שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@sivan22 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש בקשה להוספת פיצ'ר:
תמיכה בתעודת אבטחה (CA) של נטפרי ו/או רימון.
כפי שאני מבין ווייפרי הצליחו לפתור את הבעיה דרך הMDM שלהם, אז הבקשה שלי היא אם אפשר לעשות את זה גם בקיידרואיד.
עשיתי גיגול קצר וזה מה שעלה בידי: אפשר להתקין תעודת משתמש עם MDM באמצעות installKeyPair() אבל לא נראה שזה יגרום לאפליקציות להשתמש בתעודה הזו אלא אם כן הוגדר Network security configuration. אז מה ווייפרי עשו?אולי vpn פנימי
וגם עריכה של האפליקציות -
@A0533057932 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
אולי vpn פנימי
וגם עריכה של האפליקציותהאפשרות השנייה לא תעזור לאפליקציות גוגל, שזה היה העיקר מבחינתם. ההשערה של @לא-מתייאש היא שהם העבירו את התעבורה של גוגל לשרתים לא מסוננים + שימוש בVPN. מה שאומר שבאמת אין פתרון .
-
@s-y כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש
מה עושים בכזה מקרהלפני זה הכל עבד טוב?
(אני מתכוון האם עד שם ההתקנה עברה חלק) -
@מתושלח-הבבלי כן עדיין הכל עובד אבל התוכנה לא מותקנת
-
@מתושלח-הבבלי אחרי עוד כמה נסיונות
-
@s-y כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש
מה עושים בכזה מקרהמה היה המכשיר ?
-
@לא-מתייאש המכשיר הזה
ואגב האם החסימה מונעת חיפוש קולי בוויז,
המכשיר הזה קניתי אותו רק לוויז והתקנתי את התוכנה ומאז לא עובד החיפוש קולי, בלי זה כמעט לא אפשרי, (גודל המסך הוא כמו שטר מקופל לארבע, היה סיוט לכתוב את כל המשפט הארוך) -
@שניאור-שמח המכשיר הוא לא שיאומי אין פיתרון לזה
-
@s-y נחכה ל @לא-מתייאש ..
-
@לא-מתייאש
יש לי כשר פליי על הפלאפון יש אפשרות לשים את זה על החסימה?
תודה רבה! -
@שניאור-שמח למה זה קורה שהורדתי את התוכנה (ווינדוס) והתקנתי על המחשב,
לא הופיע שום אייקון בשולחן העבודה, אלא רק ביישומים בהתחל, וכשאני מפעיל אותו (גם כמנהל) לא קורה כלום אלא רק מסתובב העכבר ל10 שניות וזהו.
מה זה יכול להיות? -
@שניאור-שמח הבעיה שלי היא לא הקיצור דרך, זה אני יודע...
הבעיה היא שהתוכנה לא נפתחת בשום צורה, לא בהתחל, ולא בלחיצה על הקובץ המקורי בכונן C וגם לא בתור מנהל. -
@יוזבד-0 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח הבעיה שלי היא לא הקיצור דרך, זה אני יודע...
הבעיה היא שהתוכנה לא נפתחת בשום צורה, לא בהתחל, ולא בלחיצה על הקובץ המקורי בכונן C וגם לא בתור מנהל.התוכנה בכלל לא צריכה הרשאות מנהל, אפילו לא בהתקנה.
איזה ווינדוס אתה משתמש ? -
@יאיר-30 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש
יש לי כשר פליי על הפלאפון יש אפשרות לשים את זה על החסימה?
תודה רבה!חייב להוריד את כשר פליי, אם לא ההתקנה תכשל