שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@שקדים כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אנדרואיד אוטו עובד על הגירסה הנוכחית? (0.8.2)
והאם גוגל מפות עובד על זה?
כרגע לא
בגרסה הבאה ב"ה -
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@שקדים כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
כרגע לא
בגרסה הבאה ב"הייש"כ, וויז כן עובד על אנדרויד אוטו?
-
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
כרגע לא
בגרסה הבאה ב"הייש"כ, וויז כן עובד על אנדרויד אוטו?
לא, כי בכלל אין רשת לאפליקציה אנדרואיד אוטו, ככה שזה לא יעבוד
-
@לא-מתייאש הצעות לתכונות חדשות:
- שיהיה ניתן להגדיר בעת ההתקנה שלא יהיה ניתן להסיר את החסימה אלא בהמתנה של מספר שעות מוגדר (בדומה למה שקיים בוויפרי של נטפרי)
- אפשרות לנעילת הגדרות מסויימות והשארת אחרות פתוחות.
יישר כוח! תזכה למצוות!
-
@מוששש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אפשרות לנעילת הגדרות מסויימות והשארת אחרות פתוחות.
לדוגמא?
-
@מתושלח-הבבלי לדוגמה:
מי שלא רוצה שיהיה לו שום אפשרות למייל - (וכ"ש בהמשך בגירסה 1.0 עם החנות), ומעוניין לנעול את הגדרות מסלול.
אבל הוא רוצה שיהיה אפשרות העברת קבצים בUSB לאחר הזנת סיסמה, ולא מעוניין לנעול את ההגדרה הזו. -
@שם-כלשהו כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
יש צפי לגרסא מלאה שהיא לא בטא?
באזור סוכות ב"ה
ועוד דבר לא הייתי פה המון זמן בזמנו היה בעיות במכשיירם של שיאומי האם זה סודר?
בגרסה הבאה
וגם היה באג במכשירים ספציפים שהגי פי אס השתגעה באמצע הניווט (למרות שעכשיו זה קורה לכולם עם כל השיבושים) האם גם לזה היה התקדמות?
לא יודע על מה אתה מדבר
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
ניסתי מכמה נגנים שונים וכל פעם מופיע לי את הנכשל מה עושים?
ולמה אין את קיידרואיד בפחנות אפילקציות? -
@דוד-המלך-18 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
ניסתי מכמה נגנים שונים וכל פעם מופיע לי את הנכשל מה עושים?
איזה נגנים? יש מצב שהם לא תומכים..
ולמה אין את קיידרואיד בפחנות אפילקציות?
כי צריך להתקין דרך התוכנה, זה לא כמו אפליקציה רגילה..
-
@שניאור-שמח אני מנסה להתקין עכשיו על נגן (iBasso dx 170) וכשאני רוצה להסיר את החשבון גוגל שלי מהמכשיר לצורך ההתקנה הוא (הנגן) כותב: "מנהל המכשיר אינו מתיר שינוי זה".
מכיר תופעה כזאת?לאפס אני לא מעונין כי יש לי אפליקציות שאני יכול להתקין רק מגוגל פליי -
@שניאור-שמח בנגן M400 מלא פעמים מופיעה שנסגרה האפליקציה, הסינון ממשיך גם אז?
דבר נוסף לאחרונה מופיעה הודעה שחיבור תמידי לVPN מנותק, אין לי וויפי לבדוק את זה, החסימה אמורה להמשיך? -
@שניאור-שמח
האם הגרסה המלאה תעלה כסף?