דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. אנדרואיד - כללי
  3. עזרה הדדית - אנדרואיד
  4. שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.3 גרסת בטא ציבורית!

שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.3 גרסת בטא ציבורית!

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עזרה הדדית - אנדרואיד
4.5k פוסטים 313 כותבים 1.3m צפיות 214 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • C cfopuser

@לא-מתייאש מה מונע מאנשים להשתמש בmagisk ולהתקין עם רוט

אין לך דרך לדעת אפילו עם play integrity זה די קל לזייף את זה

לא-מתייאשל מנותק
    לא-מתייאשל מנותק
    לא-מתייאש
    כתב נערך לאחרונה על ידי לא-מתייאש

@cfopuser כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.3 גרסת בטא ציבורית!:

@לא-מתייאש מה מונע מאנשים להשתמש בmagisk ולהתקין עם רוט

אין לך דרך לדעת אפילו עם play integrity זה די קל לזייף את זה

שטויות, וודאי שאפשר לדעת, אני יודע שאף אחד לא מאמין כמו שאף אחד לא האמין אותי שאי אפשר לאפס לפני שנתיים...

https://kdroidfilter.github.io/blog

תגובה 1 תגובה אחרונה
    2
    • לא-מתייאשל לא-מתייאש

@אחוות-טרמפיסטים כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.3 גרסת בטא ציבורית!:

במולטימדיות שעושים רוט כדי להתקין [עכ"פ השיטה המועדפת עלי] יש דרך להכניס את התעודת אבטחה שיעבוד גם אפליקציות

@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.3 גרסת בטא ציבורית!:

עכשיו 0.9.5

כבר 0.9.6.....

כרגע, גרסה הבא מי שיש לו רוט אני לא אתן לו להשתמש בקיידרואיד

א מנותק
      א מנותק
      אחוות טרמפיסטים
      כתב נערך לאחרונה על ידי
      פוסט זה נמחק!
      לא-מתייאשל תגובה 1 תגובה אחרונה
      0
      • א אחוות טרמפיסטים

פוסט זה נמחק!

לא-מתייאשל מנותק
        לא-מתייאשל מנותק
        לא-מתייאש
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@אחוות-טרמפיסטים כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.3 גרסת בטא ציבורית!:

@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.3 גרסת בטא ציבורית!:

כי ניתן להסרה?

כן זה פריצה חמורה

תגובה 1 תגובה אחרונה
        0
        • לא-מתייאשל לא-מתייאש

@אלי-TZA כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.3 גרסת בטא ציבורית!:

במולטימדיות שעושים רוט כדי להתקין [עכ"פ השיטה המועדפת עלי] יש דרך להכניס את התעודת אבטחה שיעבוד גם אפליקציות

עכשיו 0.9.5

כבר 0.9.6.....

עקרונית אפשר לעשות רוט, לשתול תעודת אבטחה במערכת, ולהסיר את הרוט?

אני ברוב המקרים אזהה את זה. אני לא רוצה בוטלאודר פתוח

C מנותק
          C מנותק
          cfopuser
          כתב נערך לאחרונה על ידי cfopuser

@לא-מתייאש זה לא מה שהרבה אפליקציות מנסות לעשות ללא הצלחה (אני לא יודע אם זה שונה לmdm)
          אבל בדרך כלל עם מספיק זיופים לא ניתן לזהות בכלל

מהניסיון שלי ברוב האפליקציות אפילו האלה עם זיהוי די טוב זה הכול שאלה של כמה רחוק אתה הולך עם זה

ממודול פשוט לגרסה אחרת של מג'יסק וקרנל שמסתיר su מאפליקציות

מקווה שתצליח להתגבר על זה

1
          • C cfopuser

@לא-מתייאש זה לא מה שהרבה אפליקציות מנסות לעשות ללא הצלחה (אני לא יודע אם זה שונה לmdm)

מהניסיון שלי ברוב האפליקציות אפילו האלה עם זיהוי די טוב זה הכול שאלה של כמה רחוק אתה הולך עם זה

לא-מתייאשל מנותק
            לא-מתייאשל מנותק
            לא-מתייאש
            כתב נערך לאחרונה על ידי

