שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@השטייגעניסט כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@שמח-הוא כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@השטייגעניסט כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@שמח-הוא כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@נרשמתי-לרגע-קט כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
לכל המעוניין - למעשה - בסופו של דבר נגן M36 נותק באמצעות קיידרואיד בהצלחה.
קניתי גם נגן M36 ולא הצלחתי
איך הצלחת?אני הצלחתי, הגדרות/מידע על הטלפון, לחיצה על 'דגם' כמה פעמים עד להגדרה כמפתח.
תחזור לראשי של ההגדרות, מערכת, ותיכנס לאפשרויות מפתחים ותעביר ניפוי באגים למופעל (השתמשתי בכבל שקיבלתי איתו, תואם סינכרון)חיברת למחשב או למכשיר אנדרואיד אחר?
מחשב.
סטלן, אני מחפש לחבר אם מכשיר
במחשב בסינון של נטפרי, גם אפשר, כאילו זה יעבוד??? -
@שאול-208 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@שמח-הוא אבל תעדכן אם הצלחת. ואיך.
סבבה, בכל אופן להרגע, אני יצלחתי הכל במדריך הזה של @שניאור-שמח היקר ויצלחתי הכל, חוץ מלחבר שני מכשירים שבזה יסתבכתי כי הוא לא קלט את הנגן, אני ישב על זה מחר בעז"ה, אני מאמין שאני יצליח כי זה פשוט,
אני יעדכן אותך שיצלחתי לגמרי!!
בהצלחה... -
יש לי מכשיר קובוט פוקט 3 שהתקנתי עליו קיידרואיד אחרי צריבת רום מלא שהורדתי מהאתר הרשמי,
לפני הצריבה הכול עבד חלק ואחרי הצריבה והתקנת הקיידרואיד המכשיר לא מקבל מיילים חדשים ואין הזרמת מדיה בגוגל צ’אט,
מה שמוזר זה שהטקסט בגוגל צ’אט דווקא עובד מצויין ומסתנכרן כמו שצריך רק התמונות והסירטונים לא נטענים ולא מתקבלים מיילים חדשים כאמור.
מישהו מכיר/יודע פתרון לזה @שניאור-שמח אולי -
@אביעד כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
משהו יודע האם קיירואיד עובד על S20?
לי משום מה הוא נתן שגיאה (לא קיבלתי הודעת אישור בטלפון על ניפוי באגים)מה השגיאה?
לפעמים יש חשבונות במכשיר שלא רואים
ואז צריך לאפס את המכשיר -
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@אבירוביץ האם כשאתה נכנס באפליקציה לכלים, רשום לך בעיות?
לא בכלל לא, הכול נראה שעובד חלק
-
@אביעד כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
בכלל לא התקין לי אותה
הוא מוריד ואח"כ הוא נכשל (שניה וחצי אחרי שהוא כותב 'מתקין')
ובכלל, חשבונות זה כולל הכל, כולל וואטצאפ ועוד נכון?אתה מדבר על התוכנה של קיידרואיד? או האפליקציה?
אפשר צילום מסך? -
@אבירוביץ כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@אבירוביץ האם כשאתה נכנס באפליקציה לכלים, רשום לך בעיות?
לא בכלל לא, הכול נראה שעובד חלק
לא יודע
מוזר -
בכלל לא התקין לי אותה
הוא מוריד ואח"כ הוא נכשל (שניה וחצי אחרי שהוא כותב 'מתקין')
ובכלל, חשבונות זה כולל הכל, כולל וואטצאפ ועוד נכון?אתה מדבר על התוכנה של קיידרואיד? או האפליקציה?
אפשר צילום מסך?התוכנה במחשב
-
@שניאור-שמח לגבי המדריך הזה, אני מנסה לחבר 2 כבלים אחר לסמסונג ואחד לנגן M36 שעליו בעצם אני מתקין את הקיידרואיד, והוא לא קולט את הנגן, מישהו יכול להמליץ על משהו טוב שבטוח יעבוד עליו??
תודה, הכבל שהגיע אם הנגן זה לא אופציה כי אני צריך 2 OTG@שאול-208 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אני הרגע אם המדריך הזה, יש הבדל?? -
אני הרגע אם המדריך הזה, יש הבדל
ודאי, בזה אתה לא צריך שני מכשירים
-
@שניאור-שמח האפלעקצייה הותקנה, אבל לא ניתנו לה גישת מנהל התקן
אין חשבונות במכשיר
משהו יודע מה הבעייה?
-
@שאול-208 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אני הרגע אם המדריך הזה, יש הבדל
ודאי, בזה אתה לא צריך שני מכשירים
צודק, לא שמתי לב
תודה רבה ל @שניאור-שמח על ההשקעה בפורום
עלה והצלח!! -
@שמח-הוא הוא לא מוצא אותו (נתתי הרשאה של ניפוי אלחוטי)
כי ניראה שלי שאתה צריך לחבר בכבל שני מכשירים אחד, אם מה שאתה רוצה להתקין עליו קיידרואיד, אם יש בעיה אחרת, את זה נשאיר ל @שניאור-שמח היקר