שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!
- 
@לא-מתייאש 
 האם יש אופציה לגוגל DOCS עם קידרואיד?
 זה דורש כניסה חד פעמית לחשבון ואני צריך אותו בשביל קבצים במכשיר ולא בדרייב
- 
@לא-מתייאש 
 זה דורש כניסה חד פעמית לחשבון ואני צריך אותו בשביל קבצים במכשיר ולא בדרייב@t-k כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!: @לא-מתייאש 
 זה דורש כניסה חד פעמית לחשבון ואני צריך אותו בשביל קבצים במכשיר ולא בדרייבכרגע לא 
- 
@עזיז כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!: לא הבנתי את המדריך לחצי טאצ' יש מישהו שיכול לעזור מניסיון איזה מדריך? 
- 
@עזיז כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!: לא הבנתי את המדריך לחצי טאצ' יש מישהו שיכול לעזור מניסיון איזה מדריך? @שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!: @עזיז כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!: לא הבנתי את המדריך לחצי טאצ' יש מישהו שיכול לעזור מניסיון איזה מדריך? לעשות קידרואיד לחצי טאצ' 
- 
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!: @עזיז כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!: לא הבנתי את המדריך לחצי טאצ' יש מישהו שיכול לעזור מניסיון איזה מדריך? לעשות קידרואיד לחצי טאצ' @עזיז כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!: @שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!: @עזיז כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!: לא הבנתי את המדריך לחצי טאצ' יש מישהו שיכול לעזור מניסיון איזה מדריך? לעשות קידרואיד לחצי טאצ' איזה טלפון יש'ך? 
 f21 לא?
- 
@עזיז כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!: @שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!: @עזיז כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!: לא הבנתי את המדריך לחצי טאצ' יש מישהו שיכול לעזור מניסיון איזה מדריך? לעשות קידרואיד לחצי טאצ' איזה טלפון יש'ך? 
 f21 לא?@שניאור-שמח 
 זה בשביל מכשיר אחר נראה לי אף 22 פרו
- 
@שניאור-שמח 
 זה בשביל מכשיר אחר נראה לי אף 22 פרו@עזיז כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!: @שניאור-שמח 
 זה בשביל מכשיר אחר נראה לי אף 22 פרובדברים כאלה צריך להיות בטוח.. 
 וזה גם לא כ"כ קשור לנושא..
- 
@עוף-החול כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!: @שניאור-שמח לא עשיתי כלום ויש לי pocket cubot איזה גרסה של אנדרואיד ושל קיידרואיד ? @לא-מתייאש אנדרואיד 11 והקיידרואיד 0.7.4 
- 
@עוף-החול אני לא מכיר את הטלפון הזה.. 
 זה מכשיר נורמלי? נורמלי הכוונה עם שירותי גוגל ומכשיר לא סיני..@שניאור-שמח המכשיר סיני אבל תומך בשירותי גוגל 
- 
@לא-מתייאש אנדרואיד 11 והקיידרואיד 0.7.4 @עוף-החול כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!: @לא-מתייאש אנדרואיד 11 והקיידרואיד 0.7.4 https://github.com/kdroidFilter/KdroidUpdater/releases/download/Release/com.kdroid.filter.0.7.6.-release.apk 
 תנסה לעדכן לגרסה האחרונה
- 
@עוף-החול כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!: @לא-מתייאש אנדרואיד 11 והקיידרואיד 0.7.4 https://github.com/kdroidFilter/KdroidUpdater/releases/download/Release/com.kdroid.filter.0.7.6.-release.apk 
 תנסה לעדכן לגרסה האחרונה@לא-מתייאש ניסיתי ולא עוזר 
 ואגב עכשיו עדין צריך מחשב להתקנה?
- 
@שניאור-שמח המכשיר סיני אבל תומך בשירותי גוגל 
- 
@עוף-החול לי יש את המכשיר הזה ועובד לי הקיידרואיד מצויין, כך שעל פניו לא אמור להיות לך בעיות, איזה אנדרואיד יש לך ואיזה מס'הפוקט שלך 2 או 3? 
- 
@עוף-החול לי יש את המכשיר הזה ועובד לי הקיידרואיד מצויין, כך שעל פניו לא אמור להיות לך בעיות, איזה אנדרואיד יש לך ואיזה מס'הפוקט שלך 2 או 3? @אבירוביץ @לא-מתייאש @שניאור-שמח תודה לכולם הצלחתי לסדר את זה. 
 שינתי שיהיה אפשר להציג מעל אפליקציות אחרות וזה נפתח עכשיו.
- 
מישהו הצליח להתקין על מולטימדיה את הקיידרואיד? 
 אשמח לפרטים...בלי קשר.. 
 אני עם F22 PRO ולא מצליח להתקין את הקיידרואיד...
 לא מצליח להכנס אפילו לאפשרויות מפתחים....
 אשמח לעזרתכם...
- 
@אבירוביץ @לא-מתייאש @שניאור-שמח תודה לכולם הצלחתי לסדר את זה. 
 שינתי שיהיה אפשר להציג מעל אפליקציות אחרות וזה נפתח עכשיו.@עוף-החול באג שנראה לי ידוע ל @לא-מתייאש 
 נכון?
- 
מישהו הצליח להתקין על מולטימדיה את הקיידרואיד? 
 אשמח לפרטים...בלי קשר.. 
 אני עם F22 PRO ולא מצליח להתקין את הקיידרואיד...
 לא מצליח להכנס אפילו לאפשרויות מפתחים....
 אשמח לעזרתכם...@aharon77 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!: מישהו הצליח להתקין על מולטימדיה את הקיידרואיד? 
 אשמח לפרטים...רק אם יש ניפוי אלחוטי... 
 כמו שקשמתי לך כאן
- 
@עוף-החול כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!: @aharon77 תלחץ לפני על המספר build שבע פעמים במידע על הטלפון, 
 ואז תנסה לחפש ניפוי באגים.אני לא מוצא בהגדרות שורה כזאת... 
 לחצתי על כל השורות שיש, ולא נפתח מצב מפתח.