@cfopuser כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.3 גרסת בטא ציבורית!:

@לא-מתייאש זה לא מה שהרבה אפליקציות מנסות לעשות (אני לא יודע אם זה שונה לmdm)

היום הפסיקו להילחם נגד רוט ופיתוח שיטות כדי שאף עם רוט לא יהיה בעיות אבטחה. אבל בשבילי זה לא יעזור. בוודאי שזה משחק של עכבר וחתול אבל בסוף החתול מנצח 😁

C תגובה 1 תגובה אחרונה
            0
            • לא-מתייאשל לא-מתייאש

kdroid_new_logo.png

שלום לכולם,

קודם כל, אני רוצה להודות להקב"ה שנתן בידי לפרסם את זה היום, זה לא מובן מאליו בכלל, לפני כמה חודשים, לא ידעתי בכלל על איך לעשות MDM, הרגשתי המון סייעתא דשמייא, ואני מקווה שזה רק ההתחלה, וכך נלך רחוק ב"ה יתברך.

אני גם רוצה להודות לקבוצת מתנדבים שכבר חודשים רבים בודקים כל פינה של האפליקצייה ועזרו לי מאוד לשחרר אותה היום, והאמת שזה מה שאני אוהב כשעובדים לשם שמיים, לראות את הרצון של יהודים יקרים לעזור ליהודים אחרים בלי שום אינטרס, רק לשמח את אבינו שבשימיים. תודה רבה להם !

חשוב להזכיר שזה עדיין גרסת בטא, דהיינו שהיא לא מושלמת, חסר הרבה דברים, ורק התחלנו עם זה, וכן זה עדיין גרסה לבודקים, היא הרבה יותר יציבה, היא לדעתי מוכנה לשימוש יומי אבל זה עדיין משהו שצריך לקחת בחשבון כשמתקינים את האפליקצייה והיא מגיעה כמובן ללא שום התחייבות.

החלטתי לכתוב את הפוסט בצורת שו"ת, לכן נתחיל ב"ה :

1) מה האפליקצייה חוסמת ?

חיבור לרשת לאפליקציות שאינן מאושרות
              איפוס של מכשיר
              הגדרות VPN
              מצב בטוח
              אפשרויות מפתחים
              אפשרות ריבוי משתמשים
              נקודה חמה
              שינוי שעון

2) איזה מכשירים נתמכים ?

א) אנדרואד 7 מינימום
              ב) בצורה רשמית, רק מכשיר שתומך בשירותי גוגל רשמית ושהבוטלואדר סגור נתמך, אם הבוטלאודר פתוח/רוט, זה מוריד הרבה בעוצמה של החסימה, לכן קחו את זה בחשבון.
              ג) ישנן בעייות עם מכשירי שיאומי, אחד מהמתנדבים היקרים הכין כאן מדריך, אבל קחו בחשבון שזה התקנה יותר קשה ושיש גם באגים, הכל מפורט במדריך.
              ד) מכשירי OPPO לכאורה אינם נתמכים, ולכאורה לא יהיה פיתרון אף בגרסה הבא

3) האם זה מבטל את האחריות של המכשיר ?

בכלל לא, קיידרואיד הינו מבוסס רק על API רשמית של אנדרואיד, לכן זה לא מבטל כלל את האחריות של המכשיר.

4) האם אפשר להוריד את החסימה על ידי איפוס של המכשיר ?

בכלל לא, החסימה משתמשת בהגנת FRP של גוגל, ולכן כל ניסיון של HARD RESET יחסום לכם לגמרי את המכשיר, כדי להוריד את החסימה, יש להשתמש אך ורק בסיסמה המוגדרת.

5) איך מתקינים את החסימה ?

ישנן 2 אפשרויות להתקין את החסימה:

א) על ידי תוכנת התקנה על המחשב

מורידים ומתקינית את התוכנה כמו תוכנה רגילה ופשוט קוראים את ההוראות, וממשיכים. ניסיתי לעשות אותה הכי פשוט שאפשר, יש סרטון הדרכה על כל שלב, כך שאין משהו יותר לפרט כאן.
              Screenshot from 2023-11-30 23-34-16.png
              הנה הקישורים כדי להוריד את התוכנה :

• ווינדוס : Kdroid.Installer-0.4.0.msi
              • מאק : Kdroid.Installer-0.4.0.dmg
              • לינוקס : Kdroid.Installer-0.4.0.deb

6) איך מגדירים את החסימה ?

