שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!
-
@עם-ישראל-חיי פתחתי לכולם...
@kasnik כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
@עם-ישראל-חיי פתחתי לכולם...
תזכה למצוות
-
לתועלת הציבור - עשיתי קיצור ותיקון קל למדריך - להתקנת קיידרואיד על שיאומי (לא QIN) -
והעתקתי אותו לכאן:להוריד ADB למחשב (עדיפות לADB CONTROL מכאן)
-
להיכנס לחשבון גוגל - דרכו להיכנס לחשבון MI - (בשתי שניות)
-
להפעיל מצב מפתחים >וניפוי באגים USB+ ניפוי שגיאות הגדרות אבטחה - (10 שניות)
-
להסיר חשבונות מהמכשיר - (ב10 שניות)
-
לחבר את המכשיר למחשב עם כבל נתונים >לאפשר העברת קבצים >ולאשר ניפוי ממחשב זה
(20 שניות) -
עריכה: בהוספת @cfopuser - שכחתי לציין צריך להתקין קודם את הAPK במכשיר
-
בתוך התוכנה בלשונית -'מסוף' - להכניס את הפקודה:
adb shell dpm set-device-owner com.kdroid.filter/.listener.AdminListener
ללחוץ אנטר.
וסיימת!
חשוב:
*להתקין את הוויז מראש במכשיר - עדיף מהחנות.
*צריך סים גלישה - במכשיר, וויפיי לא מספיק.
*נטפרי לא עובד בזה. -
-
לתועלת הציבור - עשיתי קיצור ותיקון קל למדריך - להתקנת קיידרואיד על שיאומי (לא QIN) -
והעתקתי אותו לכאן:להוריד ADB למחשב (עדיפות לADB CONTROL מכאן)
-
להיכנס לחשבון גוגל - דרכו להיכנס לחשבון MI - (בשתי שניות)
-
להפעיל מצב מפתחים >וניפוי באגים USB+ ניפוי שגיאות הגדרות אבטחה - (10 שניות)
-
להסיר חשבונות מהמכשיר - (ב10 שניות)
-
לחבר את המכשיר למחשב עם כבל נתונים >לאפשר העברת קבצים >ולאשר ניפוי ממחשב זה
(20 שניות) -
עריכה: בהוספת @cfopuser - שכחתי לציין צריך להתקין קודם את הAPK במכשיר
-
adb shell dpm set-device-owner com.kdroid.filter/.listener.AdminListener
ללחוץ אנטר.
וסיימת!
חשוב:
*להתקין את הוויז מראש במכשיר - עדיף מהחנות.
*צריך סים גלישה - במכשיר, וויפיי לא מספיק.
*נטפרי לא עובד בזה.@דודי-ענהאל כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
@דודי-ענהאל למה לא באמצעות התוכנה הרישמית?
-
-
@דודי-ענהאל כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
@cfopuser כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
@דודי-ענהאל כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
כידוע בשיאומי לא תמיד עובד בתוכנה הרגילה
-
@לא-מתייאש יש עוד משהו מעניין, בשדה תעופה וכדומה צריך להכנס כדי להתחבר לוויי פיי, זה דבר פתיר או שאין סיכוי?
@ישניאור כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש יש עוד משהו מעניין, בשדה תעופה וכדומה צריך להכנס כדי להתחבר לוויי פיי, זה דבר פתיר או שאין סיכוי?
@לא-מתייאש לא פתיר?
-
אם אני צריך גרסה לשיאומי טץ שיהיה בה רק ספוטייפי ומעדכן אפליקציות וחסום להתקנות לגמרי..
זה יעזור לי? -
אם אני צריך גרסה לשיאומי טץ שיהיה בה רק ספוטייפי ומעדכן אפליקציות וחסום להתקנות לגמרי..
זה יעזור לי?@.יהודה.-c תעבור לזינג
-
@ישניאור כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש לא פתיר?
@לא-מתייאש לא פתיר?
טכני זה וודאי, אבל נגיד שזה לא בראש הרשימה של מה שאני צריך לעשות
-
זה יעזור לי?@.יהודה.-c תשתמש בניהול mdm
יש כאן מלא בפורום -
-
@iosi-poli
תודה רבה..
אפשר בבקשה הסבר מה זה הדבר הזה?
מה עושה לי למכשיר וכדו?
האם יהיה לי ספוטייפי? -
@לא-מתייאש לא פתיר?
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש לא פתיר?
לדעתי זה הרבה יותר נפוץ ממה שאתה חושב
(אני מדבר על נגנים שמתחברים לוויפי באוטובוס)