שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!
- 
חברים אני מנסה להוריד את התוכנה אבל נעצר לי באמצע כל פעם מחדש אם מישהו יודע איך לסדר זאת אני ישמח מאוד @דוד-המלך-18 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!: חברים אני מנסה להוריד את התוכנה אבל נעצר לי באמצע כל פעם מחדש אם מישהו יודע איך לסדר זאת אני ישמח מאוד לשלוח לך את הקובץ? תפרסם מייל 
- 
בגירסא החדשה (0.8.2) יש אפשרות של התקנות בלי וידאו (שא"א להתקין אפליקציות שיש בהם אפשרות של וידאו. הוא כתב פעם שבגירסא הבאה ייתכן ויהיה את האפשרות הזו)? 
- 
@יאנג-בוי מה כן ההבדלים בין זה לגירסא הקודמת? 
 (אולי אם יש לך את זה תעלה צילומי מסך של האפשרויות בגירסא החדשה)@י-פרל כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!: @יאנג-בוי מה כן ההבדלים בין זה לגירסא הקודמת? תיקוני באגים 
- 
@י-פרל כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!: @יאנג-בוי מה כן ההבדלים בין זה לגירסא הקודמת? תיקוני באגים @מתושלח-הבבלי איזה באגים למשל היה (אני רוצה לדעת אם לעדכן גירסא)? 
- 
@מתושלח-הבבלי איזה באגים למשל היה (אני רוצה לדעת אם לעדכן גירסא)? 
- 
@דוד-המלך-18 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!: חברים אני מנסה להוריד את התוכנה אבל נעצר לי באמצע כל פעם מחדש אם מישהו יודע איך לסדר זאת אני ישמח מאוד לשלוח לך את הקובץ? תפרסם מייל @מתמחה-בטופ כן או בדרייב או לא יודע איך 
- 
@מתמחה-בטופ כן או בדרייב או לא יודע איך @דוד-המלך-18 שלח בדרייב 
 אני מחכה
- 
@למה-באתי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!: אם יש לי קיידרואיד שחסמתי את ההסרה... אם אני צורב רום מלא מנגן אחר זה יעזור לי? לכאורה ממש לא 
- 
@מתמחה-בטופ כן או בדרייב או לא יודע איך @דוד-המלך-18 לא הבנתי אתה שולח או לא זה דחוף 
- 
@למה-באתי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!: אם יש לי קיידרואיד שחסמתי את ההסרה... אם אני צורב רום מלא מנגן אחר זה יעזור לי? כן, @לא מתייאש כתב את זה מפורש 
 במכשירים שלא כוללים שירותי גוגל פליי ניתן לאפס מהריקוברי
 או לצרוב גרסה מלאה
- 
@למה-באתי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!: אם יש לי קיידרואיד שחסמתי את ההסרה... אם אני צורב רום מלא מנגן אחר זה יעזור לי? כן, @לא מתייאש כתב את זה מפורש 
 או לצרוב גרסה מלאה@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!: @למה-באתי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!: אם יש לי קיידרואיד שחסמתי את ההסרה... אם אני צורב רום מלא מנגן אחר זה יעזור לי? כן, @לא מתייאש כתב את זה מפורש 
 או לצרוב גרסה מלאהמי אמר שלמכשיר שלו אין שירותי גוגל? 
- 
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!: @למה-באתי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!: אם יש לי קיידרואיד שחסמתי את ההסרה... אם אני צורב רום מלא מנגן אחר זה יעזור לי? כן, @לא מתייאש כתב את זה מפורש 
 או לצרוב גרסה מלאהמי אמר שלמכשיר שלו אין שירותי גוגל? @איציקא כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!: @מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!: @למה-באתי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!: אם יש לי קיידרואיד שחסמתי את ההסרה... אם אני צורב רום מלא מנגן אחר זה יעזור לי? כן, @לא מתייאש כתב את זה מפורש 
 או לצרוב גרסה מלאהמי אמר שלמכשיר שלו אין שירותי גוגל? 99 % מהנגנים אין שירותי גוגל פליי 
 בינתיים לא ראיתי נגן שיש
- 
@איציקא כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!: @מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!: @למה-באתי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!: אם יש לי קיידרואיד שחסמתי את ההסרה... אם אני צורב רום מלא מנגן אחר זה יעזור לי? כן, @לא מתייאש כתב את זה מפורש 
 או לצרוב גרסה מלאהמי אמר שלמכשיר שלו אין שירותי גוגל? 99 % מהנגנים אין שירותי גוגל פליי 
 בינתיים לא ראיתי נגן שיש@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!: @איציקא כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!: @מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!: @למה-באתי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!: אם יש לי קיידרואיד שחסמתי את ההסרה... אם אני צורב רום מלא מנגן אחר זה יעזור לי? כן, @לא מתייאש כתב את זה מפורש 
 בינתיים לא ראיתי נגן שישלא עד כדי כך... 
 מתוך 10 שעברו אצלי, היו שירותי גוגל לשלוש
- 
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!: @איציקא כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!: @מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!: @למה-באתי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!: אם יש לי קיידרואיד שחסמתי את ההסרה... אם אני צורב רום מלא מנגן אחר זה יעזור לי? כן, @לא מתייאש כתב את זה מפורש 
 מתוך 10 שעברו אצלי, היו שירותי גוגל לשלוש@מנחמן כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!: @מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!: @איציקא כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!: @מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!: @למה-באתי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!: אם יש לי קיידרואיד שחסמתי את ההסרה... אם אני צורב רום מלא מנגן אחר זה יעזור לי? כן, @לא מתייאש כתב את זה מפורש 
 מתוך 10 שעברו אצלי, היו שירותי גוגל לשלושאיזה? 
- 
@איציקא כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!: @מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!: @למה-באתי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!: אם יש לי קיידרואיד שחסמתי את ההסרה... אם אני צורב רום מלא מנגן אחר זה יעזור לי? כן, @לא מתייאש כתב את זה מפורש 
 בינתיים לא ראיתי נגן שיש@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!: בינתיים לא ראיתי נגן שיש M400