אחרי שהתקנתם את החסימה, תעברו על המכשיר שלכם ופשוט תפעילו לפי ההרואות, ניסינו לעשות את זה כמה שיותר פשוט וכמה שיותר מובן, יש הסבר על כל דבר.
              אני אסכם בכל זאת :
              א) תבחרו מסלול מתוך ה-3 הזמינים :
              כשר → כל חיבור לרשת חסום
              נייוט בלבד → ישנן חיבור רק לאפליקציית וויז, פנגו, מוביט ורכבת ישראל
              נייט ומייל בלבד → ישנן חיבור בנוסף לאפליקציית גימייל

Screenshot_20231130-184200_Lanceur d'applications Pixel.png

ב) תגידירו את החסימה איך שאתם רוצים, ישנן הרבה אפשריות, הכל מפורט בתוך האפליקצייה

Screenshot_20231130-184238_Lanceur d'applications Pixel.png

ג) תלחצו על הגדר סיסמה, תכתבו את המשפט שמופיע בדקדוק, ואם כתבתם את זה נכון, תוכלו להגדיר סיסמה. (ניתן להחליף את הסיסמה בהגדרות בכל זמן.)

Screenshot_20231130-184247_Lanceur d'applications Pixel.png Screenshot_20231130-184300_Lanceur d'applications Pixel.png

-לאלו שלא רוצים לחסום את המכשיר הרמטית : תמיד תוכלו להוריד את החסימה מהמכשיר עם הסיסמה שהגדרתם בהתחלה.
              -לאלו שרוצים לחסום את המכשיר בצורה הרמטית : ישנן אפשרות כזאת אחרי שהגדרתם את החסימה, פשוט תכנסו להגדרות ותפעילו לפי ההוראות, חשוב לציין שלא מומלץ להפעיל את זה ישר אחרי ההתקנה, אלא מומלץ יותר לבדוק כמה ימים שהכל עובד תקין כמה ימים ואח"כ לחסום הרמטית למי שרוצה, זה גם הסיבה שלא נתתי לחסום את המכשיר הרמטית בהגדרה ראשונה.

Screenshot_20231130-184430_Lanceur d'applications Pixel.pngScreenshot_20231130-184435_Lanceur d'applications Pixel.png

7) הגדרתי את החסימה אך האפליקצייות שלי לא מקבלות חיבור לרשת ?!

תכנסו לתפריט של האפליקצייה, ותבחרו "כלים", שמה תראו אם הוא מזהה שגיאות, אם כן תפעילו לפי ההוראות, אם לא צורו איתי קשר.
              אני אפרט יותר מה קורא ב-99 % אחוז מהמקרים, קיידרואיד בודק אם האפליקצייה שנמצאת על המכשיר הינה רשמית ואם היא עדכונית, זה כדי להבטיח שרק האפליקצייות שאשרנו מקבלות חיבור לרשת, ברוב המקרים, אתם רק משתמשים באפליקצייה שהיא לא עדכונית, לכן רק תעדכנו ממקור רשמי וזה יעבוד לכם.

Screenshot_20231130-210419_Lanceur d'applications Pixel.png Screenshot_20231130-184641_Lanceur d'applications Pixel.png

אני לא אפרט יותר על החסימה, הכל כבר מפורט בתוך האפליקצייה, ישנה הרבה השקעה ועבודה, לכן אני נותן לכם לגלות את ההמשך !

31-08-25 עדכון חשוב החלטתי לשלב את הויפיאן החדש לגרסה הזאת, בקיצור זה אמור לעבוד הרבה יותר טוב
              02-09-25 הפעלת חוסם פרסומות

03-09-25 עדכון גם חשוב, הוספתי מיני חנות שמעדכן אפליקציות גם

6d6e4547-91aa-41ff-9a4b-cfb04e8df1b2-Screenshot_20250903-083904_קיידרואיד.png

ko-fi

תודה רבה ואשריכם ישראל ! קבלתי הרבה הרבה הודעות, ראיתי שאתם ממש רוצים את החסימה הזאת וזה ממש מחמם את לב לראת כ"כ הרבה התלהבות בשביל חסימה !
              תזכו למצוות !
              ביחד נביא הרבה טהרה בעם ישראל ב"ה.

