שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.2 גרסת בטא ציבורית!
-
@לא-מתייאש יכול להיות שזה בגלל זה. אני ממש לא מבין בזה, אבל יכול להיות שהבעיה היא בזה שהמכשיר שלי זול ואולי בגלל זה הוא לא ARM64 (אני לא יודע אם באמת הוא לא ARM64 או שכן, ואני לא יודע איך בודקים את זה, אבל ייתכן באמת שהוא לא ARM64). כי אמנם זה לא כזה מכשיר ישן, זה REDMI A1 עם אנדרואיד 12, אבל הוא מכשיר זול יחסית וכנראה בגלל זה הוא לא הכי איכותי.
אין בעיה. אני אמשיך להשתמש בגירסה 0.8.3 וזהו. זה בסדר מבחינתי (הווייז והאימייל עובדים בסדר. הפנגו לא עובד אבל זה לא נורא. ואני מקווה שהסיפור עם הפירצה בחסימה של המוביט זה לא משהו שיכול להיות גם במכשיר שלי).
רק דבר אחד כדאי מאד שלקראת הגירסה הרשמית שתצא בעז"ה, תכתוב רשימה לכל המעוניין איזה סוג מכשיר צריך לקנות כדי שקיידרואיד יוכל לעבוד בו כראוי. כי יש הרבה אנשים שיקנו מלכתחילה מכשירים בשביל להכשיר אותם עם קיידוראיד, והם צריכים לדעת שזה אכן יעבוד שם.
תודה רבה על כל העבודה הנפלאה שלך. -
@8438523 אין לך אפשרות להסיר את קיידרואיד? אם לא חסמת הרמטית תוכל לנסות להסיר את קיידרואיד ולהתקין שוב, לא בטוח שיעזור אבל אולי
@שניאור-שמח חסמתי הרמטית...
-
@שניאור-שמח חסמתי הרמטית...
-
@8438523 תוכל לשלוח צילום מסך של השגיאה?
@שניאור-שמח סליחה על הבורות אבל אני לא יודע איך עושים צילום מסך במכשיר הפלאפון שלי... (אני משתמש בו רק לטלפונים וווייז ואימייל)
אבל אני יתאר לך בדיוק את מה שמופיע. הורדתי למחשב את קובץ הAPK ששלחת, והעברתי אותו למכשיר הפלאפון, ואז אני לוחץ עליו ומאשר למכשיר להתקין, ואז מופיע ריבוע עם סמל של קיידרואיד בפינה ובתוכו כיתוב "האם ברצונך לעדכן אפליקציה זו", ואני לוחץ על "עדכון", ואז מתחיל "בהתקנה...", ומיד זה נפסק ומופיע ריבוע חדש עם סמל של קיידרואיד בפינה ובתוכו כיתוב: "האפליקציה לא הותקנה כי היא לא תואמת לטלפון". -
@שניאור-שמח סליחה על הבורות אבל אני לא יודע איך עושים צילום מסך במכשיר הפלאפון שלי... (אני משתמש בו רק לטלפונים וווייז ואימייל)
אבל אני יתאר לך בדיוק את מה שמופיע. הורדתי למחשב את קובץ הAPK ששלחת, והעברתי אותו למכשיר הפלאפון, ואז אני לוחץ עליו ומאשר למכשיר להתקין, ואז מופיע ריבוע עם סמל של קיידרואיד בפינה ובתוכו כיתוב "האם ברצונך לעדכן אפליקציה זו", ואני לוחץ על "עדכון", ואז מתחיל "בהתקנה...", ומיד זה נפסק ומופיע ריבוע חדש עם סמל של קיידרואיד בפינה ובתוכו כיתוב: "האפליקציה לא הותקנה כי היא לא תואמת לטלפון".@8438523 טוב אז כנראה שלא יעזור צילום מסך, אני מעלה פה כמה גרסאות של קיידרואיד, תבדוק אם אותם אתה כן מצליח להתקין..
com.kdroid.filter.0.7.3.-release.apk -
-
-
@יוסי-לוי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.1 גרסת בטא ציבורית!:
תודה רבה, אבל כרגע אין יותר תגובות מכאן
אבל אני מרגיש פחות לבד ששאלת גם
-
@יוסי-לוי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.1 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש תודה רבה רבה!!!!
עובד מצויין גם הוייז חסום הרמטית וגם הפנגו עובד לראשונה!!!
חסימה מצויינתובזכותך כל האפליקציות שפותחו כאן... ויש הרבה
יישר כח גדול!!! -
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.1 גרסת בטא ציבורית!:
תודה רבה, אבל כרגע אין יותר תגובות מכאן אבל אני מרגיש פחות לבד ששאלת גם
בדרך כלל אנשים מגיעים לרב רק כשיש בעיות
זה לא מוריד מגדולתו של הרב -
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.1 גרסת בטא ציבורית!:
זה לא מוריד מגדולתו של הרב@יוסי-לוי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.1 גרסת בטא ציבורית!:
זה לא מוריד מגדולתו של הרבזה נכון אבל יש דברים שלא בדקתי למשל כשיש איבוד קליטה, האם הויפיאן מתחבר מחדש ? או דברים כאלו שזה חשוב לי לדעת, רוב רובם של הבדיקות שלי היו רק על וויפי לא על סלולר גם, בקיצור אני צריך משוב בסיוטואציות אמיתיות
-
יישר כח גדול!!!@חכם-בלילה-1 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.1 גרסת בטא ציבורית!:
יישר כח גדול!!!אני שמח לשמוע, אני מכין הרבה יותר מזה
-
@לא-מתייאש
עדכנתי דרך האפליקציה, ועובד מצויין.
