שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!
-
@ישניאור כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח
1 לפני שהתקנתי עדכון גרסה לא היה לי מוביטלא הבנתי
@שניאור-שמח התקנתי דרך החנות
-
@ישניאור כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
דרך החנות המובנת של קיידרואיד ואז זה קרה לך? אם כן תנסה להסיר ולהתקין מחדש או לשנות שפה במוביט
-
דרך החנות המובנת של קיידרואיד ואז זה קרה לך? אם כן תנסה להסיר ולהתקין מחדש או לשנות שפה במוביט
@שניאור-שמח הסרתי, התקנתי וקיבלתי חצי אנגלית וחצי עברית.
גם כשאני משנה לערבית זה אותו הדבר - חצי עברית חצי אנגלית. -
גם כשאני משנה לערבית זה אותו הדבר - חצי עברית חצי אנגלית.@ישניאור כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
גם כשאני משנה לערבית זה אותו הדבר - חצי עברית חצי אנגלית.לא יודע, אולי תתקין מחנות גוגל
-
גם כשאני משנה לערבית זה אותו הדבר - חצי עברית חצי אנגלית. -
@לא-מתייאש יש לי משהו שמציק לי בסימן מים כתוב מוגן לנייוט בלבד במקום לניווט זה טעות כתיב שקצת מציקה
שאלה נוספת יש לי גמח וויז ואני רוצה להדפיס על כל המגנים את הלוגו של הסימן מים אני יכול או שזה מוגן בזכויות יוצרים?
תודה רבה על הכל! -
@לא-מתייאש יש עוד משהו מעניין, בשדה תעופה וכדומה צריך להכנס כדי להתחבר לוויי פיי, זה דבר פתיר או שאין סיכוי?
-
אפשר שאלה:
מישהו יכול לעשות לי סדר מה פתוח בחסימה של קיידרואיד?
רק וייז ומייל?נ.ב,. כמובן בלת"ק...
@שלומטביץ כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
אפשר שאלה:
מישהו יכול לעשות לי סדר מה פתוח בחסימה של קיידרואיד?
רק וייז ומייל?נ.ב,. כמובן בלת"ק...
בפוסט הראשון הכל כתוב, בקצרה במסלול ניווט ומייל (הכי פתוח) כולל וויז מוביט פנגו רכבת ישראל מייל וזינג
-
גם כשאני משנה לערבית זה אותו הדבר - חצי עברית חצי אנגלית.@ישניאור כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
גם כשאני משנה לערבית זה אותו הדבר - חצי עברית חצי אנגלית.גם לי זה אותו הדבר - חצי אנגלית חצי עברית. וניסיתי לשנות בהגדרות שפה כמה פעמים וזה נשאר כך. לי זה לא מפריע כי אני מבין אנגלית.
את מוביט הורדתי מהחנות של קיידרואיד. -
אני רוצה להתקין קיידרואיד על מולטמדיה ? מה האופציות ? ומה הדרכים תודה רבה
המערכת לא יכולה להתחבר למחשב יש רק כניסות USB ואין ניפוי פאגים אלחוטי
מה אפשר לעשות @שניאור-שמח@K.O.G כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
מה אפשר לעשות @שניאור-שמחתשאל את @מיישה
-
מה אפשר לעשות @שניאור-שמח@K.O.G כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
מה אפשר לעשות @שניאור-שמחתלוי איזה מולטימדיה, בגדול כאן יש מדריך מצויין
https://rechavimzelaze.ovh/topic/5538/מדריך-התקנת-קיידרואיד-במולטימדיה-בקלות-וללא-מחשב/24?_=1756592451913 -
@K.O.G כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
מה אפשר לעשות @שניאור-שמחתלוי איזה מולטימדיה, בגדול כאן יש מדריך מצויין
https://rechavimzelaze.ovh/topic/5538/מדריך-התקנת-קיידרואיד-במולטימדיה-בקלות-וללא-מחשב/24?_=1756592451913 -
אני התקנתי את זינג דרך החנות של קיידרואיד, ובכלים הוא כותב שהאפליקציה ישנה מידי, והאפליקציה לא עובדת, וניסיתי גם לעדכן עוד פעם דרך החנות של קיידרואיד, ולא עוזר.
@ChaT כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
אני התקנתי את זינג דרך החנות של קיידרואיד, ובכלים הוא כותב שהאפליקציה ישנה מידי, והאפליקציה לא עובדת, וניסיתי גם לעדכן עוד פעם דרך החנות של קיידרואיד, ולא עוזר.
@לא-מתייאש
אגב, יש עוד מישהו שזה קרה לו? -
שמתי קיידרואיד על מכשיר מסויים,
וכעת המשתמש מספר על בעיה מוזרה:
הוא מצליח לשלוח SMS רק לאיש קשר אחד ולא מצליח לשלוח לאף אחד אחר!האם זה קשור לקיידרואיד?
-
הוא מצליח לשלוח SMS רק לאיש קשר אחד ולא מצליח לשלוח לאף אחד אחר!האם זה קשור לקיידרואיד?
@דודי-ענהאל כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
לפני קיידרואיד זה לא קרה לו? זה נשמע מוזר ולא קשור לקיידרואיד