א מנותק
              א מנותק
              אליהו הלל
              כתב נערך לאחרונה על ידי

@לא-מתייאש
              פשוט תענוג הכל עובד נפלא
              רק הערה קטנה בלבד בחנות אפליקציות הצורה שמוצגת האפליקציות קצת מרוחה ולא יפה כנראה זה בגלל חוסר התאמה למובייל או משהו כזה אני ינסה להעלות צילו"מ יש לי מכשיר בגודל של סמארטפון רגיל

אגב אצלי במכשיר מופיע גירסא 0.9.6

0
              • א אליהו הלל

@לא-מתייאש
                פשוט תענוג הכל עובד נפלא
                רק הערה קטנה בלבד בחנות אפליקציות הצורה שמוצגת האפליקציות קצת מרוחה ולא יפה כנראה זה בגלל חוסר התאמה למובייל או משהו כזה אני ינסה להעלות צילו"מ יש לי מכשיר בגודל של סמארטפון רגיל

לא-מתייאשל מנותק
                לא-מתייאשל מנותק
                לא-מתייאש
                כתב נערך לאחרונה על ידי

@אליהו-הלל כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.3 גרסת בטא ציבורית!:

@לא-מתייאש
                פשוט תענוג הכל עובד נפלא

כן עשיתי את זה מהר, ויש לי רק טאבלט, לא הספקתי להתאים את זה למובייל

ה תגובה 1 תגובה אחרונה
                0
                • לא-מתייאשל לא-מתייאש

@לא-מתייאש זה לא מה שהרבה אפליקציות מנסות לעשות (אני לא יודע אם זה שונה לmdm)

היום הפסיקו להילחם נגד רוט ופיתוח שיטות כדי שאף עם רוט לא יהיה בעיות אבטחה. אבל בשבילי זה לא יעזור. בוודאי שזה משחק של עכבר וחתול אבל בסוף החתול מנצח 😁

C מנותק
                  C מנותק
                  cfopuser

@לא-מתייאש

היום הפסיקו להילחם נגד רוט

ספר את זה לאפליקציות בנקים כול יומים הם מנסים משהו חדש ללא הצלחה

0
                  • C cfopuser

@לא-מתייאש

היום הפסיקו להילחם נגד רוט

ספר את זה לאפליקציות בנקים כול יומים הם מנסים משהו חדש ללא הצלחה

לא-מתייאשל מנותק
                    לא-מתייאשל מנותק
                    לא-מתייאש
                    כתב נערך לאחרונה על ידי

@cfopuser https://source.android.com/docs/core/virtualization/architecture

C תגובה 1 תגובה אחרונה
                    1
                    • לא-מתייאשל לא-מתייאש

עדכנתי ל0.9.3, הוספתי מיני חנות - מעדכן אפליקציות

Screenshot_20250903-083904_קיידרואיד.png
                      וגם הוספתי את מיוזיק וויליום כי זה נוח אחרי שרובם משתמשים בשביל ניווט והויפיאן כן יכול לעמוד בזה בקלות 🙂

י מנותק
                      י מנותק
                      יוזבד 0
                      כתב נערך לאחרונה על ידי

הוספתי מיני חנות

אולי אם כבר יש את ה"מיני חנות" תוכל לשים בה גם אופציה של עדכון אנדרואיד אוטו?
                      פשוט זה מתעדכן לעיתים די קרובות, וזה לא עובד כלל כשזה לא מעודכן.

א תגובה 1 תגובה אחרונה
                      0
                      • לא-מתייאשל לא-מתייאש

@cfopuser https://source.android.com/docs/core/virtualization/architecture

C מנותק
                        C מנותק
                        cfopuser

@לא-מתייאש ולכן kdroid לעולם לא תעבוד על כול המכשירים הסינים למינהם (דרישות pkvm וכו').

יהיה מעניין לראות אם יש דרך להצליח יותר בגלל שאתה mdm.

