שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!
-
אתה יכול לחסום את התמונה של העוזר?@Farchrochen כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
אתה יכול לחסום את התמונה של העוזר?,what's the problem?
-
אשמח לעזרה
יש לי מכשיר Doogee S Mini
מותקן לי קיידרואיד גרסה 0.8.3 במסלול וויז ומייל
בהתחלה זה עבד טוב עד שבאיזשהו שלב האפליקציה עצמה נתקעת כל הזמן ואין אפשרות להיכנס אליה, ואין אפשרות להתחבר לאינטרנט
איך אפשר לסדר/להתקין מחדש?@יוסי-ק-1 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
אשמח לעזרה
בהתחלה זה עבד טוב עד שבאיזשהו שלב האפליקציה עצמה נתקעת כל הזמן ואין אפשרות להיכנס אליה, ואין אפשרות להתחבר לאינטרנט
איך אפשר לסדר/להתקין מחדש?ניסית לעדכן ידנית דרך קובץ apk?
com.kdroid.filter.0.9.9.-release.apk.zip -
@יוסי-ק-1 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
אשמח לעזרה
איך אפשר לסדר/להתקין מחדש?ניסית לעדכן ידנית דרך קובץ apk?
com.kdroid.filter.0.9.9.-release.apk.zip@שניאור-שמח עכשיו עדכנתי ידנית כמו שהצעת ואכן הסתדר
תודה רבה
-
אשמח מאוד שמישהו יעזור לי איך להתקין את הקידרואייד
מה צריך להוריד למחשב מה צריך להוריד לטלפון ואיך מתקינים
תודה מראש -
אשמח מאוד שמישהו יעזור לי איך להתקין את הקידרואייד
מה צריך להוריד למחשב מה צריך להוריד לטלפון ואיך מתקינים
תודה מראש@איש-תמים-היה
תוריד את התוכנה שהוא מביא למעלה זה מאד קל אחר כך התוכנה עצמה פשוטה -
@לא-מתייאש
אני לא מצליח להסיר קיידרואיד 9.9.9 מנגן m36 יש למישהו מושג למה??? -
@לא-מתייאש
אני לא מצליח להסיר קיידרואיד 9.9.9 מנגן m36 יש למישהו מושג למה???@עזיז אם לא חסמת לצמיתות ועשית הסרת החסימה עם הסיסמה, זה אכן יורד ויש גישה רגילה לאינטרנט, אמנם הסמל של האפליקציה נשארים אז תנסה לבטל את הרשאה של מנהל המכשיר ואז תסיר כמו אפליקציה רגילה, אם עדיין זה לא יורד תעשה איפוס.
אבל אם חסמת לצמיתות אין אפשרות להסיר. -
@עזיז אם לא חסמת לצמיתות ועשית הסרת החסימה עם הסיסמה, זה אכן יורד ויש גישה רגילה לאינטרנט, אמנם הסמל של האפליקציה נשארים אז תנסה לבטל את הרשאה של מנהל המכשיר ואז תסיר כמו אפליקציה רגילה, אם עדיין זה לא יורד תעשה איפוס.
אבל אם חסמת לצמיתות אין אפשרות להסיר. -
התקנתי דרך החנות קיידרואיד וויז ומוביט אבל זה רק באנגלית נכנסתי להגדרות שלהם ושם מופיע לי שהשפה היא בעברית, אבל במציאות הכל רק באנגלית (ניסתי להעביר גם לערבית וזה נשאר באנגלית), מישהו יודע מה הבעיה?
-
@לא-מתייאש
אני לא מצליח להסיר קיידרואיד 9.9.9 מנגן m36 יש למישהו מושג למה???@עזיז כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש
אני לא מצליח להסיר קיידרואיד 9.9.9 מנגן m36 יש למישהו מושג למה???בm36 יש באג שאי אפשר להסיר חסימת mdm בלי איפוס של המכשיר
אז תאפס את המכשיר וזה יסתדר -
@עזיז כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש
אני לא מצליח להסיר קיידרואיד 9.9.9 מנגן m36 יש למישהו מושג למה???בm36 יש באג שאי אפשר להסיר חסימת mdm בלי איפוס של המכשיר
אז תאפס את המכשיר וזה יסתדר@שניאור-שמח
אבל יש לי חומר שם... -
@שניאור-שמח
אבל יש לי חומר שם...@עזיז כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח
אבל יש לי חומר שם...אז תגבה…
-
@נחלס-דון
לא חסמתי לצמיתות ובכל אני לא מצליח להסיר אין לי גישה למי מנהל מכשיר בכלל באנדרואיד 13אבל אם חסמת לצמיתות אין אפשרות להסיר
לא נכון! בפעם המאתיים בערך, כיון שאין PRP לM36 אפשר להסיר, אני לא הולך לכתוב איך קבל עם ועולם, אבל די למבין.