שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!
-
אני רוצה להכשיר מכשיר שישמש לתיפעול הי רובוט
זה עובד עם התוכנה של הקיידרואיד -
זה עובד על ג'ילי 2E?
והאם יש אפשרות להוריד את זה בנטפרי לווינדוס כי לא הצלחתי
תודה רבה -
אשמח אם משהוא פה יוכל לעזור לי התקנתי קיידרואיד על סמארטפון גלקסי אס 21 והוא עבד כמה שבועות פצצה פתאום עכשיו יש לי בעיות בחיבור לוויפי למרות ששאר המכשירים בלי הקיידרואיד מתחברים חלק
@צמא-לידע כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
אשמח אם משהוא פה יוכל לעזור לי התקנתי קיידרואיד על סמארטפון גלקסי אס 21 והוא עבד כמה שבועות פצצה פתאום עכשיו יש לי בעיות בחיבור לוויפי למרות ששאר המכשירים בלי הקיידרואיד מתחברים חלק
נשמע מוזר
איזה גרסה הקיידרואיד? אפשר צילום מסך מכלים בתוך קיידרואיד? -
@צמא-לידע כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
התלוננו לי כבר על בעיות בהתחברות לווי פי לאחר התקנת קיידרואיד(0.9.9),אין לי מושג למה זה
-
אני התקנתי את הקיידרואיד שלא היה אינטרנט על המכשיר וזה התקין לי את הגירסא 0.7.3 אך אני מעדכן את הקיידרואיד (עשיתי ניווט ומייל ) ושאני לוחץ בכלים על בדוק עידכונים זה לא נותן עידכון חדש
@ani.713 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
אני התקנתי את הקיידרואיד שלא היה אינטרנט על המכשיר וזה התקין לי את הגירסא 0.7.3 אך אני מעדכן את הקיידרואיד (עשיתי ניווט ומייל ) ושאני לוחץ בכלים על בדוק עידכונים זה לא נותן עידכון חדש
com.kdroid.filter.0.9.9.-release.apk.zip
תתקין את זה -
א אחוות טרמפיסטים התייחס לנושא זה
-
רציתי לדעת אם אפשר בקיידרואיד לחסום אפשרות של צפייה בוידאו או שזה לא שייך העניין הוא שאני רוצה שישאר מצלמה אז האם יש אפשרות כזאת של צפייה רק במה שצולם דרך הטלפון או שעוד אין אפשרות חסימה כזאת
@המתקין כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
רציתי לדעת אם אפשר בקיידרואיד לחסום אפשרות של צפייה בוידאו או שזה לא שייך
אפשר למחוק את כל היישומים שאפשר לפתוח איתם ווידאו, ולהתקין גלריה וסייר קבצים ללא ווידאו…
וכמובן לחסום התקנותהעניין הוא שאני רוצה שישאר מצלמה אז האם יש אפשרות כזאת של צפייה רק במה שצולם דרך הטלפון או שעוד אין אפשרות חסימה כזאת
אם אתה צריך גם ווידאו אז זה בעייתי ולא אפשרי עם קיידרואיד
אבל כן אפשרי עם טריפל יו -
@המתקין כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
רציתי לדעת אם אפשר בקיידרואיד לחסום אפשרות של צפייה בוידאו או שזה לא שייך
אפשר למחוק את כל היישומים שאפשר לפתוח איתם ווידאו, ולהתקין גלריה וסייר קבצים ללא ווידאו…
וכמובן לחסום התקנותהעניין הוא שאני רוצה שישאר מצלמה אז האם יש אפשרות כזאת של צפייה רק במה שצולם דרך הטלפון או שעוד אין אפשרות חסימה כזאת
אם אתה צריך גם ווידאו אז זה בעייתי ולא אפשרי עם קיידרואיד
אבל כן אפשרי עם טריפל יו@שניאור-שמח ואז אני יוכל להסריט במצלמה
-
@שניאור-שמח ואז אני יוכל להסריט במצלמה
ערכתי את ההודעה
-
ערכתי את ההודעה
@שניאור-שמח ראיתי עכשיו תודה, אבל אם אני משאיר מצלמה אני יוכל לצלם ולהסריט רק לא יהיה לי איך לפתוח את ההסרטות או שאני לא יוכל להסריט בכלל.
-
@שניאור-שמח ראיתי עכשיו תודה, אבל אם אני משאיר מצלמה אני יוכל לצלם ולהסריט רק לא יהיה לי איך לפתוח את ההסרטות או שאני לא יוכל להסריט בכלל.
אתה לא תוכל לפתוח את ההסרטות, כמובן תתקין סייר קבצים וגלריה ללא וידאו
ותיקון טעות, בטריפל יו אפשר לחסום את הוידאו בלי למחוק את הגלריה והסייר קבצים, אבל עדיין לא תוכל לפתוח הסרטות שצילמת -
אתה לא תוכל לפתוח את ההסרטות, כמובן תתקין סייר קבצים וגלריה ללא וידאו
ותיקון טעות, בטריפל יו אפשר לחסום את הוידאו בלי למחוק את הגלריה והסייר קבצים, אבל עדיין לא תוכל לפתוח הסרטות שצילמת@שניאור-שמח תודה רבה ויש לך איזה סייר בלי וידאו מומלץ (סליחה על העצלות לחפש פה הרבה זמן אחר משהו מומלץ)
-
@שניאור-שמח תודה רבה ויש לך איזה סייר בלי וידאו מומלץ (סליחה על העצלות לחפש פה הרבה זמן אחר משהו מומלץ)
@שניאור-שמח תודה רבה ויש לך איזה סייר בלי וידאו מומלץ (סליחה על העצלות לחפש פה הרבה זמן אחר משהו מומלץ)
אין לי משהו בשלוף, תחפש
-
ואז אני יוכל להסריט במצלמה
יש עוד אפשרות לחסום חיבור לכרטיס ולהעברת נתונים דרך בלוטוס וכן לחיבור למחשב ואז בעצם מה שיש לך זה רק את מה שיש במכשיר בלי אפשרות לקרוא כרטיס וממילא שלא תוכל לראות שום וידאו מבחוץ אלא רק וידאו שיהיה לך במכשיר למשל מהמצלמה. כמובן שלא תוכל לקרוא שום דבר מבחוץ כולל שירים או דברים אחרים וכל מה שיהיה לך זה רק מה שיש כבר המכשיר. בשיטה הזאת אתה לא צריך סייר בלי וידאו
-
ואז אני יוכל להסריט במצלמה
יש עוד אפשרות לחסום חיבור לכרטיס ולהעברת נתונים דרך בלוטוס וכן לחיבור למחשב ואז בעצם מה שיש לך זה רק את מה שיש במכשיר בלי אפשרות לקרוא כרטיס וממילא שלא תוכל לראות שום וידאו מבחוץ אלא רק וידאו שיהיה לך במכשיר למשל מהמצלמה. כמובן שלא תוכל לקרוא שום דבר מבחוץ כולל שירים או דברים אחרים וכל מה שיהיה לך זה רק מה שיש כבר המכשיר. בשיטה הזאת אתה לא צריך סייר בלי וידאו