סליחה שאני מסתפק אבל מקווה שתצליח👍

לדעתי זה בכלל לא מצריך שאתה תפתור את זה, כי אם מישהו מתקין kdroid על מכשיר עם root זה בעייה שלו,
                        ואם הוא מתקין הגנה לרוט זה עוד יותר בעייה שלו, הרי הוא יודע שזה פרוץ.
                        אתה לא אחראי על זה כמו שאתה לא חוסם מישהו מלהתקין על נגן סיני, זה בעייה שלו שהוא מההתחלה מתחיל פרוץ.

הוא רוצה הוא יכול גם לשים סימן מים.

1
                        • א מנותק
                          א מנותק
                          אלי TZA
                          כתב נערך לאחרונה על ידי

@לא-מתייאש אגב החנות עדכנה לי לוויז בטא. לא אכפת לי אבל לא חושב שזה אמור להיות כך. לידיעתך.

0
                          • C cfopuser

@לא-מתייאש ולכן kdroid לעולם לא תעבוד על כול המכשירים הסינים למינהם (דרישות pkvm וכו').

יהיה מעניין לראות אם יש דרך להצליח יותר בגלל שאתה mdm.

סליחה שאני מסתפק אבל מקווה שתצליח👍

לדעתי זה בכלל לא מצריך שאתה תפתור את זה, כי אם מישהו מתקין kdroid על מכשיר עם root זה בעייה שלו,
                            ואם הוא מתקין הגנה לרוט זה עוד יותר בעייה שלו, הרי הוא יודע שזה פרוץ.
                            אתה לא אחראי על זה כמו שאתה לא חוסם מישהו מלהתקין על נגן סיני, זה בעייה שלו שהוא מההתחלה מתחיל פרוץ.

הוא רוצה הוא יכול גם לשים סימן מים.

לא-מתייאשל מנותק
                            לא-מתייאשל מנותק
                            לא-מתייאש
                            כתב נערך לאחרונה על ידי לא-מתייאש

@cfopuser אני לא אמרתי שיעבוד עם avf רק רצית לדעת איך אפליקציית של בנקים צריכה לעבוד ב2025.
                            בקיצור, אני נגד רוט וזה כבר מוכן.
                            רק קח בחשבון שאני מאוד מכובד בקהילת קוטלין, רק כאן חוששים על כל מילה שאני אומר ומביאים לי את gpt כדי להראות לי שאני טועה.

תגובה 1 תגובה אחרונה
                            4
                            • א איש פשוט מאוד

@משהקפלן כבר עובד עכשיו
                              כנראה יש לך נטפרי

משהקפלןמ מנותק
                              משהקפלןמ מנותק
                              משהקפלן
                              כתב נערך לאחרונה על ידי משהקפלן

@איש-פשוט-מאוד כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.3 גרסת בטא ציבורית!:

@משהקפלן כבר עובד עכשיו
                              כנראה יש לך נטפרי

סים ללא חסימה כלל, ולא עובד החיפוש הקולי גם בגרסה 9.6
                              וכעת גם הקול חי מיוזיק ללא רשת

תגובה 1 תגובה אחרונה
                              0
                              • א אלי TZA

@לא-מתייאש אגב החנות עדכנה לי לוויז בטא. לא אכפת לי אבל לא חושב שזה אמור להיות כך. לידיעתך.

לא-מתייאשל מנותק
                                לא-מתייאשל מנותק
                                לא-מתייאש
                                כתב נערך לאחרונה על ידי

@אלי-TZA כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.3 גרסת בטא ציבורית!:

כן זה הבעייה בספרייה שלי storekit, זה לא כזה נוראה אבל ראיתי את זה

ח תגובה 1 תגובה אחרונה
                                0
                                • לא-מתייאשל לא-מתייאש

kdroid_new_logo.png

שלום לכולם,

קודם כל, אני רוצה להודות להקב"ה שנתן בידי לפרסם את זה היום, זה לא מובן מאליו בכלל, לפני כמה חודשים, לא ידעתי בכלל על איך לעשות MDM, הרגשתי המון סייעתא דשמייא, ואני מקווה שזה רק ההתחלה, וכך נלך רחוק ב"ה יתברך.