שמתי לב לעוד דבר, בגרסאות הקודמות, ברגע שעברתי מסך, נעלם המסך של הקיידרואיד. כעת בגרסה החדשה הוא נשאר ברקע. -
מההתחלה של קיידרואיד, אני קבלתי מאות אם לא יותר הודעות שהויפיאן לא עובד טוב, שזה איטי, נתקע ועוד. עכשיו שאני חושב שסדרתי את הבעייה העיקרית, אין קול ואין עונה.
אז אני שואל כי זה חשוב לי לדעת בשביל הגרסה הבא, האם עכשיו זה עובד יותר טוב ? או יותר נכון האם יש עוד בעייות ?
זמן אלול לא כ"כ זמינים..
עדכנתי עכשיו נראה מעולה בוויז אין שום בעיה.
נראה שגם קליטת מיקום ראשונית הרבה יותר טובה. בגרסאות הקודמות היה בעיה ששרת המיקום של גוגל היה חסום. פתחת אותו?
אם כן מבחינתי זה כבר לא בטא אלא גרסה מושלמת ללא בעיות.
חזק וברוך! -
@8438523 טוב אז כנראה שלא יעזור צילום מסך, אני מעלה פה כמה גרסאות של קיידרואיד, תבדוק אם אותם אתה כן מצליח להתקין..
com.kdroid.filter.0.7.3.-release.apk@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.1 גרסת בטא ציבורית!:
@8438523 טוב אז כנראה שלא יעזור צילום מסך, אני מעלה פה כמה גרסאות של קיידרואיד, תבדוק אם אותם אתה כן מצליח להתקין..
com.kdroid.filter.0.7.3.-release.apk@שניאור-שמח תודה. בכל מקרה לי יש את הגירסה 0.8.3 אז אין טעם להוריד את הגירסה הראשונה והשלישית שהעלת כעת (הראשונה ישנה יותר ממה שיש לי, והשלישית עשתה כאן בעיות לכל מיני אנשים). ואת השניה ניסיתי להוריד במחשב שלי אבל זה חסום עם נטפרי...
בכל מקרה, סביר להניח שזה לא יעבוד כי @לא-מתייאש כבר כתב שכדי שזה יעבוד צריך שהמכשיר יהיה ARM64 ואני משער שהמכשיר שלי הוא לא כזה. -
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.1 גרסת בטא ציבורית!:
com.kdroid.filter.0.7.3.-release.apk@שניאור-שמח תודה. בכל מקרה לי יש את הגירסה 0.8.3 אז אין טעם להוריד את הגירסה הראשונה והשלישית שהעלת כעת (הראשונה ישנה יותר ממה שיש לי, והשלישית עשתה כאן בעיות לכל מיני אנשים). ואת השניה ניסיתי להוריד במחשב שלי אבל זה חסום עם נטפרי...
בכל מקרה, סביר להניח שזה לא יעבוד כי @לא-מתייאש כבר כתב שכדי שזה יעבוד צריך שהמכשיר יהיה ARM64 ואני משער שהמכשיר שלי הוא לא כזה.@8438523 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.1 גרסת בטא ציבורית!:
בכל מקרה, סביר להניח שזה לא יעבוד כי @לא-מתייאש כבר כתב שכדי שזה יעבוד צריך שהמכשיר יהיה ARM64 ואני משער שהמכשיר שלי הוא לא כזה
לא עברתי על כל מה שהציעו לך אבל אתה יכול לבדוק עם האפליקצייה מידע על דרואיד מהפורום דפה (אם הבנתי נכון ואתה יכול להתקין)
למרות שסיכוי זעום עד כדי לא קיים שזה לא ARM 64
-
מההתחלה של קיידרואיד, אני קבלתי מאות אם לא יותר הודעות שהויפיאן לא עובד טוב, שזה איטי, נתקע ועוד. עכשיו שאני חושב שסדרתי את הבעייה העיקרית, אין קול ואין עונה.
אז אני שואל כי זה חשוב לי לדעת בשביל הגרסה הבא, האם עכשיו זה עובד יותר טוב ? או יותר נכון האם יש עוד בעייות ?
זמן אלול לא כ"כ זמינים..
נראה שגם קליטת מיקום ראשונית הרבה יותר טובה. בגרסאות הקודמות היה בעיה ששרת המיקום של גוגל היה חסום. פתחת אותו?
חזק וברוך!@אלי-TZA כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.1 גרסת בטא ציבורית!:
זמן אלול לא כ"כ זמינים..
חזק וברוך!החסימת הוסטים הייתה טיפשה בגרסה הראשונה ועכשיו היא חכמה והרבה יותר מדוייקת ולכן זה פותר הרבה בעייות. כל האפליקצייה הזאת זה היה צעצוע, ועכשיו זה צעצוע עם מנוע של פררי
-
@לא-מתייאש בגרסה הבאה אמור להיות אפשרות לסינון אפליקציות לפי מה שאני רוצה? ולא רק לפי אפליקציות מערכת שמופיעות במסך הבית?