שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!
-
@צמא-לידע הודעות טקסט אמורות לעבוד במידה ולא ביטלת את האופציה בהגדרות החסימה
@אביגדור-ברמן
התכוונתי לאפליקצית הודעות מבוססת אינטרנט ולא סמס משהוא כמו גוגל צאט -
@שניאור-שמח חפרתי קצת בdex בapk של האפליקצייה וראיתי שגם האפליקצייה של גט טקסי אמורה לעבוד אין לי איך לנסות אם למישהו יש איך לנסות אני ישמח אם הוא יעדכן
@פיני10 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח חפרתי קצת בdex בapk של האפליקצייה וראיתי שגם האפליקצייה של גט טקסי אמורה לעבוד אין לי איך לנסות אם למישהו יש איך לנסות אני ישמח אם הוא יעדכן
אולי זה בשביל השירות שלהם שבתוך מוביט, ולא כאפליקציה בפנ"ע
-
@פיני10 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
אולי זה בשביל השירות שלהם שבתוך מוביט, ולא כאפליקציה בפנ"ע
אין לי את האפליקצייה
אם מישהו יוכל להעלות את האפליקצייה של גט טקסי בשביל ש @הכהן-הגדול יבדוק אם עובד לו אני ישמח -
@אביגדור-ברמן
התכוונתי לאפליקצית הודעות מבוססת אינטרנט ולא סמס משהוא כמו גוגל צאט@צמא-לידע עובד דרך גימייל
-
אין לי את האפליקצייה
אם מישהו יוכל להעלות את האפליקצייה של גט טקסי בשביל ש @הכהן-הגדול יבדוק אם עובד לו אני ישמח@פיני10
מצאתיח בפרוג גרסא ישנה ולא עובד לי
(אולי בגרסא חדשה יעבוד)
יש לי קידרויאיד ניווט בלבד -
@צמא-לידע עובד דרך גימייל
@אביגדור-ברמן
האם חסום שם הגיף וכדומה? -
-
@אביגדור-ברמן
האם חסום שם הגיף וכדומה?@צמא-לידע לא זוכר
כרגע אני משתמש בחסימה אחרת
אבל בזמנו השתמשתי בזה ועבד -
@נננננח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
ראיתי בעבר קוד QR לסריקה אחרי איפוס. משיהו יודע אם זה קיים עדיין
https://mitmachim.top/topic/87725/להורדה-מתקין-mdm-ממכשיר-למכשיר-עם-ברקוד
-
@לא-מתייאש
אפליקציה חדשה לתחבורה ציבורית - ללא פרסומות!!!
ממליץ בחום להוסיף לחנות!
אפילו במקום מוביט (יש בעיה במוביט עם פרסומות וכו')
הנה קישור לכתבה על זה: https://www.geektime.co.il/egged-announces-egg-public-transportation-app-without-ads/?utm_source=copy_link&utm_medium=social&utm_campaign=share&utm_term=article_page&utm_content=557745
והנה קישור לאפליקציה בגוגל פליי: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.egged.egg&hl=en -
מישהו יודע אם מה שמורידים בקישור בפוסט הראשון זה הגרסה האחרונה כלומר זה מתעדכן או שצריך לחפש פה לאורך כל ההודעות אם יש העלאה של גרסה יותר חדשה
@המתקין כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
מישהו יודע אם מה שמורידים בקישור בפוסט הראשון זה הגרסה האחרונה כלומר זה מתעדכן או שצריך לחפש פה לאורך כל ההודעות אם יש העלאה של גרסה יותר חדשה
אם אתה מתקין דרך התוכה באונליין זה אמור להיות הגירסא האחרונה
-
@צמא-לידע כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
בקשת עזרה
אשמח לדעת אלו אפליקציות יש בחנות כיום והאם יש אפליקצית הודעות כלשהיאווייז, מוביט, פנגו, רכבת ישראל, וג'ימייל.
לגבי הודעות, יש אפשרות ל-SMS, זה בכלל לא צריך לעבור דרך האינטרנט, ויש גם גוגל צ'אט בתוך האפליקציה של ג'ימייל. -
@צמא-לידע כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
בקשת עזרה
אשמח לדעת אלו אפליקציות יש בחנות כיום והאם יש אפליקצית הודעות כלשהיאווייז, מוביט, פנגו, רכבת ישראל, וג'ימייל.
לגבי הודעות, יש אפשרות ל-SMS, זה בכלל לא צריך לעבור דרך האינטרנט, ויש גם גוגל צ'אט בתוך האפליקציה של ג'ימייל.@ChaT כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
בקשת עזרה
וזינג