אני גם רוצה להודות לקבוצת מתנדבים שכבר חודשים רבים בודקים כל פינה של האפליקצייה ועזרו לי מאוד לשחרר אותה היום, והאמת שזה מה שאני אוהב כשעובדים לשם שמיים, לראות את הרצון של יהודים יקרים לעזור ליהודים אחרים בלי שום אינטרס, רק לשמח את אבינו שבשימיים. תודה רבה להם !

חשוב להזכיר שזה עדיין גרסת בטא, דהיינו שהיא לא מושלמת, חסר הרבה דברים, ורק התחלנו עם זה, וכן זה עדיין גרסה לבודקים, היא הרבה יותר יציבה, היא לדעתי מוכנה לשימוש יומי אבל זה עדיין משהו שצריך לקחת בחשבון כשמתקינים את האפליקצייה והיא מגיעה כמובן ללא שום התחייבות.

החלטתי לכתוב את הפוסט בצורת שו"ת, לכן נתחיל ב"ה :

1) מה האפליקצייה חוסמת ?

חיבור לרשת לאפליקציות שאינן מאושרות
                                  איפוס של מכשיר
                                  הגדרות VPN
                                  מצב בטוח
                                  אפשרויות מפתחים
                                  אפשרות ריבוי משתמשים
                                  נקודה חמה
                                  שינוי שעון

2) איזה מכשירים נתמכים ?

א) אנדרואד 7 מינימום
                                  ב) בצורה רשמית, רק מכשיר שתומך בשירותי גוגל רשמית ושהבוטלואדר סגור נתמך, אם הבוטלאודר פתוח/רוט, זה מוריד הרבה בעוצמה של החסימה, לכן קחו את זה בחשבון.
                                  ג) ישנן בעייות עם מכשירי שיאומי, אחד מהמתנדבים היקרים הכין כאן מדריך, אבל קחו בחשבון שזה התקנה יותר קשה ושיש גם באגים, הכל מפורט במדריך.
                                  ד) מכשירי OPPO לכאורה אינם נתמכים, ולכאורה לא יהיה פיתרון אף בגרסה הבא

3) האם זה מבטל את האחריות של המכשיר ?

בכלל לא, קיידרואיד הינו מבוסס רק על API רשמית של אנדרואיד, לכן זה לא מבטל כלל את האחריות של המכשיר.

4) האם אפשר להוריד את החסימה על ידי איפוס של המכשיר ?

בכלל לא, החסימה משתמשת בהגנת FRP של גוגל, ולכן כל ניסיון של HARD RESET יחסום לכם לגמרי את המכשיר, כדי להוריד את החסימה, יש להשתמש אך ורק בסיסמה המוגדרת.

5) איך מתקינים את החסימה ?

ישנן 2 אפשרויות להתקין את החסימה:

א) על ידי תוכנת התקנה על המחשב

מורידים ומתקינית את התוכנה כמו תוכנה רגילה ופשוט קוראים את ההוראות, וממשיכים. ניסיתי לעשות אותה הכי פשוט שאפשר, יש סרטון הדרכה על כל שלב, כך שאין משהו יותר לפרט כאן.
                                  Screenshot from 2023-11-30 23-34-16.png
                                  הנה הקישורים כדי להוריד את התוכנה :

• ווינדוס : Kdroid.Installer-0.4.0.msi
                                  • מאק : Kdroid.Installer-0.4.0.dmg
                                  • לינוקס : Kdroid.Installer-0.4.0.deb

6) איך מגדירים את החסימה ?

אחרי שהתקנתם את החסימה, תעברו על המכשיר שלכם ופשוט תפעילו לפי ההרואות, ניסינו לעשות את זה כמה שיותר פשוט וכמה שיותר מובן, יש הסבר על כל דבר.
                                  אני אסכם בכל זאת :
                                  א) תבחרו מסלול מתוך ה-3 הזמינים :
                                  כשר → כל חיבור לרשת חסום
                                  נייוט בלבד → ישנן חיבור רק לאפליקציית וויז, פנגו, מוביט ורכבת ישראל
                                  נייט ומייל בלבד → ישנן חיבור בנוסף לאפליקציית גימייל

Screenshot_20231130-184200_Lanceur d'applications Pixel.png

ב) תגידירו את החסימה איך שאתם רוצים, ישנן הרבה אפשריות, הכל מפורט בתוך האפליקצייה

Screenshot_20231130-184238_Lanceur d'applications Pixel.png

ג) תלחצו על הגדר סיסמה, תכתבו את המשפט שמופיע בדקדוק, ואם כתבתם את זה נכון, תוכלו להגדיר סיסמה. (ניתן להחליף את הסיסמה בהגדרות בכל זמן.)

