שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@מומי11 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש איך מעדכנים? כלומר איפה מורידים?
כמו שהוא רשם
@לא-מתייאש האם העדכון זמין לכולם להורדה?
כן, זה אוטומטי
ואם זה לא התעדכן אז תלך ל"כלים" ואז "בדוק עידכונים"
כמובן שזה דורש אינטרנט.. -
@שניאור-שמח ואם אין לי אינטרנט פתוח אלא רק נט פרי?
-
@מומי11 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח ואם אין לי אינטרנט פתוח אלא רק נט פרי?
אם זה חסום תוכל לקחת קובץ apk..
אני יבדוק אם יש לי.. -
@שניאור-שמח אפשר לעדכן דרך התוכנה במחשב? או רק דרך האפליקציה במכשיר?
-
התקנתי את קיידרואיד, וניסיתי להסיר אותה, כמובן הקוד היה נכון, ומשום מה הוא לא הוסר לגמרי, אלא ממשיך לחסום את הפלאפון למחצה.
אשמח לעזרה בבקשה.
תודה. -
@אליעזר-לוי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
התקנתי את קיידרואיד, וניסיתי להסיר אותה, כמובן הקוד היה נכון, ומשום מה הוא לא הוסר לגמרי, אלא ממשיך לחסום את הפלאפון למחצה.
אשמח לעזרה בבקשה.
תודה.האפליקציה ברשימת האפליקציות מותקנות
-
@אליעזר-לוי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@נחמן-פלח לא הבנתי, אתה שואל? כן, היא ברשימת האפליקציות המותקנות.
אז היא לא הוסרה...
-
@אליעזר-לוי תיכנס לאפליקציה ובשלוש נקודות בצד תעשה עוד פעם הסרת קידרואיד
-
@נחמן-פלח זה מה שאני אומר, הוא כתב מסיר אפליקציה, ואז האפליקציה קרסה, ונשאר ככה.
תנסה לעשות הפעלה מחדש
ואז להסיר -
@אליעזר-לוי ???? מה הכוונה להירשם מחדש?
-
-
גם וגם אבל גם במחשב זה דורש אינטרנט
-
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
גם וגם אבל גם במחשב זה דורש אינטרנט
השאלה האם יש במחשב אינטרנט של נטפריי
-
@שניאור-שמח ננסה עריכה- יש נטפרי
-
אשמח לעזרה בבקשה.
תודה.איזה מכשיר ? איזה אנדרואיד? רוט ?