שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!
-
@שניאור-שמח במכשיר שיש בו FRP לא יעזור אם אמחק את החשבון גוגל מהמכשיר לפני איפוס?
@דוד-הצהוב כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח במכשיר שיש בו FRP לא יעזור אם אמחק את החשבון גוגל מהמכשיר לפני איפוס?
לא, כי החשבון גוגל הוא של @לא-מתייאש שכמובן אי אפשר לראות אותו וכל שכן להסיר אותו
-
@אביגדור-ברמן כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
@דוד-הצהוב
@לא-מתייאש - עסוק ב'זית' כרגע
לכשיגמור, אולי יעבור לזה ..כן ולא, יש לי חבר שעסוק לגמור את זה, ואני מפקח את זה
@לא-מתייאש ומתקדם?
מה הצפי?
אנחנו כאן ממתינים בקוצר רוח... -
@נננננח זה לא אמור להיות על אינטרנט
-
@נועה-כהן כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
אני רוצה כרגע להסיר את הקידרואיד מנגן אנדרואיד
ומגלה ששכחתי את הסיסמא
מה ניתן לעשותאיזה נגן? כנראה שהוא בלי FRP אז זה אומר שאפשר לאפס את המכשיר דרך הריקוברי
כמובן שזה מוחק לך את כל הנתונים מהמכשיר, אז צריך לגבות לפני הכל, אם יש לך חומר חשוב@שניאור-שמח מה זה ריקוברי זה איפוס רגיל שמופיע בהגדרות של הנגן?
-
@שניאור-שמח מה זה ריקוברי זה איפוס רגיל שמופיע בהגדרות של הנגן?
@נועה-כהן כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח מה זה ריקוברי זה איפוס רגיל שמופיע בהגדרות של הנגן?
לא, זה איפוס שמגעים אליו שהטלפון מכובה ואז לוחצים ביחד על מקש הגברת הווליום + מקש ההפעלה, ואז מגעים לתפריט שבו אפשר לאפס את המכשיר
-
ומגלה ששכחתי את הסיסמא
מה ניתן לעשותאיזה נגן? כנראה שהוא בלי FRP אז זה אומר שאפשר לאפס את המכשיר דרך הריקוברי
כמובן שזה מוחק לך את כל הנתונים מהמכשיר, אז צריך לגבות לפני הכל, אם יש לך חומר חשוב@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
ומגלה ששכחתי את הסיסמא
כמובן שזה מוחק לך את כל הנתונים מהמכשיר, אז צריך לגבות לפני הכל, אם יש לך חומר חשובאיך אפשר לבדוק אם יש FRP?
-
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
ומגלה ששכחתי את הסיסמא
כמובן שזה מוחק לך את כל הנתונים מהמכשיר, אז צריך לגבות לפני הכל, אם יש לך חומר חשובאיך אפשר לבדוק אם יש FRP?
@דוד-הצהוב כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
ומגלה ששכחתי את הסיסמא
להיכנס לחנות גוגל>פרופיל>הגדרות>מידע ולראות אם המכשיר מאושר
-
@נננננח זה לא אמור להיות על אינטרנט
@אחוות-טרמפיסטים אני לא מבין מה אתה מתכוון
אני מתחבר עם כבל או וויפי והמכשיר כותב שצריך לעדכן -
אני מתחבר עם כבל או וויפי והמכשיר כותב שצריך לעדכן@נננננח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
אני מתחבר עם כבל או וויפי והמכשיר כותב שצריך לעדכןאיזה אפליקציה הוא רושם שצריך לעדכן?
מקסימום תבטל את קיידרואיד, תעדכן ואז שוב תחזיר