שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@שניאור-שמח למה זה קורה שהורדתי את התוכנה (ווינדוס) והתקנתי על המחשב,
לא הופיע שום אייקון בשולחן העבודה, אלא רק ביישומים בהתחל, וכשאני מפעיל אותו (גם כמנהל) לא קורה כלום אלא רק מסתובב העכבר ל10 שניות וזהו.
מה זה יכול להיות? -
@שניאור-שמח הבעיה שלי היא לא הקיצור דרך, זה אני יודע...
הבעיה היא שהתוכנה לא נפתחת בשום צורה, לא בהתחל, ולא בלחיצה על הקובץ המקורי בכונן C וגם לא בתור מנהל. -
@יוזבד-0 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח הבעיה שלי היא לא הקיצור דרך, זה אני יודע...
הבעיה היא שהתוכנה לא נפתחת בשום צורה, לא בהתחל, ולא בלחיצה על הקובץ המקורי בכונן C וגם לא בתור מנהל.התוכנה בכלל לא צריכה הרשאות מנהל, אפילו לא בהתקנה.
איזה ווינדוס אתה משתמש ? -
@יאיר-30 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש
יש לי כשר פליי על הפלאפון יש אפשרות לשים את זה על החסימה?
תודה רבה!חייב להוריד את כשר פליי, אם לא ההתקנה תכשל
-
@יוזבד-0 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש ווינדוס 10, ניסיתי בשלושה מחשבים שונים.
ההתקנה עובדת מצויין, ואחרי שזה מותקן אני לא מצליח לפתוח את זה.
(הורדתי מכאן כי גיטהב סגור לי).אני לא יודע, הרבה ניסו את התוכנה, ואף אחד תיאר לי את זה. ובעוד שזה על 3 מחשבים, זה ממש מוזר... אני לא חושב שזה שונה מה שהורדת מהדרייב גם אם אני לא יכול להבטיח משהו, אבל זה לא נראה לי הכייון.
אוליי אתה משתמש בווינדוס עם חסימה מסויימת או שעבר עריכה מסויימת ? -
@לא-מתייאש לא, ווינדוס רגיל.
אולי צריך קודם לחבר את המכשיר למחשב או שזה לא קשור?לא קשור. וגם במקרה של שגיאה בהפעלה, אמור להפויע שגיאה
-
@s-y כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש מה עם הקלדה קולית יש סיכוי שיהיה לך פיתרון לזה
ממש לא שייך בלי זהיהיה פיתרון לזה, אבל זה יקח שצת זמן
-
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
א) אם התקנתם את קיידרואיד בהצלחה, אשמח מאוד שתיצרו איתי קשר (אפשר דרך האפליקצייה), ותגידו לי אני משתמש במכשיר פלוני, וזה עובד פיקס, או שיש בעייה כל שהיא, כך אוכל לעשות רשימה של מכשירים שכבר נבדקו, המטרה היא שיהיה להכי הרבה יהודים מכשיר כשר, ואני חושב שזה יעזור שמישהו אחר כבר בדק את החסימה על אותו מכשיר.
בדקתי את החסימה על אימולטור WSA ועובד נפלא.
אגב עדיין אין את החנות אפליקציות נכון ? -
משום מה לא עובד לי המייל...
הוא כותב אין חיבור.
כמובן עשיתי מסלול מייל -
@אלוף-העולם-1 איזה טלפון זה?
תנסה להפעיל את השרותים מחדש זה בכלים.. או שתעשה איפוס לרשת.. -
@אלוף-העולם-1 רק המייל?