ"ב צילום מסך

-
@שניאור-שמח תודה על העזרה
מכשיר חדש S24 אולטרה
הפעלתי שיחזור גיבוי ממכשיר אחר ששם היה מותקן כשר פליי@זה-אני-2 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח תודה על העזרה
בשמחה
מכשיר חדש S24 אולטרה
יפה שאתה משקיע על מכשיר כזה בשביל ניווט ומייל..
הפעלתי שיחזור גיבוי ממכשיר אחר ששם היה מותקן כשר פליי
אז יש מצב שזה בגלל זה.. כמו שאמרתי תצלם מסך של ההודעה שקופצת המסך
ותבדוק אם כושר פליי מותקן לך עכשיו במכשיר, אם כן תסיר אותו -
@שניאור-שמח מצ"ב צילום מסך

מעניין
כמו שאמרתי תסיר את כושר פלי
וכן תחפש אפליקציה/הגדרה של חסימה אוטומטית -

מעניין
כמו שאמרתי תסיר את כושר פלי
וכן תחפש אפליקציה/הגדרה של חסימה אוטומטית@שניאור-שמח תודה רבה
עבד -
@שניאור-שמח תודה רבה
עבד@זה-אני-2 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח תודה רבה
עבדמצוין
שמח לשמוע