שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@יוסי-לוי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
java.lang.SecurityException: Neither user 10164 nor current process has android.permission.MANAGE_DEVICE_ADMINS.
at android.os.Parcel.createException(Parcel.java:2071)
at android.os.Parcel.readException(Parcel.java:2039)
at android.os.Parcel.readException(Parcel.java:1987)
at android.app.admin.IDevicePolicyManager$Stub$Proxy.setActiveAdmin(IDevicePolicyManager.java:8021)
at com.android.commands.dpm.Dpm.runSetDeviceOwner(Dpm.java:200)
at com.android.commands.dpm.Dpm.onRun(Dpm.java:115)
at com.android.internal.os.BaseCommand.run(BaseCommand.java:56)
at com.android.commands.dpm.Dpm.main(Dpm.java:41)
at com.android.internal.os.RuntimeInit.nativeFinishInit(Native Method)
at com.android.internal.os.RuntimeInit.main(RuntimeInit.java:349)
Caused by: android.os.RemoteException: Remote stack trace:
at android.app.ContextImpl.enforce(ContextImpl.java:1896)
at android.app.ContextImpl.enforceCallingOrSelfPermission(ContextImpl.java:1924)
at com.android.server.devicepolicy.DevicePolicyManagerService.setActiveAdmin(DevicePolicyManagerService.java:3790)
at com.android.server.devicepolicy.DevicePolicyManagerService.setActiveAdmin(DevicePolicyManagerService.java:3785)
at android.app.admin.IDevicePolicyManager$Stub.onTransact(IDevicePolicyManager.java:3060)זה נראה שהוא כותב לך שיש עוד מנהלים על המכשיר. ככה זה אצל הסינים... לכאורה לא יעבוד לך. באיזה מערכת מדובר ואיך הצלחת להתחבר דרך המחשב?
-
@שניאור-שמח TS18
קראתי על כמה שהצליחו ב T10 לכן לבנתיים אני לא מתייאש וממשיך לנסות... -
@יוסי-לוי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח TS18
קראתי על כמה שהצליחו ב T10 לכן לבנתיים אני לא מתייאש וממשיך לנסות...הם הצליחו להתקין קיידרואיד או לתת פקודות?
איפה קראת? -
-
@ניסן-ב כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
יש לי מכשיר שיאומי
רדמי 9
מאופס ולא נפתח לי המצלמה כשאני לוחץ על הכיתוב בפתיחה
משהו מכיר עוד דרך לפתוח את המצלמה כדי להתקין?לחצת 7 פעמים על המילה "היי" או "שלום" ?
-
@שניאור-שמח
כן -
@ניסן-ב כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@ניסן-ב
הסתדרתי
תודהאיך?
-
@שניאור-שמח
צריך לאפס שוב
ומיד אחרי האיפוס יש כמה פעמים שמופיע אותו כיתוב
אבל רק סוג כיתוב אחד של MIUI שצריך ללחוץ עליו -
@ניסן-ב הברקוד עבד לך?
כי נראלי שהוא לא עובד..
@לא-מתייאש -
@שניאור-שמח
עבד לי
וזה מותקןרק איך מסתרים את כל האפליקציות?
-
@שניאור-שמח
עבד לי
וזה מותקןאחלה
רק איך מסתרים את כל האפליקציות?
בהגדרות של קיידרואיד את יכול להשבית את האפליקציות שאתה רוצה..
-
@שניאור-שמח
עכשיו אני רואהע שאן גישה לגוגל פלאי
אז איך אמורים להוריד וויז?
ואיך הוא אמור להתעדכן? -
@שניאור-שמח
אז איך אמורים להוריד וויז?
ואיך הוא אמור להתעדכן?תוריד דרך המחשב קובץ apk של וויז דרך האתר apkpure.com ותתקין על המכשיר
חסכתי לך את החיפוש...
https://apkpure.com/waze-navigation-live-traffic/com.waze -
@שניאור-שמח
אז איך אמורים להוריד וויז?דרך קובץ apk כמו שאמרו פה..
כמובן שאם חסמת את האפשרות להתקין דרךך apk אז תצטרך קודם לפתוח ואז..ואיך הוא אמור להתעדכן?
כנ"ל..
-
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח
אז איך אמורים להוריד וויז?דרך קובץ apk כמו שאמרו פה..
כמובן שאם חסמת את האפשרות להתקין דרךך apk אז תצטרך קודם לפתוח ואז..ואיך הוא אמור להתעדכן?
כנ"ל..
יש לציין שבעתיד בעז"ה יהיה חנות אפליקציות כשרה
אבל נכון להיום צריך להתקין מapk כמו שכתב @שניאור-שמח -
@לא-מתייאש התקנתי את החסימה על גלאקסי s9+ ופשוט זה אוכל לי את הסוללה כלומר שגם אם אני עם מטען תוך מספר דקות הטלפון יכבה ובנוסף לא הצלחתי להתחבר למיילים אשמח לעזרה