Screenshot_20231130-184247_Lanceur d'applications Pixel.png Screenshot_20231130-184300_Lanceur d'applications Pixel.png

-לאלו שלא רוצים לחסום את המכשיר הרמטית : תמיד תוכלו להוריד את החסימה מהמכשיר עם הסיסמה שהגדרתם בהתחלה.
                                  -לאלו שרוצים לחסום את המכשיר בצורה הרמטית : ישנן אפשרות כזאת אחרי שהגדרתם את החסימה, פשוט תכנסו להגדרות ותפעילו לפי ההוראות, חשוב לציין שלא מומלץ להפעיל את זה ישר אחרי ההתקנה, אלא מומלץ יותר לבדוק כמה ימים שהכל עובד תקין כמה ימים ואח"כ לחסום הרמטית למי שרוצה, זה גם הסיבה שלא נתתי לחסום את המכשיר הרמטית בהגדרה ראשונה.

Screenshot_20231130-184430_Lanceur d'applications Pixel.pngScreenshot_20231130-184435_Lanceur d'applications Pixel.png

7) הגדרתי את החסימה אך האפליקצייות שלי לא מקבלות חיבור לרשת ?!

תכנסו לתפריט של האפליקצייה, ותבחרו "כלים", שמה תראו אם הוא מזהה שגיאות, אם כן תפעילו לפי ההוראות, אם לא צורו איתי קשר.
                                  אני אפרט יותר מה קורא ב-99 % אחוז מהמקרים, קיידרואיד בודק אם האפליקצייה שנמצאת על המכשיר הינה רשמית ואם היא עדכונית, זה כדי להבטיח שרק האפליקצייות שאשרנו מקבלות חיבור לרשת, ברוב המקרים, אתם רק משתמשים באפליקצייה שהיא לא עדכונית, לכן רק תעדכנו ממקור רשמי וזה יעבוד לכם.

Screenshot_20231130-210419_Lanceur d'applications Pixel.png Screenshot_20231130-184641_Lanceur d'applications Pixel.png

אני לא אפרט יותר על החסימה, הכל כבר מפורט בתוך האפליקצייה, ישנה הרבה השקעה ועבודה, לכן אני נותן לכם לגלות את ההמשך !

31-08-25 עדכון חשוב החלטתי לשלב את הויפיאן החדש לגרסה הזאת, בקיצור זה אמור לעבוד הרבה יותר טוב
                                  02-09-25 הפעלת חוסם פרסומות

03-09-25 עדכון גם חשוב, הוספתי מיני חנות שמעדכן אפליקציות גם

6d6e4547-91aa-41ff-9a4b-cfb04e8df1b2-Screenshot_20250903-083904_קיידרואיד.png

ko-fi

תודה רבה ואשריכם ישראל ! קבלתי הרבה הרבה הודעות, ראיתי שאתם ממש רוצים את החסימה הזאת וזה ממש מחמם את לב לראת כ"כ הרבה התלהבות בשביל חסימה !
                                  תזכו למצוות !
                                  ביחד נביא הרבה טהרה בעם ישראל ב"ה.

מ מנותק
                                  מ מנותק
                                  מכשיר נגנים
                                  כתב נערך לאחרונה על ידי

@לא-מתייאש
                                  יש מצב לapk המעודכן של האפליקציה?

שניאור שמחש תגובה 1 תגובה אחרונה
                                  0
                                  • מ מכשיר נגנים

@לא-מתייאש

שניאור שמחש מחובר
                                    שניאור שמחש מחובר
                                    שניאור שמח
                                    מדריכים עימוד
                                    כתב נערך לאחרונה על ידי

@מכשיר-נגנים כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.3 גרסת בטא ציבורית!:

@לא-מתייאש

com.kdroid.filter.0.9.6.-release.apk

"אם לא תנסה, איך תדע?"

M תגובה 1 תגובה אחרונה
                                    1
                                    • C ChaT

@avrasha יש מדריכים איך להתקין על שיאומי, זה סיפור שלם

@avrasha @K.O.G זה לא כזה מסובך להתקין על שיאומי. כל מה שצריך לעשות, זה במצב מפתחים, כשמאשרים "ניפוי שגיאות usb", צריך גם לאשר עוד שתי הגדרות, "התקן באמצעות usb", ו"ניפוי שגיאות usb (הגדרות אבטחה)". מצורף צילום מסך. ורק עוד נקודה, שבשביל להגדיר את ההגדרות האלה, צריך להיכנס לחשבון שיאומי, וכן שיהיה סים בתוך המכשיר (לא חייב עם אינטרנט), ואחרי שמפעילים את ההגדרות האלה, אפשר להוציא את הסים ולצאת מהחשבון, ועדיין זה נשאר מוגדר. ואחרי זה אפשר להתקין רגיל מהתוכנה, ולשים לב לחלונות שקופצים במכשיר עצמו תוך כדי ההתקנה, ולאשר במקרה הצורך.
                                      בהצלחה.
                                      ותעדכנו אם הצלחתם.
                                      Screenshot_2025-09-03-20-10-31-149_com.android.settings.png

א מנותק
                                      א מנותק
                                      אליעזר לוי
                                      כתב נערך לאחרונה על ידי אליעזר לוי

@ChaT כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.3 גרסת בטא ציבורית!:

זה לא כזה מסובך להתקין על שיאומי. כל מה שצריך לעשות, זה במצב מפתחים, כשמאשרים "ניפוי שגיאות usb", צריך גם לאשר עוד שתי הגדרות, "התקן באמצעות usb", ו"ניפוי שגיאות usb (הגדרות אבטחה)". מצורף צילום מסך. ורק עוד נקודה, שבשביל להגדיר את ההגדרות האלה, צריך להיכנס לחשבון שיאומי, וכן שיהיה סים בתוך המכשיר (לא חייב עם אינטרנט), ואחרי שמפעילים את ההגדרות האלה, אפשר להוציא את הסים ולצאת מהחשבון, ועדיין זה נשאר מוגדר. ואחרי זה אפשר להתקין רגיל מהתוכנה, ולשים לב לחלונות שקופצים במכשיר עצמו תוך כדי ההתקנה, ולאשר במקרה הצורך.
                                      בהצלחה.
                                      ותעדכנו אם הצלחתם.

אני גם אשמח לשמוע אם זה הצליח לעוד אנשים עם שיאומי. וכן גם אם אפשר לפרט איזה דגם של מכשיר.
                                      תודה רבה.

תגובה 1 תגובה אחרונה
                                      0
                                      • י יוזבד 0

הוספתי מיני חנות

א מנותק
                                        א מנותק
                                        אליהו הלל
                                        כתב נערך לאחרונה על ידי

@יוזבד-0 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.3 גרסת בטא ציבורית!:

הוספתי מיני חנות

אולי תסביר לי איך הצלחת להתחבר לאנדרואיד אוטו כי אני לא הצלחתי והבנתי זה דורש אינטרנט

kasnikK תגובה 1 תגובה אחרונה
                                        1
                                        • א אליהו הלל

@יוזבד-0 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.3 גרסת בטא ציבורית!:

הוספתי מיני חנות

אולי תסביר לי איך הצלחת להתחבר לאנדרואיד אוטו כי אני לא הצלחתי והבנתי זה דורש אינטרנט

kasnikK מנותק
                                          kasnikK מנותק
                                          kasnik
                                          כתב נערך לאחרונה על ידי kasnik

@אליהו-הלל מה אתה צריך אנדרואיד אוטו אם אתה לא משתמש בוויז?

לאנדרואיד אוטו אתה יכול להתחבר גם ע״י כבל usb

א תגובה 1 תגובה אחרונה
                                          0

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
                                          • פוסט ראשון
                                            פוסט אחרון
                                          0
                                          • חוקי הפורום
                                          • פופולרי
                                          • לא נפתר
                                          • משתמשים